Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Nieuws 2015

8.763 Posts
Pagina: «« 1 ... 160 161 162 163 164 ... 439 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Bahassie 30 maart 2015 09:06
    quote:

    Vke schreef op 27 maart 2015 18:13:

    Mail van KBC BOLERO!!!! Om 17u25!!!! MAANDAG BINGO!!!!!

    Goedemiddag,



    Ons Aandeel in de Kijker is deze week van biologisch allooi. MDxHealth is namelijk een bedrijf dat actief is in de moleculaire diagnostica. Het richt zich op de ontwikkeling en commercialisatie van epigenetische testen om de diagnose en behandeling van kanker te verbeteren.

    Het bedrijf maakt gebruik van een zelf ontwikkeld en gepatenteerd DNA-methylatieplatform en biomarkers. Dat resulteerde in de ontwikkeling en lancering van ConfirmMDx, waarmee het de pijlen richt op de markt van prostaatkanker. De MDx-technologie werd daarnaast ook uitgelicentieerd aan het Amerikaanse Exact Sciences, dat zich met het zelf ontwikkelde Cologuard op de markt van darmkanker richt. Ten derde is er nog PredictMDx, dat mikt op de diagnose van glioblastoma (een soort hersenkanker).

    Het biotechbedrijf onderscheid zich van heel wat andere sectorgenoten omdat het daadwerkelijk omzetten boekt. Zo werd er in 2014 in totaal 12 miljoen dollar aan inkomsten geboekt uit de verkoop van ConfirmMDx en werd de lat voor 2015 op 20 miljoen dollar gelegd..

    Het kan nog maar eens gemeld worden!
    Katalysatoren op korte termijn zijn omzetgroei voor ConfirmMDx, een verbetering van de omzet dankzij derdepartijbetalers, een verbetering in de erkenning van omzet dat wordt gehaald uit terugbetalingen van niet-Medicare verzekeraars, terugbetaling door de Medicare ziekteverzekering en de lancering van Cologuard waaruit royalty's kunnen voortvloeien.

    En daarnaast is er nog de kers op de taart: MDxHealth is een heel prominente overnameprooi. U weet wat te doen.


    Het kan nog maar eens gemeld worden!!! Daar gaat ie dan!
  2. forum rang 4 vreemdvermogen 30 maart 2015 10:27
    Zoals het nu gaat word ik daar niet warm of koud van. Kom net van het strand en oja de beurs is een uur eerder open (voor mij dan).
    Ja er wordt flink gekloot, maar dat moet een ander doel dienen dan het onze. Welke? Ik weet het niet. Fundamenteel ziet alles er goed uit, maar een echt veel hogere koers verwacht ik niet. Dat moeten de cijfers gaan aantonen.
  3. Niks is wat het lijkt 30 maart 2015 12:52
    Cijfers of geen cijfers, zolang de shorter actief blijft op deze manier krijg je geen normale koersvorming. Daar helpt voorlopig geen bericht of cijfer aan. In feite hoef je niet eens naar de koers te kijken, is toch van geen enkel belang. Zolang er niet mega veel koop komt geeft de shorter zelf alles tussen 5,20 en 5,25 en probeert de stukken vanaf 5 naar beneden weer terug te kopen. Koersontwikkeling is totaal gebaseerd op computermodellen/ gemanipuleer van de shorter en volkomen losgekoppeld van de fundamentels,, berichten en cijfers. Tradingrange hoogstwaarschijnlijk 4,80 / 5,20. Doodzonde, frustrerend en zou eigenlijk niet moeten kunnen. Afwachten tot de shorter er om welke reden dan ook een keer mee stopt, meer kunnen we niet.
8.763 Posts
Pagina: «« 1 ... 160 161 162 163 164 ... 439 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.