Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Versatel« Terug naar discussie overzicht

Positief Blijven.

16 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 15 april 2004 12:07
    Hallo Jongens,

    Hier ben ik maar weer eens een keer.Na de middag rond 15.00 uur gaan we weer boven de 1,90.Op dit forum wordt alleen maar de zaak opgenaaid en negatief gepraat.

    Ik ben zeer optimistisch wat Versatel betreft.De koers houd deze week goed stand gezien de de aex naar beneden gaat.
    Een centje of 3 a 4 zakken is niet erg.We zien dat de 1,90 euro toch wel sterk lijkt te zijn.

    versatel volgt nu de AEX nog maar over 4 weken staat het al op eigen benen als we richting cijfers Q1 gaan.Ik steek er mijn hand voor in het vuur dat het zeer positief kan zijn omdat ik het dicht bij het vuur zit.Nadere toelichting kan ik niet geven.Eerdere postings hebben dat ook al bevestigd.

    Jongens geloof mij dat er een verrassing aan komt wat IBérs en winstprognose.Als dat zo is dan is het aandeel niet meer te houden en gaan we dit jaar nog naar de 4,50 euro.

    Dit is echt haalbaar.

    Mijn naam gaat in mei nog veel genoemd worden.

    De groeten allemaal
  2. [verwijderd] 15 april 2004 12:27
    Tja Verrezetel dat klinkt allemaal erg spannend. Als jij bent wie ik vermoed, dan moet je wel voorzichtig zijn. Je bent echt wel te traceren, zodat je baan gevaar kan lopen. Ik begrijp dat je erg gefrusteerd bent door allerlei postings welke eigenlijk niets zeggen.
    Het is ook erg moeilijk om met echt nieuwe input te komen, omdat over vrijwel alles wel is geschreven en gespeculeerd. De zet is nu aan Versatel zelf. Ook mijn verwachting is positief. Nog even geduld en hopen dat er geen bommen ontploffen.

    Groet

    Andre
  3. nurdy 15 april 2004 12:32
    eh dit lijkt ook een beetje op koers manipulatie???
    jij wil dat we gaan kopen, zodat jij ze misschien voor Q1 kan verkopen, en wij dan met de gebakken peren zitten.
    Tis niet dat ik je niet geloof ik vrees dat misschien andere mensen dit doen, want waarom zou je een aandeel nu omhoog praten als je dicht bij het vuur zit? Zelf wordt je er niet veel beter van en de andere mensen ken je toch niet.

    groete Nurdy
    ik geloof zelf wel in versatel maar niet door de verhalen van sommige mensen
  4. [verwijderd] 15 april 2004 12:37
    Hallo Jongens,

    hier ben ik weer,

    Het is helemaal niet de bedoeling om de koers te manupuleren.Als jullie willen dan post ik gewoon niks meer hier.Ik beleg al jaren en heb ervaring genoeg in deze wereld.Ik heb een beren geduld en die wordt ook echt wel beloond.Frustraties zijn niet aan de orde,echt niet.Maar jongens als jullie het willen dan ben ik weg en kom ik niet meer terug tot over de 2,40 euro

    Greets Verrezetel

  5. [verwijderd] 15 april 2004 12:48
    Goed teken is, dat Versatel behoorlijk aan het wegzakken is op de ranglijst van veel gelezen fora.
    Ik ben het met alta eens, dat alles nu wel zo'n beetje gezegd en bespeculeerd is: het wachten is op Versatel zelf.
    Jaja: het wordt meer en meer een echt LT-aandeel, voor de echte Belegger...
    Een nieuwe trend is in beleggersland in de maak, denk je ook niet, Versazetel?
    Succes,
    John Versatroon.
  6. [verwijderd] 15 april 2004 14:43
    Verrezetel heeft hier wel een punt. Het aandeel blijft redelijk goed liggen. Of hij de koers manipuleert lijkt me stug. Eén persoon kan dat niet. Ik geef hem het voordeel van de twijfel. Ook gezien het feit dat er weinig nieuws komt van Versatel, goed nieuws hoeft niet gemeld te worden, slecht nieuws wel. W39
  7. [verwijderd] 15 april 2004 17:37
    Beste Verrezetel,

    Ik ben het met je eens dat er mooie dingen staan te gebeuren, en dat de koers elk moment kan gaan uitbreken. Laat je niet gek maken door mensen die denken dat de koers door een enkele persoon beinvloed kan worden. Daar is m.i. veel meer voor nodig dan een berichtje in een forum op IEX.

    Ik hoop dus nog meer van je postings te mogen lezen, en ook voordat VRSA op 2,40 staat.

    Groet,
    Hans

  8. [verwijderd] 15 april 2004 20:09
    Verrezetel, laat je niet gelijk door de eerste de beste posting van het forum verjagen en blijf gewoon posten. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat nu ook de positievo's van dit forum dienen te verdwijnen nadat de negatievo's dit op verzoek van velen al eerder moesten doen.

    Wat me intrigreert is de stelligheid van jouw bewering, dat de koers na 15.00 uur weer boven de 1,90 zou staan. Nu we enkele uren verder zijn zou ik wel van je willen weten waarom je dit vermoedde.

    Groetjes, Vaka
  9. Hans_U 16 april 2004 09:52
    blijf lekker aan boord,
    maar een tikkie meer onderbouwing zou wel fijn zijn.

    tot het tegendeel bewezen wordt, ga ik er van uit dat je inside information hebt, waarvan je de bronnen niet kunt onthullen.

    Maar ja, het blijft altijd afwachten, 'geruchten' over een Mercedes contract bleken achteraf te kloppen, andere zeer stellige uitspraken vwb koersontwikkelingen, zijn weer niet uitgekomen.

    Ergo, geef aan waarom je weet of denkt te weten wat er staat te gebeuren!

    Ik geloof niet dat bezoekers van dit forum de bedoeling hebben om te manipuleren, daar zijn we gewoon veel te klein voor. Ieder heeft z'n eigen doelstelling en opinies. Verder niks, lijkt me.
    voor mij persoonlijk maakt het al helemaal niets uit: ik zit zo ver in Versatel als ik verantwoord vind, en zal hoogstens eens een keer wat verzilveren om vbr terug te brengen. Zo tegen de tijd dat ik inschat dat verwachte koersbeweging/risico niet meer opweegt tegen vbr kosten.
    Geen idee wanneer dat is, zou nog jaren kunnen duren...

    succes, groeten, Hans.

    succes, groeten, Hans.
  10. Hans_U 16 april 2004 09:57
    John,
    postings op het forum worden (gelukkig zou ik haast zeggen) behoorlijk minder. Enerzijds omdat er minder te melden is, anderzijds omdat er voor een deel uitgeweken wordt naar www.investeerdersvoor.nl/forum/

    Dit forum is een tijdje geleden opgezet nadat er hier wat onverkwikkelijke postings verschenen. Nieuwe forum heeft meer mogelijkheden en zal sterker gemodereerd worden. Is de bedoeling maar tot nog toe niet nodig geweest.
    Ik heb je nog niet op www.investeerdersvoor.nl/forum/ gezien. Heb je dit forum gemist misschien?
    Is wel een plaats waar ik wat (kwalitatief goede) postings van jou zou verwachten.

    succes in elk geval, groeten, Hans.
  11. [verwijderd] 16 april 2004 11:00
    Hans, dank voor de tip; zal eens kijken.
    Bewust heb ik mijzelf steeds beperkt tot 1 site, IEX dus, omdat er m.i. meer op de wereld te koop is dan het lezen van berichten e.d.
    Behoefte wordt, eerlijk gezegd, wel minder en minder, niet alleen door (steeds slimmere) forumvervuilers, maar ook, omdat alles al min of meer gezegd, geanalyseerd, bekommentarieerd en weer herhaald is, wat betreft Versatel dan.
    Het bedrijf is voor mij zo helder als glas en heeft volop (autonome) groeimogelijkheden, dus een lekker aandeel voor de LT.
    Geldt ook voor Pharming, Isotis en Fornix trouwens, wat mij betreft.
    Rust in de portefeuille!
    Dus ja: wat valt er dan nog te schrijven?
    Met name Atitlan is momenteel de grote voortrekker op dit forum, en ik lees hem dan ook altijd, maar iets toevoegen? Ik zou het vaak niet weten...
    Zoals gezegd: Versatel is aan zet; afwachten maar.
    Succes, groet,
    John.

16 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.