Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Technische Analyse« Terug naar discussie overzicht

Handelshoek dmmsch januari 2016

1.808 Posts
Pagina: «« 1 ... 76 77 78 79 80 ... 91 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 28 januari 2016 10:01
    Bulls houden mooi stand, had eerlijk gezegd meer berenwerk verwacht, dag is nog vroeg maar ik zie thans op moment van schrijven geen reden om mijn visie van hogere koersen meerdaags bij te stellen. Dat had anders geweest mocht het neerwaarts vervolg na gisteren Yellen ietsiepietsie groter zijn geweest maar dat is dus nog niet gebeurd.
  2. [verwijderd] 28 januari 2016 10:04
    quote:

    Disci schreef op 28 januari 2016 09:59:

    [...]
    Altijd mogelijk maar je moet maar eens kijken in het verleden naar vergelijkbare setups hoe vaak of eerder hoe weinig een daily bollinger middenband voor substantiele weerstand zorgt, het is eerder ietwat daarboven dat dat gebeurt...maar inzoomen naar de kortere frames (4 uur - uurgrafiek) kan dan helpen imho.
  3. jack ace 28 januari 2016 10:06
    quote:

    Daxwatcher schreef op 28 januari 2016 07:22:

    @Jack

    Je doet uitschijnen dat je het zaakje ivm de fed goed opvolgt ( en tot zover heb ik geen redenen om daaraan te twijfelen) en ik moet van mijn kant bekennen dat mijn fed posts al te vaak overgoten zijn met een sausje positiepraat, maar dit vind ik bijvoorbeeld een recent lezenswaardig artikel with regard to the subject at hand.

    www.washingtonpost.com/news/wonk/wp/2...

    Veel zin om te quoten maar ik vind het hele artikel echt goed, het zet in ieder geval aan tot reflectie whether you agree or not...

    DW, monetary theory is vroeger (> 40 jr geleden) deel van mijn studie geweest en tegenwoordig vooral nog hobby. Ik volg idd nauwkeurig wat de FED allemaal doet en zoals je al gezien hebt, ben ik positief over de manier waarop eea verloopt. Als je het goed volgt weinig verrassingen vanwege de gedegen aanpak van de FED, het consistente beleid (geloof het of niet) en de voorspelbaarheid. De FED houdt nauwkeurig de vinger aan de pols en houdt terecht alle opties open voor de volgende vergaderingen. Als er reden is tot verhoging wordt er verhoogd en zo niet dan gebeurt er niets en zo hoort het ook. Dat de markt daar moeite mee heeft zie ik, maar is geheel en al het probleem van de markt, niet van de FED.
    Overigens is wat er sinds 2008 gebeurt ongemeen boeiend en dat blijft zo omdat er nog veel tijd nodig is om tot een normale situatie te komen. Ik ben er zeker van dat de FED daar een belangrijke en positieve rol in zal spelen. Waarvan akte!
  4. [verwijderd] 28 januari 2016 10:28
    @jack

    Dank voor je reactie. Het doet me plezier iemand in ons midden te hebben die zo beslaan is in de materie. Ikzelf ervaar het als een manco dat ik die opleiding niet heb genoten, net zoals ik het als een deficit ervaar dat ik wenig tot niets ken van de snarentheorie ( parallel universum, hot topic nowadays;-)) of het verband tussen de stand van de pyramides van Gizeh en de mogelijkheid van een compleet ander sterrenstelsel in de vroegere tijden.

    De markt en de fed gaan hand in hand, maar marktreacties gaan 'voorspellen' aan de hand van fed policy zal steevast moeilijk blijven en ik ervaar mijn kennisgap dus niet als storend voor mijn tradingactiviteiten.

    Mocht ik ooit een handelssysteem uitvinden dat mij toelaat om een compleet vrij leven te leiden, zie ik een studie monetary policy wel zitten. Al is de vraag of ik dan niet liever een spelletje high stake poker speel met le chiffre, james bond en wat russische miljardairs aan de riviera. Mijn bevallige vriendin aan mijn zijde uiteraard ;-)
1.808 Posts
Pagina: «« 1 ... 76 77 78 79 80 ... 91 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.