Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel TomTom AEX:TOM2.NL, NL0013332471

Laatste koers (eur) Verschil Volume
5,215   +0,035   (+0,68%) Dagrange 5,125 - 5,235 302.190   Gem. (3M) 261,1K

TomTom Januari

3.929 Posts
Pagina: «« 1 ... 32 33 34 35 36 ... 197 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Dokus 6 januari 2016 20:18
    quote:

    Tom3 schreef op 6 januari 2016 19:27:

    [...]

    Nou, heb anders wel naar de ruwe olieprijs gekeken: -5,5% op het moment als ik dit schrijf. Dus dat omhoog valt tegen.
    dat olie geneuzel is ook elkaar een beetje gek maken. Is de olie duur dan is dat slecht voor de economie en nu is die laag is het ook weel slecht voor de economie. er is altijd wel wat.
  2. [verwijderd] 6 januari 2016 20:30
    quote:

    Dokus_ schreef op 6 januari 2016 20:16:

    [...]

    die zonebourse van jou had het gisteren over door de 12 gaan... ik zeg alleen maar even
    Klopt maar in China daar gaan ze om half 2 's nachts Nederlandse tijd open. Nu staat zonebourse negatief en we kunnen min of meer stellen dat het aannemelijk is dat China wederom negatief gaat sluiten. Daarom denk ik dat we morgen onder de 11 EUR zakken.

    Ben eerlijk tegen jezelf van Tomtom op CES 2016 moeten we eigenlijk niks verwachten. Bijna iedereen hier praat naar zijn eigen positie. Pas op 9 februari verwacht ik misschien een positieve stijging van Tomtom, maar de echte stijging verwacht ik pas in de 2e jaarhelft van 2016.
  3. [verwijderd] 6 januari 2016 20:39
    quote:

    Goudhaantjes schreef op 6 januari 2016 20:30:

    [...]

    Klopt maar in China daar gaan ze om half 2 's nachts Nederlandse tijd open. Nu staat zonebourse negatief en we kunnen min of meer stellen dat het aannemelijk is dat China wederom negatief gaat sluiten. Daarom denk ik dat we morgen onder de 11 EUR zakken.

    Ben eerlijk tegen jezelf van Tomtom op CES 2016 moeten we eigenlijk niks verwachten. Bijna iedereen hier praat naar zijn eigen positie. Pas op 9 februari verwacht ik misschien een positieve stijging van Tomtom, maar de echte stijging verwacht ik pas in de 2e jaarhelft van 2016.
    Wacht nou maar eerst even af....er kan nl nog van alles veranderen voor morgen 09.00 uur. Vandaag even winstnemingen, en morgen? We zien het wel.....Misschien het pb van seren/dipity? Ik heb er iig alle vertrouwen in...succes! En maak je vooral niet druk om tomtom....
  4. mark60 6 januari 2016 21:46
    North American International Auto Show

    January 11 - 24, 2016

    The 2016 Show

    Last January, the NAIAS 2015 featured 55 vehicle introductions, a majority of which were worldwide debuts. Over 5,000 journalists attended from 60 countries constituting 30 percent international media who reported the breaking news made at the NAIAS to the world

    met 5000 journalisten aanwezig kan je groot nieuws brengen

    toyota staat er ook zie plattegrond

  5. [verwijderd] 7 januari 2016 07:26

    de 1e steun-zone van 11,25/11,50 heeft het prima gehouden, er is de laatste 2 dagen veel lucht uit het aandeel, het is zeker een stuk geschoond van Longs, dus er is ruimte gecreëerd .

    kijken of TT wat te melden heeft de komende dagen dat kan een trigger zijn voor beter

    het algehele sentiment voor de Beurzen is absoluut terughoudend, dus daar moeten we wellicht thans niet te veel van verwachten.
  6. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 7 januari 2016 07:47
    quote:

    xynix schreef op 6 januari 2016 14:31:

    [...]
    Moet je wel die dataverwerkingsfabriek voor hebben. HERE and NOW! En daar denk jij misschien wat te licht over. TomTom zit klaar om al die dataverzamelaars vriendelijk van dienst te zijn. De fabriek is klaar!
    AB!
    Ik had gisteren andere verplichtingen en kon daarom de koers en dit forum niet volgen, laat staan handelen. En dat is gezien het turbulente koersverloop misschien maar goed ook, want in impulsief daytraden en zelfs weektraden ben ik absoluut slecht.

    Jouw reactie hierboven is het korte en krachtige antwoord op alle posts en twijfels die gingen over al het recente nieuws m.b.t. data-inwinning door autofabrikanten (lees hun tier-1 's, waaronder Mobileye). Ik zou hetzelfde antwoord gegeven hebben, maar met meer omhaal van woorden...
    Of over Harman, een system-integrator. Geen concurrent van TT, maar een partner! Zoals ik al vaker schreef: TT zit als een spin in het web. Bij mapmaking en near-realtime updates, bij realtime traffic, bij IoT, bij HAD grade maps, bij Road DNA, bij SDC...

    Ik heb gisteravond laat, alles nalezend, genoten van het hoge niveau van de discussie, niet alleen in deze draad maar ook in de meer specialistische 'hype cycle' draad. Heb diverse AB-tjes uitgedeeld, aan jou, aan Justin voor zijn nuchtere en reële explicaties, Martinmartin voor zijn standvastigheid en aan Hik in die hype cycle draad. Zonder andere inhoudelijke (en soms iets sceptischer, dat mag ook) posters en onze nieuwsjagers te kort te willen doen.

    Aan enkele echte negatievelingen die ons overdreven optimisme verwijten zou ik willen zeggen: kijk naar de koersstijging van TT in het afgelopen jaar, terwijl ze geen winstgroei lieten zien, integendeel. Die koersstijging is echt niet veroorzaakt door de positievelingen op dit forum, al zitten velen(?) er met (veel) meer geld in dan ik.
    Het is de markt die de potentie van TT ziet, stupid! (Vrij naar Bill Clinton.)

  7. [verwijderd] 7 januari 2016 08:00
    quote:

    scuderia FF schreef op 7 januari 2016 07:26:

    kijken of TT wat te melden heeft de komende dagen dat kan een trigger zijn voor beter
    Waarschijnlijk zullen ze wat ze te melden hebben qua consumer producten synchroniseren met de klok van de CES. Zou een "spoiler" zijn als iets al via een persbericht uitlekt voorafgaand aan de desbetreffende presentatie op de CES.

    Jammer voor degenen die op inspirerend voorbeurs nieuws hadden gehoopt. Maar de radiostilte van vanochtend zegt dus niet zo veel.
  8. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 7 januari 2016 08:10
    quote:

    *Justin* schreef op 6 januari 2016 16:13:

    [...]

    Ja, als TT automotive nog op hardware gestoeld was ipv software/componenten en het real-time maps platform er niet was, dan zouden ze nu knel zitten. Daardoor krijgt Garmin (hardware focus) ook geen voet aan de grond in Automotive land.
    Dit is dus een van de goede reacties die ik in mijn vorige post bedoelde.
    Het is niet voor niks dan Garmin zich meer is gaan toeleggen op marine, fitness, cycling en zelfs zweefvliegen. Ik denk dat zij de automotive-bui al zagen hangen.

    Ik wacht met smart op de dag dat TTT-concurrent Fleetmatics hun navigatieleverancier Garmin gaat vervangen door TomTom. Ja, ook in de US.

  9. [verwijderd] 7 januari 2016 08:18

    we gaan het zien, volgende steun zit aan 10,75/11,00 euro - maar dan hebben we het al niet zo meer over consolideren , doch eerder terugval -

    kan ook dat niveau het niet houden , dan zitten we in een correctie en dan is de bull-mode voorlopig over, maar dat is teveel vooruitlopend op " what, if and but's "

    de Beurzen in t algemeen zijn wel al corrigerend, maar nogmaals dat werd ook verwacht.

    TT zelf werd toch ook al voorzien voor een range aandeel dit jaar 10 om 15 met 12 als mid-prijs en dat is echt mooi gewaardeerd voor wat we nu weten, enkel een verandering binnen TT kan voor een echte koersexplosie zorgen.
  10. recital 7 januari 2016 08:24
    How TomTom's Technology Is Advancing Driverless Cars - Presented by: The Aol. On Network
    Jan 6 -- TomTom United States President Jocelyn Vigreaux discusses the launch of the company’s latest mapping technology and wearable products. He speaks from CES 2016 on "Bloomberg Markets." (Source: Bloomberg)

    www.nasdaq.com/video/how-tomtoms-tech...
  11. [verwijderd] 7 januari 2016 08:28
    Chinese waakhond legt grote aandeelhouders verbod verkoop op

    AMSTERDAM (Dow Jones)--De Chinese financiele toezichthouder meldt donderdag grote aandeelhouders ervan te gaan weerhouden meer dan 1% van hun totaal uitstaande aandelen binnen een periode van drie maanden van de hand te doen.
    De Chinese commissie voor effectenregulering legt grote aandeelhouders, degene die meer dan 5% beheren van beursgenoteerde bedrijven, een verbod op om meer dan 1% van hun aandelen van de hand te doen binnen een periode van drie maanden, blijkt uit een verklaring op de website van de toezichthouder, nadat de markten in Azie voor de tweede keer deze week na een korte handelssessie sloten als gevolg van te forse koersbewegingen die een automatisch mechanisme de handel te staken in werking bracht.
    De toezichthouder besloot eveneens dat grote aandeelhouders vijftien handelsdagen voorafgaand aan het terugbrengen van het aantal aandelen dit voornemen bekend moeten maken.
    De nieuwe maatregelen worden aangekondigd op het moment dat een verbod op het verkopen van aandelen binnen een periode van zes maanden op het punt stond te verlopen op vrijdag. De nieuwe regels zijn gericht op het "voorkomen van geconcentreerde aandelenreducties" en het "stabiliseren van marktverwachtingen", zo staat in de verklaring.
    De aankondiging van donderdag kwam naar buiten, nadat de Chinese aandelenmarkten rond 10.00 uur Chinese lokale tijd (02.00 uur GMT) werden stilgelegd, nadat een nieuwe noodstop of 'circuit-breaker' dwong om de handel voortijdig te sluiten.

    Door Yifan Xie in Shanghai. Vertaald en bewerkt door Ellen Proper in Amsterdam; Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; ellen.proper@wsj.com

    (END) Dow Jones Newswires
    January 07, 2016 02:21 ET (07:21 GMT)


    Dat is nog eens andere koek dan een shortverbod op fondsen met een te kleine marktkapitalisatie! Misschien toch nog niet zo'n gek idee zo'n shortverbod om sentiment gedreven volatiliteit uit dit soort fondsen te halen en daarmee de financieringsfunctie van de beurs te behouden? Of liever draconische Chinese maatregelen als iedereen elkaar gek maakt?
  12. [verwijderd] 7 januari 2016 08:33
    quote:

    recital schreef op 7 januari 2016 08:24:

    How TomTom's Technology Is Advancing Driverless Cars - Presented by: The Aol. On Network
    Jan 6 -- TomTom United States President Jocelyn Vigreaux discusses the launch of the company’s latest mapping technology and wearable products. He speaks from CES 2016 on "Bloomberg Markets." (Source: Bloomberg)

    www.nasdaq.com/video/how-tomtoms-tech...
    Jocelyn kunnen ze maar beter binnenshuis houden. Dat doet Corinne een stuk beter.
3.929 Posts
Pagina: «« 1 ... 32 33 34 35 36 ... 197 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.