Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel Aegon AEX:AGN.NL, BMG0112X1056

Laatste koers (eur) Verschil Volume
5,510   0,000   (0,00%) Dagrange 5,422 - 5,524 3.828.722   Gem. (3M) 4,9M

Aegon; juni 2015

1.005 Posts
Pagina: «« 1 ... 34 35 36 37 38 ... 51 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. zilvermeeuw 19 juni 2015 22:43
    quote:

    hvasd2 schreef op 19 juni 2015 21:03:

    Er is iig 1 grote aandeelhouder AEGON uit gestapt !
    Maar als u FMR bedoeld, die had wel vaker wat te melden afgelopen jaren...

    www.afm.nl/en/professionals/registers...

    Je kunt je afvragen of deze wel zijn uitgestapt of dat ze één dezer dagen weer boven de drie procent komen.

    Uiteraard met een vriendelijke groet en een prettig weekend allemaal
  2. forum rang 7 mvliex 1 20 juni 2015 13:45
    za 20 jun 2015, 13:18
    Weer nieuw plan Grieken

    ATHENE - Griekenland zal proberen met aanpassingen te komen op zijn voorstel om uit de schuldencrisis te komen. Dat heeft de Griekse minister Alekos Flabouraris zaterdag gezegd tegen de Griekse tv-zender Mega.

    „We zullen proberen om ons voorstel aan te vullen, zodat we dichter bij een oplossing komen”, aldus Flabouraris, die geldt als een van de naaste adviseurs van de Griekse premier Alexis Tsipras.

    Gunstige oplossing
    „We gaan er niet heen met het oude voorstel. Er wordt aan gewerkt om te zien waar we kunnen samenkomen, zodat we een voor beide partijen gunstige oplossing bereiken”, lichtte hij verder toe. Flabouraris maakte niet duidelijk aan welke aanpassingen Athene denkt.

    Maandag is er in Brussel een ingelaste top van regeringsleiders van de eurolanden over de Griekse kwestie. Tsipras moet met een voorstel voor hervormingen en bezuinigingen komen dat voldoet aan de eisen van de geldschieters (eurolanden en IMF) in ruil voor verdere financiële steun.
  3. [verwijderd] 21 juni 2015 15:49
    ATHENE -

    De Griekse premier Alexis Tsipras heeft naar eigen zeggen een voorstel neergelegd bij de leiders van de Europese Unie dat hij omschrijft als de „definitieve oplossing” voor de impasse tussen het land en zijn geldschieters.

    Dat werd zondag bekend, vooruitlopend op de bijeenkomst maandag van de ministers van Financiën van de eurozone en later de Eurotop van staatshoofden en regeringsleiders van de eurolanden.

    Tsipras heeft de regeringsleiders van Duitsland en Frankrijk, en ook voorzitter Jean-Claude Juncker van de Europese Commissie, telefonisch ingelicht. Details van het nieuwe voorstel zijn vooralsnog niet bekend.

    In een verklaring gaf Tsipras aan dat het „definitieve voorstel” voor alle partijen het beste en het voordeligste is en „het probleem niet verder uitstelt”. Tsipras vliegt zondagavond al naar Brussel.

    Naar verluidt hebben de Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Franse president François Hollande de afgelopen dagen zware druk op Tsipras uitgeoefend, en benadrukt dat de vergadering van de staatshoofden en regeringsleiders maandagavond er niet is om te onderhandelen. Ze eisten, aldus de Britse zakenkrant Financial Times, vooraf een akkoord op hoofdlijnen met de Europese Commissie, het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de Europese Centrale Bank (ECB).
  4. [verwijderd] 21 juni 2015 22:14


    European Council President Donald Tusk on Friday sought to play down expectations ahead of an emergency meeting of eurozone leaders, saying the Monday gathering won't be the "final step" in negotiations over Greeece's bailout. "The purpose of the summit is to make sure that we all understand each other's positions and the possible consequences of our decisions. The summit will not be the final step and there will be no detailed technical negotiations," Tusk said in a letter inviting eurozone leaders to the meeting. Tusk called the emergency summit Thursday after a meeting of eurozone finance ministers ended in acrimony. Greece's current bailout program expires on June 30.
  5. [verwijderd] 22 juni 2015 08:53
    Uit het nieuwsblog:

    Aegon krijgt een koersdoelverlaging naar 7,20 euro van Jefferies.

    Mijns inziens gaan er goede tijden aankomen zodra er Grieks akkoord is. Beleggers zullen weer uit de veilige obligaties overstappen naar de aandelen. Dus rentes zullen gaan stijgen in EU. Daarnaast rentestijgingen in VS op komst.
  6. ruud45 22 juni 2015 09:05
    quote:

    JInv schreef op 22 juni 2015 08:53:

    Uit het nieuwsblog:

    Aegon krijgt een koersdoelverlaging naar 7,20 euro van Jefferies.

    Mijns inziens gaan er goede tijden aankomen zodra er Grieks akkoord is. Beleggers zullen weer uit de veilige obligaties overstappen naar de aandelen. Dus rentes zullen gaan stijgen in EU. Daarnaast rentestijgingen in VS op komst.
    meer dan 2 % hoger geweest, dat is lang geleden ..
1.005 Posts
Pagina: «« 1 ... 34 35 36 37 38 ... 51 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.