Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Versatel« Terug naar discussie overzicht

Morgen een verkooporder inleggen

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 maart 2004 20:34
    En wel op 2,02 gaan mijn stukken eruit, ik heb het te vaak gezien, dat we afketsen op de 2,00-2,05, doel is om vervolgens weer in de zone 1,80 terug te kopen. Sluit ie erboven dan stap ik weer in voor ritje naar de 2,22 en vervolgens 2,40. Ga voortaan traden met dit aandeel aangezien hij vanaf oktober 2003 te weinig breedte voor de lange termijn laat zien.

    Succes

  2. nurdy 25 maart 2004 23:05
    ja dat dacht ik eerst ook maar ik zie nu de slot standen van amerika en die vindt ik wel erg positief. Vandaar dat ik ze nog ff vasthoud, ik bel ff met elqaida, om te vragen wanneer ze weer van plan zijn dan verkooop ik voor die tijd. Tja het blijft gokwerk voor de meeste, bommeldingen genoeg dacht ik zo( Amsterdam, dreiging Engeland, Frankrijk op 10 plaatsen naast het spoor) Maar ik denk dat ik binnenkort idd ook ff uitstap en dan probeer wat lager weer in te stappen.... Uiteraard hou ik het aandeel wel!!! Lange termijn ziet er gevaarlijk goed uit, als het uitkomt wat iedereen beweert met die verwachtingen dan is deze arme student weer een aantal euriees rijker...
    Het blijven kleine bedragen nu maar op de LT behoorlijk wat voor mij en wie het kleine niet eerd is het grote niet Weert of ja das waar ook. Mensen tot zaterdag.

    Groete Nard

    p.s. opa_x_3 waar ben je ik zie je al een tijdje niet meer op het forum, het feestje gaat toch wel gewoon door neem ik aan?!?!?!
  3. [verwijderd] 26 maart 2004 19:07
    Jorn,

    Getroost, want die ene cent te weinig in de bied komt eigenlijk zo vaak voor.
    Of te wel vaker, dan dat je aan het slot precies goed zou zitten.

    Aleen..., had je ze willen hebben vandaag, om weet ik wat voor reden, of kan het je uiteindelijk weinig schelen, want volgend week is er weer een dag, cq dagen.

    Eigenlijk maakt dat alleen gevoelsmatig een heleboel uit.
    Zakelijk niet, want maandag of anders dinsdag kan je er vast nog wel aankomen.
    Ik praat dan even niet over de prijs, maar gewoon of je ze echt hebben wilt.

    Eigenlijk zou ik het advies willen geven, bekijk gewoon dit bedrijf en maak daar een oordeel over, en koop gewoon, al zal het ook LT zijn, want uiteindelijk is LT de grote winnaar.

    Succes, mensen, de komende week.

    Ger

10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.