Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

uniQure« Terug naar discussie overzicht

Wat is de waarde van uniQure?

7.819 Posts
Pagina: «« 1 ... 114 115 116 117 118 ... 391 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Prof. Dollar 19 mei 2015 21:43
    quote:

    flosz schreef op 19 mei 2015 21:28:

    Prachtig art. Prof. en n duidelijk kijkje in de "onkunde-keuken" van de regelgever.
    Dank. Op mijn Twitter nog een presentatie van Sander van Deventer. Hoewel een jaar oud, toch leerzaam om te vernemen op welke aspecten deze investeerder in biotech companies let:

    twitter.com/Prof_Dollar/status/600747...
  2. [verwijderd] 19 mei 2015 22:17
    Was vandaag in Duitsland en sprak een vergoedingsspecialist. GBA verhaal is duidelijk. Als ze niet uitstellen geven ze het oordeel dat het zusatznutzen niet te beoordelen is en kan Glybera de markt op tegen de prijs die Chiesi vraagt en hebben verzekeraars en Chiesi een jaar om de definitieve prijs vast te stellen.
    Verder uitstel of een ander konijn uit de hoed zou dan de eerste keer zijn. Dus kleine kans dat er een onverwachte beslissing komt.

  3. [verwijderd] 20 mei 2015 15:40
    @ IVET:
    Wat jij waarneemt als overnamegerommel zijn volgens mij day traders en swingtraders. Het aandeel hangt er slapjes bij en dan geven zij er een slinger aan en aan de uitslagen verdienen zij. Het gaat alle kanten op en de technische analytici zeiden al dat 27,34 een technisch belangrijk punt was.

    Vraag me trouwens af of een besluit van GBA zonder kadering door persbericht van QURE een positieve impact gaat hebben.
  4. [verwijderd] 20 mei 2015 17:44
    quote:

    El Gaucho schreef op 20 mei 2015 15:40:

    @ IVET:
    Wat jij waarneemt als overnamegerommel zijn volgens mij day traders en swingtraders. Het aandeel hangt er slapjes bij en dan geven zij er een slinger aan en aan de uitslagen verdienen zij. Het gaat alle kanten op en de technische analytici zeiden al dat 27,34 een technisch belangrijk punt was.

    Vraag me trouwens af of een besluit van GBA zonder kadering door persbericht van QURE een positieve impact gaat hebben.
    het is mij teveel in één richting geduwd...daytraders/swingtraders creëren wel volatiliteit maar de richting is overall van minder belang.

    Het is geen exacte wetenschap en vooral gevoel...dat laatste zegt me dat er meer speelt.
  5. [verwijderd] 20 mei 2015 23:20
    quote:

    El Gaucho schreef op 20 mei 2015 23:00:

    Er is hard gestreden om de 28,08, maar uiteindelijk niet gehaald. Ook weer grappig om te zien dat dat zo nauw luistert.
    Dat TA soms zo nauw luistert kan te maken hebben met het vinden van het juiste logaritme...maar soms zit je scherp en goed, om vervolgens weer naar een nieuwe trend te moeten zoeken omdat die weer is veranderd.

    In mijn optiek kan TA een hulpmiddel zijn (maar niet heilig) om timing af te stemmen. Fundamenteel moet het echter klinken als een klok.

    Bob Emanuels leerde me ooit: FA bepaalt of je ergens in wilt zitten of niet en TA kan helpen het in/uitstapmoment te bepalen.

    Biotech kent grote uitslagen, omdat het drijft op risicoperceptie, kansen en valkuilen, potentiële winst- en waarderingsberekeningen etc.

    Hoe zekerder iets is, des te nauwkeuriger de calculatie gemaakt kan worden: bijv. obligaties met hun couponrente in relatie tot rentestand en looptijd...aandelen van winstgevende bedrijven kennen grotere uitslagen op basis van te verwachten winst, maar qua dividend wordt er weer een beetje gekeken naar de geldende rentestand (met risicopremieopslag).
    Biotech is bij uitstek geschikt voor daytrading ivm regerende angst en hebzucht en bespelen van sentiment dat voor grote uitslagen up en down kan zorgen.

    Ook al is er niets aan de hand, als de koers naar beneden blijft gaan, zonder reden, dan knijpen sommige beleggers hem zozeer dat ze bezwijken en uitstappen...omhoog kent meer vaak ook een kuddegedrag. Thv 35,50euro raakte recent bij QURE dat kuddegedrag uitgewerkt en dan is het makkelijker de koers te drukken! (wie tegen elke prijs wilde instappen in ingestapt, maar wie even wachtte, blijft wachten indien de koers blijft dalen...eerdere instappers zien met lede ogen toe dat ze veel te duur zijn ingestapt....snappen vaak al niet goed waar het om gaat en bezwijken onder de koersdruk).
  6. forum rang 9 rationeel 21 mei 2015 09:43
    Analyseren we de candle van gisteren, op de dag grafiek, dan heeft deze candle aan de onderkant de oplopende steunlijn getest...26,63..., en heeft aan de bovenkant de weerstand op... 27,86 nog niet kunnen nemen. De volgende na deze weerstand zijn de 29 regionen.
    We mogen verwachten, dat wat bij het dalen lang steun bood, bij het stijgen voor veel weerstand zorgt.

    KOMT HET ZIEN, KOMT HET ZIEN;)

  7. [verwijderd] 21 mei 2015 11:23
    Nou zeker! Toch denk ik dat als de GBA vandaag bevestigt wat met chocoladeletters in Bloomberg wordt voorspeld deze weerstanden relatief gemakkelijk zouden moeten vallen ondet het positieve sentiment.....

    Het feit dat Aldag dit in Bloomberg gaat voorkauwen betkent dat hij de kans uiterst positief inschat denk ik. Maar goed: het blijft een difficult journey.

    Latn we hopen op een mooie show van 'vallende' weerstanden.
7.819 Posts
Pagina: «« 1 ... 114 115 116 117 118 ... 391 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.