Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

call mei 2004 335

28 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 19 mei 2004 22:51
    Ik heb de puts mei 335 vast gehouden, en zou best kunnen dat ik ze tot expiratie laat doorlopen deze keer. Zijn kosten bij cashsettlement gelijk aan de kosten die je normaal betaald bij het sluiten van opties?
    En beste Mrvandale en zijn echt heel veel variaties, maar zoals eerder gezegd houdt het simpel zeker in het begin. Gr/Bald
  2. [verwijderd] 19 mei 2004 23:00
    Waarom zo'n enorm risico aangaan. Misschien morgen toch een zeer klein gedeelte in de opening veilig stellen. Als de belangen bij expiratie hoger liggen kan je dat misschien? veel geld gaan kosten.
    Ik ben zelf niet overtuigd dat de marketmakers de markt tijdens de expiratie volledig naar hun hand kunnen zetten maar als het rustig is zullen ze het zeker proberen.

    sterkte met je besluit en laat even aan de oplettende lezertjes je handelen weten !
  3. [verwijderd] 19 mei 2004 23:15
    Veel zal van de olieprijs afhangen. Olie omhoog beurs omlaag, en andersom. Men heeft weel geprobeerd olie naar beneden te praten, en dat leek te lukken (zelfs met gedaalde voorraden in US) maar niet voor lang.
    Toch weer tegebnstrijdig als je je bedenkt dat de vraag naar olie zo groot is dat er nauwelijks aan de vraag kan worden voldaan. Er is geen grote voorraadvorming. Alleen in US gebruiken ze al meer dan 20 mln barrels per dag. Dat komt niet omdat de economie zo slecht draait. Gr/Bald
28 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.