Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

Laatste koers (eur) Verschil Volume
0,680   +0,009   (+1,27%) Dagrange 0,672 - 0,680 191.780   Gem. (3M) 3,1M

Wat is de waarde van het persbericht?

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 17 mei 2004 09:54
    Dat komt doordat de gemiddelde belegger er geen kaas van heeft gegeten.
    De probiodeal kost geld, want zij hebben aandelen moeten aankopen. Dit levert voordeel op; 45% aandelen belang= grote vinger in de pap+ toekomstige winsten. Gericht op Azie.

    Zowel Infigen als Probio richten zich op gekloond en gemodificeerd voedsel. Dit is weer een stap richting ontwikkeling van hun belangrijkste product (en dat is niet de C1Inh.) maar lactoferrine!. Zoals eerder aangegeven is dit een miljardenbusiness wereldwijd, met grootste belemmering Acceptatie van gemodificeerd voedsel. Deze angst is in Azie als werelddeel veel en veel kleiner dan in het westen. Dat zal dan ook wel de reden zijn dat men daar de pijlers eerst op wil richten.

    Deze 2 deals lijken niet erg belangrijk, maar geven meer de richting aan die Pharming wil gaan komende jaren. C1 Inh moet geld opleveren voor de verdere productie van de andere producten van pharming die nog veel lucratiever zijn.

    Marcel Wijma schreef verleden week; Wie echter bij de beursintroductie van Amgen in 1983 1000 aandelen kocht voor 18.000 dollar, had nu 32 miljoen dollar in portefeuille gehad.

    Nu zeg ik niet de pharming dit ook haalt, maar winst% kan zeer aanzienlijk zijn en er zullen weinig andere Nl beursgenoteerde ondernemingen zijn die het rendement van pharming zullen gaan halen.
  2. [verwijderd] 17 mei 2004 10:53
    Humpie, ik denk dat je gelijk hebt. Het is een Kans dat dat gebeurt! Het is natuurlijk altijd achteraf praten. De skeptici hebben gelijk dat 9 van de 10 bedrijven uiteindelijk roemloos ondergaan. Met pharming was dat al eerder ook bijna gebeurd.Een keer uit surceance geeft geen garantie dat het bedrijf het nu wel haalt echter de vooruitzichten zijn erg goed! Of de skeptici over een aantal jaren zullen zeggen had ik maar..... Dat zal de tijd leren. Feit is natuurlijk wel dat je ook kunt wachten met investeren in pharming totdat eea veel duidelijker is. Je derft dan wat mogelijke winsten maar tevens sluit je risico's uit. Aan de andere kant is het zo dat biotechbedrijven vaak cycli kennen wat betreft de koersontwikkeling (heftige daling en stijgingen voor en na bepaalde milestones) In dat licht bezien is het wellicht aantrekkelijk het aandeel nu op te pakken.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.