Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Delta Lloyd« Terug naar discussie overzicht

Delta Lloyd 2016

31.190 Posts
Pagina: «« 1 ... 378 379 380 381 382 ... 1560 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 16 mei 2016 14:52
    Het koersverloop is echt ziekelijk en crimineel. Het is niet normaal dat op dit koersniveau nog steeds zo'n koersdruk is. Vrijwel alle partijen staan op verlies.
    Shortposities zijn afgebouwd. En nog steeds geen wijzigingen in het AFM register v.w.b. longposities.
    Klopt gewoon niet.
    Zaakje stinkt.
    Het doet mij denken aan koersverloop van KPN toentertijd, voordat Carlos Slim een flutbod van 2,40 uitbracht op KPN aandelen. Achteraf is het maar goed dat dat niet doorging. Maar die maakte eerst ook de koers kapot. Stelletje boeven zijn het.
  2. [verwijderd] 16 mei 2016 15:12
    Zijn er nog pessimisten die (onderbouwd) denken dat dit aandeel binnen korte tijd onder de 3€ komt?
    Niet om bij te kopen, maar om te kijken of ik mij kan vinden in de argumentatie om een keus te maken en verlies alvast te nemen.

    ps. Overigens geloof ik niet in koersdrukkers en complotten. Na Imtech, Pharming, VSB e.a. ben ik het maar als 'normaal' verloop gaan ervaren.
  3. lokeend 16 mei 2016 17:13
    quote:

    painter75 schreef op 16 mei 2016 14:56:

    wat een drama dit aandeel jongens! vind verlies nemen nooit leuk maar dit is onterecht! dikke euro eraf al ...
    Als je het geld dat je in DL hebt getopt op korte termijn nodig hebt is het idd heel erg zuur dit koersverloop,
    Dit aandeel gaat echt wel weer omhoog, is het niet dit jaar dan volgend jaar wel!! op de bank krijg je helemaal niente!!
    Ik ben gestopt met geld sparen ik spaar nu alleen nog maar aandelen DL en op deze koers is het leuk sparen!! met super mooi dividend !!
  4. lokeend 16 mei 2016 17:41
    quote:

    Peter Markus schreef op 16 mei 2016 17:28:

    Lokeend
    Zo is het.
    Doe ik ook.
    PM
    Goedzo!! denk ook zeker dat het naar beneden shorten gebeurd omdat het oplevert, en er zijn er natuurlijk ook die de investering in DL wel nodig hebben voor andere zaken en op een moment wel een deel moeten verkopen.
    denk werkelijk dat als er niemand zou verkopen en alleen maar bijkopen worden de grote er niet vrolijk van en gaat de koers stijgen.
    Maar blijkbaar valt er wat te halen op deze belachelijke lage koers. (misschien veel met VBR!!??)
    succes!!

  5. [verwijderd] 16 mei 2016 20:47
    LONDEN - De kapitaalbuffers van Nederlandse banken kelderen door de nieuwe strengere bankregels. In het ergste geval halveren die bijna.
    Dat is de conclusie van S&P Global Market Intelligence naar de gevolgen van de aanstaande internationale bankeneisen: Basel 4. Economen berekenden de gevolgen voor het grote aandeel hypotheken op de balans, die straks als zeer risicovol gelden.

    SNS BANK
    Hieruit blijkt dat de impact voor SNS Bank het grootst zal zijn. Ondanks de kleinere hypothekenportefeuille van de kleinste van de vier grote banken, zal de kapitaalsratio van SNS met bijna de helft dalen. Die implodeert van 25,3% naar 13,3%, aldus S&P Global Market Intelligence.

    De rekensom leert verder dat bij ABN Amro de puurste kapitaalratio op de balans, de Tier 1, met maar liefst 450 basispunten omlaag zal gaan. ING krijgt te maken met een daling van 220 basispunten, waarbij de huidige Tier 1-ratio van Rabobank omlaag gaat van 13,5% naar 10,4%. Rabobank is daarom al begonnen met het doorverkopen van hypotheken aan verzekeraars en pensioenfondsen.

    EIGEN GELD
    Nederlandse hypotheken worden in de nieuwe regels als erg risicovol bestempeld. Dit komt door de combinatie van het relatief weinig eigen geld dat Nederlandse huizenkopers inleggen en de hypotheek- renteaftrek. Een lobby tegen dit onderdeel uit Basel 4 heeft vooralsnog weinig opgeleverd.

    ZEG HET MAAR
31.190 Posts
Pagina: «« 1 ... 378 379 380 381 382 ... 1560 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.