Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Delta Lloyd« Terug naar discussie overzicht

Delta Lloyd 2016

31.190 Posts
Pagina: «« 1 ... 865 866 867 868 869 ... 1560 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 16 augustus 2016 10:46
    Heb dit 2 weken geleden bij ING ook meegemaakt, analisten die er compleet naast zaten. Ben het met Jake eens vwb de vragen. Fubon koopt geen percentage om het vervolgens als belegging te managen ben ik van mening, ik verwacht dat met name nieuws omtrent hun plannen doorslaggevend zal zijn.
    Ik zie niet in hoe de cijfers zo slecht zullen zijn dat er een koersdaling van meer dan 10% zou komen, ik zie daarentegen als er duidelijke meevallers zijn wel ruimte om een +25% te doen op 1 dag
  2. [verwijderd] 16 augustus 2016 11:12
    quote:

    B.A schreef op 16 augustus 2016 09:43:

    Goedemorgen,

    Al die drukte omtrent short Wel eens gedacht aan het feit dat men short kan zitten in delta lloyd & door belang in een verzekeraar LT (long Term) te hebben. Per definitie niet short zitten maar je positie versterken en verwachten dat partijen overstappen van de aandelen DL naar een ander aandeel. Daarnaast kopen ze de positie's short tegen een hogere koers dit puur om de andere positie's af te dekken. Er zijn al partijen afgehaakt, laat de cijfers komen dan zullen we het gaan zien. Er is nog niemand die het in de krant zet of op RTL 7 verkonidigd dus ze spelen hoogspel. Wat voor jou een hoop geld is, is voor die partijen losgeld. iedereen succes en gebruik je kennis, laat je niet lijden door je emotie's.
    Eigenlijk zijn het dus allemaal criminelen als ik je tekst goed lees. Je hebt het over "losgeld" dus er is een ontvoering aan de hand, zeker als ik dan ook nog lees dat je door je emoties ('s???) gaat lijden. Ja en wat we dan met "verkonidigd" moeten en een nieuwe sport "hoogspel", het wordt mij te ingewikkeld allemaal.

    Nederlands het is zo een mooie taal, jammer dat we het steeds slechter gaan gebruiken inclusief het plaatsen van leestekens.

    Moest me even van het hart
  3. Jake90 16 augustus 2016 11:15
    quote:

    zjeeraar schreef op 16 augustus 2016 11:13:

    Wat mij opvalt is dat we binnen een paar minuten in een sneltreinvaart omhoog gaan, of is dit een fake beweging van de shorters.........hahah
    We gaan met de AEX mee omhoog en worden nu weer naar beneden gedrukt (tegen de AEX in). Iemand wil de koers niet omhoog hebben. Ik ben benieuwd wat er in de loop van de middag gaat gebeuren als iedereen zijn/ haar positie voor de cijfers klaar moet hebben.
  4. [verwijderd] 16 augustus 2016 11:19
    Mijn spelling zal dan wel niet helemaal goed zijn piet lut. Maar mijn prestatie's liegen er niet om :). En een beetje belegger snapt de context van mijn verhaal daar. Ga jij maar lekker coma neuken. Dan ga ik lekker verder met mijn centjes verdienen. Het is een forum geen Toets Nederlands. Een belegger heeft geen baas die hem op leestekens corrigeert ;)
  5. Jake90 16 augustus 2016 11:22
    quote:

    B.A schreef op 16 augustus 2016 11:19:

    Mijn spelling zal dan wel niet helemaal goed zijn piet lut. Maar mijn prestatie's liegen er niet om :). En een beetje belegger snapt de context van mijn verhaal daar. Ga jij maar lekker coma neuken. Dan ga ik lekker verder met mijn centjes verdienen. Het is een forum geen Toets Nederlands. Een belegger heeft geen baas die hem op leestekens corrigeert ;)
    haha coma (komma) neuken :). Sorry maar deze vond ik grappig
  6. forum rang 4 Guus_Geluk 16 augustus 2016 11:46
    Laat de RSI maar even afkoelen, vanaf morgen kan de koers dan weer verder omhoog spuiten de komende tijd. Zeker als morgen weer bevestigd gaat worden dat het dividend van 130 miljoen gewoon uitgekeerd gaat worden. (28.5 cent per aandeel). De dag voor het referendum in de UK stond de koers nog op 4.14
    Bij meevallende cijfers moet de koers makkelijk deze week nog naar de 4,xx kunnen.
  7. [verwijderd] 16 augustus 2016 11:49
    quote:

    zjeeraar schreef op 16 augustus 2016 11:46:

    Bijna in het groen..............werd weer even genadeloos de kop ingedrukt....
    De reden is te zoeken bij de ZEW-index die vandaag de oorspronkelijke verliezen kleiner maakt.
    Meer moet je daar echter niet achter zoeken.
    Voor de aandeelhouders van Delta Lloyd of de potentiële aandeelhouders van Delta Lloyd is het morgen D-day.
  8. [verwijderd] 16 augustus 2016 11:51
    quote:

    B.A schreef op 16 augustus 2016 11:30:

    Van jou ken ik het hebben :). Die andere knakworst niet ( waarschijnlijk in het forum toen der tijd met imtech op zijn achterhoofd gevallen, met zijn eigen aandelen erbij :). Frustratie heeft die jongen, er is nog nooit een positief woord uit hem gekomen namelijk.
    Ach tegen kritiek moet je kunnen zou ook wel eens opbouwend bedoeld kunnen zijn. Je conclusies over frustratie en nooit positief zijn natuurlijk goed onderbouwd. Zie aan je TR dat je al 2 aanbevelingen in 4 jaar heb gekregen, daar kan (ken) je trots op zijn, zoveel waardering van forum genoten.

    Einde van deze discussie en een prettige dag verder.
31.190 Posts
Pagina: «« 1 ... 865 866 867 868 869 ... 1560 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.