Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Antonov« Terug naar discussie overzicht

Na 1 mei nooit meer boven de 0,65

26 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 28 april 2004 19:04
    Ik weet het, ik trap natuurlijk iedere believer weer op de tenen, maar dat kan me niets schelen. Ik zie mijn stelling nog altijd als een reeele mogelijkheid. Waren het de believers niet die in maart riepen, dat de koers vanaf april nooit meer onder de 0,75 zou komen? Heb ik iets gemist? volgens mij staan we meer dan 10% eronder. Waarom nooit meer boven de 0,65? Volgens mij is er nog helemaal geen definitief en uitgewerkt contract met een partner, men had een overeenkomst over hoofdlijnen, maar wat zegt dat? Ik moet het allemaal nog zien! Want 10 jaar mooie praatjes van de zijde van Antonov, hebben nog geen eurocent omzet in het laatje gebracht. Waarom produceert Honda nog niet? Vonden jullie de uitspraken over Honda ook zo dubieus? Nee mensen het kan echt nog helemaal verkeerd gaan en ik zie echt geen enkele aanwijzing dat daar binnenkort verandering in komt. Antonov, het blijft uiterst vaag en ik zou bijna zeggen leugenachtig en in ieder geval hoogst onbetrouwbaar, zoals ook de volgelingen hoogst onbetrouwbaar zijn!
  2. [verwijderd] 28 april 2004 19:26
    Ha die Licentie! Hoe gaat het kerel? Ik heb je alweer een tijdje niet gesproken. Ik wil dit keer proberen jouw verhaal eens vanuit een andere invalshoek te bekijken. Antonov heeft door de loop der jaren inderdaad met veel bedrijven overeenkomsten gesloten. Dat kun je zien aan alle persberichten. Garja, Diahatsu, Suzuki, Deawoo (intussen failliet) en niet te vergeten Honda. Er is geloof ik ook nog een overeenkomst met een duitse automatenfabrikant, NZWL (of zoiets). Daarnaast hebben praktisch alle autofabrikanten hebben wel gesnuffeld aan de revolutionaire techniek van Antonov. Dan ga ik in statistiek geloven. Je kunt namelijk niet ALTIJD pech hebben. Het is dus een kwestie van getallen. Als je zoveel overeenkomsten hebt, dan zit er vast wel een fabrikant tussen die gaat beginnen met produceren. Iets wat intussen ook bevestigd is.

    Nee, je hebt me niet op mijn tenen getrapt. Ik kan jouw kritiek meestal wel waarderen. De koers staat inderdaad niet op € 0,75. Daar heb je gewoon gelijk in. Maar wat is € 0,10 voor een aandeel als Antonov? Er hoeft niet veel te gebeuren en we rammen over de EURO. We alleen nog maar een klein beetje geluk nodig.

    Je hebt dus weer eens gedeeltelijk gelijk.

    Mazzel.

    Uitdebrandtonov (Gestrantonov)

  3. [verwijderd] 28 april 2004 19:51
    Licentie: Ik heb sterk de indruk dat je nog steeds bezig bent met je NIMA-A.=marketing/reclamecursus voor beginners. De belangrijkste boodschap is dat herhaling tot in het oneindige kan lonen (als het product niet slecht is en de boodschap aantrekkelijk gebracht wordt) om het rendement te verhogen. We kennen die boodschappen op de t.v. allemaal: druilerige, miezerige verzekeringsmannetjes die dag in dag uit de argeloze burger een of ander product in zijn maag probeert te splitsen, totdat een slimmerik in de organisatie ontdekt dat iedereen bij het eerste beeld van het kereltje zapt naar een ander kanaal. Maar dan is het te laat, heeft het miljoenen geld gekost en geen cent opgeleverd.

    Licentie, jou associeer ik altijd met zo'n verzekeringsmannetje. Keer op keer zo ongelofelijk je best doen om je gelijk te halen en zo steeds maar weer je best doen de koers naar beneden te manipuleren. Maar jouw anti-reclame werkt allang niet meer. Er zijn hier teveel slimmeriken en ze hebben je inmiddels allemaal door. Herhaling, herhaling, herhaling. Dat het zo niet werkt leer je in NIMA-B.

    Nooit verschijn je als de koers stijgt, maar altijd op een moment dat je hoopt dat er enkelen een beetje zenuwachtig worden. Jaar in jaar uit. Ik weet zeker dat je op 0,60 aan het bieden bent. Ook jij weet dat er zeer binnenkort, zeg over circa een week, een PB verschijnt die klinkt als klok. En ik weet dat jij ze omstreeks 1,20 verkoopt en hier dan verkondigt dat het zo heerlijk traden is in Antonov en weer ettelijke duizenden Euro's hebt verdiend.

    Ga je best nu maar eens doen op die cursus want zo wordt het nooit wat met jou.

  4. [verwijderd] 28 april 2004 20:11
    kyk..eindelyk eens geen roze-wolk-verhaal....

    antonov_adepten slepen zich van "ultieme datum" naar "ultieme datum"...
    dat doen zij al jaren.....vergeten dit weer en richten zich op de volgende "ultieme datum"..de laatste was voor 1 april ( jawel..klinkt bejend gok ik maar..toen zou de nieuwe partner bekend worden!)

    whahaha....die verhalen kun je al vanaf 2000 lezen..ja idd, we zyn nu 4 jaar verder en nog altyd laten mensen zich met die holle kreet ah lyntje houden..

    Honda heeft een licentie gekocht (in 2002) en betaalde hier zegge en schryven 86.000 pond voor...jaja..goudmyntje hoor...euro22 miljoen verbranden om 86.000 pond retour te krygen....

    niet roepen dat dit niet klopt antonov_fans..deze info komt rechtstreeks uit het jaarverslag van antonov zelf...
  5. [verwijderd] 28 april 2004 20:15
    Je hebt helemaal gelijk licencie! Maar je bent wel een beetje een miereneukertje om nu je gram te halen of vindt je zelf niet?
    Letterlijk genomen klopt het en is het goed om dit aan te halen. Wees reeel, zelfs JIJ had niet verwacht dat de koers toch zo stabiel zou zijn of kun je dat niet toegeven?
    Zeker weten dat je ca. 8 of 9 of 10 mei weer deze posting aanhaalt. Dan mag je je gram halen en biedt ik mijn excuses aan mbt je miereneukerij. Maar eeehhh, de andere kant, als nu blijkt dat de koers wel xplosief gaat stijgen? Dan pissen we natuurlijk massaal over je heen!!! We zullen zien of je gelijk krijgt of niet. Weddenschapje van maken? 5 euro? durf je het aan of niet?
    Als de koers na 15 mei onder 0,75 eurocent staat maak ik 5 euro naar je over!

    vr. gr. anjama
  6. Alshira 28 april 2004 23:52
    Waarom moeten er nu weer weddenschappen afgesloten worden ?
    Omdat iemand een kritische kijk heeft op Antonov ?

    Als Antonov zulke goeie versnellingsbaken heeft ontwikkeld waarom rijdt dan niet de hele wereld rond in auto’s met Antonovbakkies ?
    Zijn al die autofabrikanten nu zo dom dat ze de ontdekking van de eeuw (vorige eeuw) links laten liggen ?
    Ze hebben overeenkomsten gesloten met een aantal autofabriekanten maar voorlopig is er nog geen enkele Antonov-auto op de weg verschenen.

    Een aantal weken geleden werd er hier geschreven dat er een hele rij PB’s aan zaten te komen. Het enige PB wat we gezien hebben kost alleen maar geld (sponsoring kart-serie), verder niets.

    Volgens mij gebeurt er wederom niets en proberen ze eind van het jaar weer opnieuw aandelen uit te geven en gaan hier net zolang mee door tot niemand er meer intrapt en dan is het gewoon einde verhaal.

    Misschien ben ik te pessimistisch. Ik heb sinds een aantal maanden wat aandeeltjes Antonov en volg dit forum ook sinds die tijd maar ik verbaas me er over dat hier optimisten zijn die denken dat de koers van Antonov binnenkort in tientallen euro’s wordt geschreven.
    Als dat al zou gebeuren waarom is dat afgelopen jaren dan al niet gebeurd ?
    Ik denk dat eigenlijk niemand echt interesse heeft in de bakkies van Antonov.

    Op het moment dat iemand hier een verhaal neerzet wat meer op de realiteit gebaseerd is dan wordt dat door de positivo’s afgedaan als dom geklets van iemand die absoluut niet weet waar hij/zij het over heeft en dat hij/zij eigenlijk niets op dit forum heeft te zoeken.
    (Dit laatste geldt overigens niet voor alle positivo’s)

    Voor alle believers die mij nu ook willen neersabelen: Ik hoop dat ik hartstikke ongelijk heb maar bovenstaand is slechts een gevoel wat ik overgehouden heb van een paar maanden volgen van dit forum.

    Gr., Alshira
  7. [verwijderd] 29 april 2004 09:07
    Met alle respect Gestrandtonov, maar waar slaat het nu op dat als je maar heel veel contacten legt er volgens de statistieken het een keer raak moet zijn. Zeker net als die lui die zich bij Idols voor gek hebben laten zetten, en met dit excuus zich jaar in jaar uit bij alle mogelijke talentenjachten weer opnieuw voor lul laten zetten.
  8. [verwijderd] 29 april 2004 09:13
    Mogge jeetje worden jullie nou niet moe van elkaar afzeiken. Iedereen mag zeggen wat hij of zij wil, als ze daarbij maar respect houden voor andere.
    Ik ben zelf in het bezit van antonov aandelen, maar ik kan iemand die nu roept dat Antonov geen cent winst maakt, geen concrete contracten en die al enkele jaren achter elkaar dan kan ik dit niet ontkennen, MAAR het is toch MIJN keus dat ik een gokje wil wagen in Antonov. Juist omdat er veel vaagheden zijn en veel verhalen rond zweven, is het voor mij als beleggen intressanter om in Antonov te investeren dan in bijvoorbeeld Gucci. Ik hoop dat mijn gokje de juiste blijkt te zijn straks en dan hoop ik ook dat de mensen zijn die nu roepen je ben knettergek dan ook op staan en zeggen gefeliciteerd dat heb je goed gedaan, maar dat betwijfel ik heel erg......................

    Groetjes Cam
  9. [verwijderd] 29 april 2004 09:23
    Hoi Alshira,

    Het antwoord op jouw vraag is simpel. Het (uit)ontwikkelen van een uitvinding kost jaren. Omdat het gaat om een compleet nieuwe techniek - niet te vergelijken met andere automaten en/of versnellingsbakken - moet het EXTRA goed getest worden. Dan volgen er weer een paar kleine aanpassingen. Opnieuw testen, etcetera. Maar op een bepaald moment dan is het klaar. Dit gaat op voor de meeste innovaties in de auto-industrie. Stel je voor dat General Motors vandaag een handtekening zet bij Antonov. Dan duurt het gewoon een paar jaar voordat het echt in productie gaat.

    Antonov verkoopt licenties. En DAT is intussen aardig gelukt. Kijk ook eens naar de wat oudere persberichten. Garja (Suzuki) komt daar ook telkens in terug.

    Sommige Non-believers schrijven Honda af. Heb ik iets gemist? Is Honda afgehaakt? Niet dus. Honda is bezig met Antonov. Dat wéét ik zeker!!!

    Hou je aandelen maar lekker vast Alshira. Antonov heeft de BESTE automaat ter wereld. Productie: dit jaar.

    Groet, Gestrantonov

  10. [verwijderd] 29 april 2004 09:26
    Hallo Alshira,

    Degene die je nu gaan afzeiken, zijn gefrustreerde mensen die diep in hun hart weten dat je gelijk hebt. Tegen beter weten in blijven ze de meest rare berichten uitleggen als ware het goed voor Antonov.

    Ook ik heb een bescheiden aantal aandelen Antonov, en ik houd ze vast voor het geval dat. Maar ik houd er degelijk rekeming mee dat Antonov me uiteindelijk geld kost.
  11. [verwijderd] 29 april 2004 09:47
    Goedemorgen allen,

    jah het begint meer regelmatig dan uitzondering te worden dat iedereen elkaar aanvliegt op dit forum, maar als je een beetje de critische noten weg haalt krigj je wel een beeld van hoe het er voor staat. Eigenlijk word in zoon discussie door de tegenstanders het verleden aangehaald en door de believers naar de toekomst gekeken, anders heb ik het nog niet gezien.

    Maar de koers ligt er gewoon nu al een maand stabiel bij, vergelijk dit maar eens met de koersen van de afgelopen 10 jaar, zoveel stabiliteit op dit niveau heeft het aandeel nog niet gekend, tevens is deze sponsorship deal voor mij nog steeds een raadsel, hoe is dit gefinancieerd, door wie, en wat is hun betrokkenheid verder.. wat me dan ook zeer interesseerd is dit stukje:

    Roumen Antonov, Antonov’s Chairman said: “Now that the four and six speed AAD transmissions are being commercialised, we are delighted that together with Chrono Karting we will also be able to examine the sporting applications of our AAD transmissions,
    ---------------------------------------------------------------------
    an area in which we expect increasing involvement in the short term.”
    ----------------------------------------------------------------------

    dus er is al involvement van antonov in chrono karting, BEHALVE alleen de sponsoring, verwacht dan ook dat we hier binnenkort meer uitsluitsel gaan krijgen. Antonov heeft in voorgaande PB'en nooit echt de short term gebruikt, meestal werd er gewezen naar een paar maanden, maar ze beginnen wat meer concreet te worden, en PROBEREN de informatie voorziening naar de aandeelhouders toe ook te verbeteren ,alhoewel dat nog steeds niet vlekkenloos verloopt.

    Dat er daadwerkelijk verschillen zijn met de voorgaande jaren is voor mij duidelijk

    mvg

    JW

  12. [verwijderd] 29 april 2004 10:35
    cgdarts,

    als je commentaar hebt vind ik dat best. Dat je de feiten verdraaid vind ik echter niet netjes om het maar vriendelijk te zeggen. Aals je geen verstand hebt van de autoindustrie is dat ook best maar loop hier dan niet te zeuren. De enige die er werkelijk belang bij heeft hier op het forum is licentie,hij verdient aan de arme zielen die van schrik verkopen onder de 0,65. Maar goed dit is waarschijnlijk de laatste week dat ze ooit nog onder de 0,65 te koop zullen zijn. Vergeet niet dat meer dan 80% nu in handen is van believers. de groeten.
  13. [verwijderd] 29 april 2004 10:44
    Hallo Xblue,

    Nee jij hebt er verstand van; door de believers (weten niet waarom, kunnen niet onderbouwen, blijven volharden) houdt Antonov het al zo lang vol. En zolang jullie blijven volharden blijven er genoeg aandelen te koop, gewoon een kwestie van nieuwe uitgeven.

    mvr gr, Daf66
  14. [verwijderd] 29 april 2004 11:02
    daf66, ook dit is niet juist. Antonov geeft geen nieuwe aandelen meer uit.
    Behalve bij het uit oefenen van warrants die zijn verstrekt.Als de zaak niet goed zit is het over en uit. Maar aangezien het bedrijf steeds meer mensen aanneemt en ook nog het sponseren van cartraces en mogelijk F3000 opzich heeft genomen, zal het met het sluiten nog wel enige tijd duren.
26 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.