Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel Fugro AEX:FUR.NL, NL00150003E1

Laatste koers (eur) Verschil Volume
20,840   +0,220   (+1,07%) Dagrange 20,540 - 20,880 135.483   Gem. (3M) 254,9K

Fugro - augustus 2015

604 Posts
Pagina: «« 1 ... 11 12 13 14 15 ... 31 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. stand alone 6 augustus 2015 23:21
    quote:

    bezinteergebelegt schreef op 6 augustus 2015 23:10:

    [...]

    Bedankt Martini, grafstemming is slecht een figure of speech, moet toch kunnen ? Kan me nl zomaar voorstellen dat de stemming enigzins bedrukt moet zijn na 10 euro daling. Ik hoop echt dat die backdoor informatie voor jullie gaat leiden tot suc6.

    gr

    B.E.G.B.
    De ruim 9% daling van vandaag en de inmiddels 10 euro vanaf 27 is voor iedereen slikken. Het blijft een tamelijk onberekenbaar fonds. En meer dan hopen dat vanaf nu een betere periode aanbreekt kunnen we niet. De stijging komt wel weer, alleen wanneer. Hopelijk morgen een mooie dag?
  2. [verwijderd] 6 augustus 2015 23:25
    quote:

    Euromast010 schreef op 6 augustus 2015 23:21:

    medelijden... je eigen slingers...
    Je moet op zoek naar sociale contacten vent,
    Ik heb Fugro op 20 gemiddeld.

    Je gaat deze maand denken mmmm doet ie goed.

    Jij ook succes
    Da's niet het bedrag dat de oorspronkelijke Euromast noemde, voordat hij hier vertrok, (oa. omdat hij vond dat hij speciale rechten had omdat hij iex sponsort)
  3. [verwijderd] 6 augustus 2015 23:54
    quote:

    Euromast010 schreef op 6 augustus 2015 23:38:

    En Saxo doet t goed als broker en bank Bolo. Dat IEX sponsoren kan er prima vanaf. Maar misschien wordt t volgend jaar wel Stockfriends.nl

    Om van het gezeik af te zijn, kleuters...
    Je hebt me overtuigd. Jij bent de echte Euromast.

    succes
  4. [verwijderd] 7 augustus 2015 01:03
    De dikke vette daling had ik niet aan zien komen, ondanks dat er hier door sommigen al voor was gewaarschuwd. Ik heb idd te rooskleurig gekeken. Ik vind het overigens niet echt moeilijk om dat eerlijk toe te geven, snap ook die hele "waar zijn al die optimisten van 6 maanden geleden en wat vinden ze er van" heisa dan ook niet, is niet echt inhoudelijk maar klinkt meer als gelijk krijgen dan als een eerlijk gesprek over Fugro.

    Verder is er niets veranderd aan de outlook voor Fugro, op de middellange-termijn zal de koers gaan stijgen, of doordat de olie gaat stijgen of doordat Boka de tent gaat overnemen.

    Het 8,5% shorters die moeten gaan coveren verhaal blijft overeind en de 25% van Boka staan ook nog fier overeind. Het is nu makkelijk praten, op de 27 hadden we allemaal uit moeten stappen om op de ?? weer in te stappen, maar dat hoort bij beleggen. De beurs gaat omhoog en naar beneden.

    Maar Fugro blijft Fugro, een goed bedrijf met kennis en kunde dat nu gebukt gaat onder een lage olieprijs. Daarnaast helpt het niet dat de CEO niet erg strijdvaardig of beslist overkomt.
    De huidige daling is een shorters-daling en een onzekerheidsdaling. Ik denk dat September de koersen gaan stijgen, net zoals ze in mei gingen dalen. Het sell in may heeft Fugro hard geraakt: geen korte termijn bod, alles tijdelijk op hold, dus heeft de professionele belegger gedacht: prima, dan ga ik even op vakantie.

    Ik vind de huidige "Kijk ons eens lekker laag staan zoals ik had gezegd" euforie net zo opportunistisch als de 'we gaan naar de 40' euforie van 'onze' groep. Het spel is namelijk nog lang niet afgelopen.

    Verder lees ik dit forum nog steeds dagelijks maar het is zowel inhoudelijk, kwalitatief en kwantitatief, er niet echt beter op geworden sinds de 'stockfriends' groep het forum verlaten heeft. uiteindelijk is dat gewoon jammer.
  5. [verwijderd] 7 augustus 2015 01:16
    Dank je Rhoberth. Iedereen is trouwens welkom op stock. Het is geen sekte, wel verschoond van geklaag en geroeptoeter.

    kijk naar de koers van Fugro de afgelopen jaren, de vaste kern aan aandeelhouders en de wederom charismatische outlook van vriend, handjes voor de mond, Paul, en de winnaar staat uiteindelijk vast.

    Daar moet de discussie over gaan. In de rechtszaal, op Iex en op Stock.

  6. forum rang 7 bezinteergebelegt 7 augustus 2015 08:58
    quote:

    Opletten schreef op 7 augustus 2015 08:21:

    [...]

    Het feit dat de cfo zich openlijk uitlaat, voedt in mijn ogen de speculatie dat boskalis al in gesprek is geweest
    En als ik het dan allemaal begrijp en lees krijg ik ook steeds meer de indruk dat het w.s.s. nooit tot een overname gaat komen.
  7. [verwijderd] 7 augustus 2015 09:08
    quote:

    bezinteergebelegt schreef op 7 augustus 2015 08:58:

    [...]

    En als ik het dan allemaal begrijp en lees krijg ik ook steeds meer de indruk dat het w.s.s. nooit tot een overname gaat komen.
    Klopt en daarom is het te hopen dat boskalis hoger beroep wint vwb stemming opheffen beschermingswal.
  8. [verwijderd] 7 augustus 2015 09:08
    quote:

    bezinteergebelegt schreef op 7 augustus 2015 08:58:

    [...]

    En als ik het dan allemaal begrijp en lees krijg ik ook steeds meer de indruk dat het w.s.s. nooit tot een overname gaat komen.
    Waarom wilt boskalis dan dat fugro hun beschermings constructie gaat afbreken, met als reden niet van deze tijd. Waarom de moeite, juristen erop etc.. Dat is niet gratis..

    wat wel opvalt is dat je bij elkeposting negatief bent..
  9. [verwijderd] 7 augustus 2015 09:50
    Na alle negativiteit van gisteren staat Fugro vandaag stevig in de plus. Vooralsnog dus geen spijt van mijn actie van gisteren. Je nek op het hakblok leggen en hopen dat je hoofd er niet wordt afgehakt. Zo voelde mijn eerste post hier gisteren toch wel een beetje. Als Fugro vandaag wederom stevig in de min had gestaan dan hadden veel collega beleggers vandaag namelijk met plezier mijn kop er afgehakt. Maar ik nam de gok omdat ik erg overtuigd was van mijn gelijk. Ik zie namelijk de laatste tijd (o.a. gisterenmiddag nog) kleine berichtjes voorbij komen mbt de HAL. Even voor de mensen hier die dat misschien niet weten; Boskalis is grootaandeelhouder in Fugro, de HAL is grootaandeelhouder in Boskalis. Het geld voor een eventuele overname van Fugro, door Boskalis, zal dus hoogstwaarschijnlijk bij de HAL vandaan gaan komen. Of dat nou zal gebeuren via een emissie van Boskalis en vervolgens onderhandse plaatsing van die aandelen bij de HAL, of welke constructie dan ook, geld zal er moeten komen. Uit die kleine berichtjes die ik voorbij zie komen trek ik de conclusie dat de HAL financiële middelen aan het vrijmaken is. Waarvoor denken jullie nou zelf dat de HAL dit doet? Omdat zij met z'n allen een keertje uit eten willen? Of overziet dat eigenwijze Totaalplaatje ook hier weer het totaalplaatje? De tijd zal het leren. Mijn nek ligt weer op het hakblok. Niet te vroeg hakken alsjeblieft. Dit soort zaken neemt namelijk vaak een lange voorbereidingstijd en de HAL staat niet bepaald bekend vanwege haar onbezonnen gedrag. De HAL neemt over het algemeen uitgebreid haar tijd. Daar zitten namelijk de echte schaakgrootmeesters van de beurs!
604 Posts
Pagina: «« 1 ... 11 12 13 14 15 ... 31 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.