Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel Lavide Holding AEX:LVIDE.NL, NL0010545679

Laatste koers (eur) Verschil Volume
0,242   -0,002   (-0,82%) Dagrange 0,242 - 0,244 1.900   Gem. (3M) 6,8K

Shuffel?

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 24 februari 2004 18:51
    Lijkt er wel op, want waarom gooit iemand zoveel aandelen weg op een veel lagere koers dan dat hij er voor kan krijgen. Dat duidt op uitlokken van een shuffle of voorkennis. Ik had wel een PB verwacht, maar nu dat is uitgebleven denk ik ook aan een shuffle. Misschien is het wel goed geweest, want er is nu tenminste weer meer aandacht voor het fonds en mochten mensen zich er een beetje in verdiepen zien ze dat dit een bedrijf met potentie is! Ik zeg gestaag weer omhoog richting 18 maart!

    Succes allemaal!
  2. [verwijderd] 24 februari 2004 18:53
    Klopt, je ziet het met name bij alle kleinere aandelen, die ook met name de laatste tijd zeer fors zijn gestegen. Ik blijf lekker zitten. Ben veel te bang dat ik de (forse) stijging, die zeker voor de cijfers en dus op (zeer) korte termijn weer plaats gaat vinden, (deels) misloop.

    groet
  3. [verwijderd] 24 februari 2004 20:14
    Ik heb toch een beetje vreemd gevoel overgehouden aan vandaag. Er worden volgens mij 100000 stukjes gedumpt rond 13 uur. Vervolgens ontstaat er paniek, maar niet zoveel dat de koers nog verder in elkaar klapt. Later stijgt de koers weer naar 0,58. Nou wordt er gezegd dat de grote jongens deze aandelen fijn weer opkopen voor een lagere koers. Zijn deze grote jongens dan dezelfde die gedumpt hebben denken jullie? Zo ja dan heeft het ze volgens mij nou niet echt heel veel opgeleverd en kunnen we dus spreken van een (voor hun) mislukte shuffle en staat het aandeel Magnus er dus best sterk voor of moeten we afwachten wat er morgen gaat gebeuren om een defintief oordeel te vellen?

    Alvast bedankt voor de reacties!
  4. [verwijderd] 24 februari 2004 20:24
    ik denk dat dit zoals vanmiddag nog meerdere keren gaat gebeuren.
    ook ikzelf heb vanmiddag weer magnus gekocht op 0,56 en direkt een verkoop order ingezet op 0,61.had eerst even een aardig ritje
    rtc gemaakt, hoewel ik toch heb verkocht op 0,18 toch wel een beetje
    tegenvallend. ik denk dat morgen de 0,61 weer wordt aangetikt.
    lees werkelijk alle fora van de voor mij betaalbare stukken.
    en dat gaat me de laatste tijd niet slecht af.
    ben nu al voor de derde keer in magnus gestapt, en pas als ik denk
    nu zal hij waarschijnlijk niet meer zakken, dan bewaar ik ze tot
    de avond van de 17e maart.
    het is alles bijelkaar een hoop werk, maar het loont.

    gr.

    ed
  5. [verwijderd] 24 februari 2004 20:30
    ik vergeet nog iets.
    ik koop regelmatig stukken die op een bepaalde dag flink heeben ingeleverd. Je kan er dan donder op zeggen dat ze de volgende dag een inhaalslag maken.Je hebt dan bijna altijd winst.
    Vandaag was voor mij dus een goeie dag, over de hele linie dalingen
    en behoorlijke ook.Dus sla je slag

    gr. ed
  6. [verwijderd] 24 februari 2004 20:55
    Ik zou daar toch een beetje mee uitkijken Ed. Daar kan je een keer flink mee onderuit gaan. Altijd eerst je een beetje verdiepen hoor in een aandeel voor je er instapt. Als een aandeel flink zakt dan is daar meestal een aanwijsbare reden voor. Gelukkig gaat het tot nu toe goed voor je en ik hoop dat je nog een hoop mooie ritjes kan maken....

    MVG,

    Beerzah
  7. [verwijderd] 24 februari 2004 21:17
    beste beerzah,
    je hebt volkomen gelijk, maar ik had ook geschreven dat ik alle
    fora (van de kleine aandeeltjes) eerst goed lees, en natuurlijk zijn er fondsen waar ik niet instap, ook niet na een geweldige daling.
    en ik gooi er ook geen kapitalen tegenaan (heb ik ook niet)
    maar mijn rendement is 73,6%, dus doe ik het toch niet slecht.
    maar ik ben danook hele avonden bezig met het lezen van jullie fora.
    is een soort hobby geworden.

    gr. ed
  8. [verwijderd] 24 februari 2004 21:28
    Mooi rendement Ed! Leuk voor je en gelukkig neem je wel informatie tot je maar ook daar moet je mee uitkijken. Sommige mensen roepen hier dingen zonder het te onderbouwen. Heb je dat draadje bij Getronics al gelezen waarin sprake is fraude in de cijfers van Getronics. Degene die dat erop gooit om 12.40 uur reageert verder heel de dag niet meer.

    Maar volgens mij gaat het jou best goed af, want je hebt een mooi rendement! Op naar de 100% zou ik zeggen en vooral met Magnus want dat maakt mij ook weer wat gelukkiger!

    MVG,

    Beerzah
  9. Alshira 25 februari 2004 00:18
    Pas op met het bekend maken van rendementen, dat heb ik ook gedaan op het forum van Prolion en ben vervolgens genadeloos de grond in geboord.
    Ik heb ook een aantal leuke ritjes gemaakt met Magnus maar was toch verbaasd dat ik ze op de 17e ineens kwijt was voor 63 cent. ’s Avonds las ik op dit forum dat Tiptrading hier achterzat. Ik denk dat de rust nu gaat terugkeren en dat ik weer ga instappen en een ritje richting jaarcijfers ga maken. Het enige wat roet in het eten kan gooien is dat kopers die na de tip van Tiptrading hebben gekocht de stukjes weer gaan dumpen na de forse daling van vandaag. Moeten ze niet doen, Magnus gaat echt wel omhoog en daar hebben ze Tiptrading niet voor nodig. Succes allemaal de komende weken.
    Groet, Alshira
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.