Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Programma voor real-time koersen

17 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 12 maart 2004 17:14
    Hoi guys,

    Leuke tip. Of niet? Ik heb mezelf net aangemeld voor de gratis proefweek en om te activeren moet je een sms sturen. Op de site zegt men dat, dat 70 ct kost, maar later is er melding van 1,10 eurocent.
    Oké, ge-sms't en gelijk krijg ik een bericht terug dat ze mijn nummer niet herkennen??? Of het klopt??? Ik neem aan dat men in het algemeen weer sms't dus meer geld kwijt is enz. enz. (ik deed dat niet)
    Gewoon geprobeert in te loggen en wat blijkt(?) mijn account is actief over één week!!!!!!

    Maw eerst gratis aanbieden dan toch laten betalen dmv sms, dan één bedrag noemen en een ander bedrag in rekening brengen en vervolgens pas over een week er mee aan de gang kunnen.

    Ik hou niet zo van dergelijke gang van zaken het lijkt wel of de staat der Nederlanden erachter zit dat is ook zo een inefficiente boel.

    Verder vind ik geen contact mogelijkheden. (misschien over het hoofd gezien???) IIG ik ga naar activering er waarschijnlijk niet verder mee of men moet in één keer toch een klantvriendelijk flexibel servicegericht scherp concurrerend bedrijf zijn.

    Helaas zal dat in Nederland wel een Utopia blijken te zijn.....maar misschien scheer ik wel teveel over één kam. Er moeten toch ook goede bedrijven zijn???

    Eventuele aanvullingen hoor ik graag. Het liefst hoor ik dat ik fout zit met dit bedrijf en dat het nog in de kinderfoutjes (ontwikkelings) fase zit.

    Vriendelijke groeten

    Superloeloe
  2. [verwijderd] 12 maart 2004 17:39
    Hoi Hankey,

    Heb jij een proefweekje genomen en kon er direct mee aan de slag??
    Dan hoor ik ook graag jou mening.

    Ik wilde er op wijzen dat er een hoop zaken niet klopten en voor 10 euro per maand kun je ook hier op de iex terecht.
    Ik heb niet perse constante behoefte aan live koersen, maar speel wat met opties (index) en het leek me wel leuk. Zit voornamelijk in goud(mijnen) en short op de dollar, 100% winstgevend maar wel ietwat saai:)

    Weet je waar ik behoefte aan heb (wanneer voorradig zou ik er meteen mijn beroep van maken, daytrader bedoel ik) dat is een commissionair (bij voorkeur geen bank, om de bekende redenen, maar vooral vanwege het gebrek aan kennis) en dat is dus een broker waar je voor een euro een rt optie-contract kon kopen. Dat zou pas geweldig zijn:))

    Groeten
    Superloeloe
  3. [verwijderd] 12 maart 2004 17:47

    Je beroep er van maken zpo perfect zijn, alleen heb je dan een zeeer grote buffer nodig.
    Velen in amerika en mogelijk ook hier proberen het , maar selchts enkelen berngen het er zonder kleerscheuren van af.
    Alle positieve verhalen ten s[ijt want die hoor je alleen.

    Zelf best vaak op m,n ... gegaan en veel leergeld betaald.
    Maar ja, het bloed kruipt.....

    Groet,

    Hankey
  4. [verwijderd] 12 maart 2004 18:30
    Eet smakelijk:)

    Draai zelf al een tijdje mee. Waarschijnlijk ook wat ouder dan de meeste hier. En ik kan prof. worden als ik genoeg poen heb. Dat heb je goed. En dan meer verdienen dan je erin zet klopt ook. Maar ik ben no steeds nieuwsgierig.... had je nou direct toegang tot de site??

    Wat betreft de proffesionele handel als daytrader... zover ben ik nog niet. Al haal ik wel super goede resultaten (maar dat is te danken aan mijn goeroe..... ik volg alleen maar:)

    Ga weekend vieren. Zoek later het draadje wel weer op, voor je antwoord.

    Prettig weekend

    Superloeloe
  5. [verwijderd] 13 maart 2004 08:02
    Mijn goeroe is een degelijke man die verschrikkelijk goed inzicht heeft in midden/lange termijn. Daaruit kun je heel makkelijk de korte termijn bepalen......Niet dus:) Heb afgelopen week weer verloren:( Zat in de calletjes... Hoor al vanaf 1991 bij de club van FS. En de goeroe is dhr R. Kamer

    Groeten

    Superloeloe
17 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.