Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

BioPharma« Terug naar discussie overzicht

Genmab, de Deense parel

3.503 Posts
Pagina: «« 1 ... 31 32 33 34 35 ... 176 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. sheriff Grover 18 augustus 2016 09:14
    Fredk , ja je moet een sterke maag hebben bij aandelen als Genmab .
    Maar als je je er niet teveel van aantrekt en rustig blijft zitten komt het meestal wel goed . Als je kijk naar verleden jaar Augustus zie je een overeenkomst ook naar beneden naar DKR 501 komende van rond de 650 , half September stonden we weer rond de 650 en sloten het jaar af op 900 .

    Zullen de aankomende dagen nog wel wat verkoopdruk zien van de weer rijkelijk toebedeelde warrants !! gr Sheriff Grover
  2. [verwijderd] 19 augustus 2016 12:57
    Tja, de CEO heeft veel warrants, dus zal als hij een mooi groot huis wil kopen ook af en toe eens een deeltje cashen. Daar wordt soms wat overtrokken op gereageerd. In trant van "dan ziet hij dit nu als de top van de markt". Blijf naar de fundamenten kijken is mijn devies, en je niet laten afleiden door 'wat de markt er allemaal van vindt'. Genmab heeft in ieder geval volgens mijn eigen analyse de ambitie, potentie, de technologie en de partnerships om nog grootse stappen vooruit te zetten. We zullen zien hoe de markt reageert als dit deels nog verborgen potentieel wordt benut. 2017 en 2018 worden jaren om naar uit te kijken...enjoy the bumpy ride.
  3. [verwijderd] 22 augustus 2016 09:13
    Big pharma blijft -bij vaker aflopende patenten- op zoek naar nieuwe blockbusters/medicijnen. Zeker medicijnen tegen kanker. Bij deze weer een voorbeeld van het voortgaande overname circus...

    Farmaceut Pfizer staat vlak voor de overname van de Amerikaanse branchegenoot Medivation in de slag om producenten die medicijnen tegen kanker maken. Pfizer betaalt $14 miljard.

    Dat meldt Reuters, dat zich beroept op bronnen bij de gesprekken. Pfizer was eerder in de markt voor Allergan, maar die deal mislukte.

    De overeenkomst van Pfizer, tegen $80 per aandeel, met de maker van het medicijn Xtandi zou vandaag worden bekendgemaakt.

    Prostaatkanker

    Pfizer kan als de overname slaagt een voorsprong in de markt van bestrijders van prostaatkanker krijgen. Pfizer breidde eerder uit in de markt van medicijnen tegen borstkanker.

    De overname van Medivation, dat vorig jaar een omzet van $2 miljard had, zou volledig in contanten gebeuren.
  4. [verwijderd] 24 augustus 2016 10:05
    Ha Sheriff, lijkt er in deze fase wel op, maar ik denk ook dat een doorbraak in sales ook even tijd nodig heeft. Daarnaast komen er meer filings (variant combi met Darzalex) , en zullen ook de onlangs ingediende filings, mits goedkeuring volgt, voor aanvullende sales zorgen. Plus Darzalex' naam en faam verder bevestigen. Kortom, kost wel even tijd voordat dit sales potentieel op stoom is. En wij willen natuurlijk altijd dat dit proces sneller gaat dan nu.... Ik las overigens wel dat men in Europa een goede prijs krijgt voor Darzalex. Dat is dan weer goed voor de marges.
  5. Biotech1982 2 september 2016 11:28
    Ik begrijp ook niet helemaal wat er aan de hand is. Erg weinig vraag op het moment en een hoog aanbod? Er komt veel positief nieuws binnen maar de koers zakt rustig door, en elke dag een beetje is nu inmiddels zo'n 200 DKK. Ik heb wel vetrouwen in de lange termijn en ik hou ze ook wel aan maar die volatiliteit is zeker niet relaxed (tenzij je bij wil kopen misschien).
  6. [verwijderd] 2 september 2016 12:51
    Mannen, het is senator CLINTON die de oorzaak is .zij is al geruime tijd aan het verkondigen dat de geneesmiddelen in de USA te duur zijn, wat een negatieve invloed heeft op deze specifieke markt.
    Weet ook dat de geneesmiddelen in de USA gemiddeld drie keer zo duur zijn als in EUROPA DUS....
  7. [verwijderd] 9 september 2016 16:04
    Denken jullie dat die niet onder de 1000 zakt? Ik snap niet waarom het nu een maand lang al daalt terwijl er toch positieve berichten komen? Wat is jullie advies stoppen of doorgaan? Ik sta namelijk al op een enorm verlies want had flink ingekocht bij 1230 dkk..........

    Verwacht iemand weer een stijging? Wat bedoelen jullie met het vliegwieleffect

    Thnx voor reactie
3.503 Posts
Pagina: «« 1 ... 31 32 33 34 35 ... 176 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.