Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Nieuws 2015

8.763 Posts
Pagina: «« 1 ... 152 153 154 155 156 ... 439 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Niks is wat het lijkt 24 maart 2015 08:29
    Alles mag bioscience! Maar jouw tientallen postings van de afgelopen maanden/weken in aanmerking nemende is jouw ommezwaai totaal, maar dan ook totaal ongeloofwaardig. Ik denk dat je er gewoon uit bent. Het was ook niks voor jou om vorige week niet te reageren op de aanbevelingen en de stijging van het aandeel. En sindsdien is de toonzetting van je bijdragen ook plotseling heel anders.

    Overigens heb ik er geen enkel probleem als je verkoopt, maar probeer anderen dan niet mee te krijgen en bang te maken!
  2. [verwijderd] 24 maart 2015 08:39
    Laatste opmerking . Je ziet het helemaal verkeerd /ben gewoon nog aandeelhouder ( maar wel op scherp) . Net zoals zoveel mensen , hebben de aanbevelingen(nog) niet veel geholpen .
    Om er moedeloos van te worden werd de koers keer op keer gedrukt . Ik heb nog nooit ( tot nu toe )stoplosses gebruikt en dat heeft me heel veel gekost . Ik weet ook dat het in bepaalde gevallen gevaarlijk kan zijn . We zullen wel zien .
    Het wordt iig wel eens tijd voor een mooi persbericht van MDX .
  3. [verwijderd] 24 maart 2015 08:43
    Wat een venijn zo in de morgen, mensen kijk naar buiten en zie de zon. En niks is wat het lijkt, waarom jaag je met je comentaar zo graag mensen uit dit forum die realistische informatie of meningen geeft? Bio, gewoon blijven posten, ik waardeer je deskundige kijk op Mdx. LT belegger.
  4. peebee 24 maart 2015 09:10
    quote:

    bioscience schreef op 24 maart 2015 08:39:

    Laatste opmerking . Je ziet het helemaal verkeerd /ben gewoon nog aandeelhouder ( maar wel op scherp) . Net zoals zoveel mensen , hebben de aanbevelingen(nog) niet veel geholpen .
    Om er moedeloos van te worden werd de koers keer op keer gedrukt . Ik heb nog nooit ( tot nu toe )stoplosses gebruikt en dat heeft me heel veel gekost . Ik weet ook dat het in bepaalde gevallen gevaarlijk kan zijn . We zullen wel zien .
    Het wordt iig wel eens tijd voor een mooi persbericht van MDX .
    probeer eens een "geavanceerde order" te geven..
    hier kun je zelf je richtlijnen meegeven..

    werkt top!
  5. [verwijderd] 24 maart 2015 09:33
    Goede morgen
    Helaas was ik gisteren onderweg en dat zal de rest van de week ook zo zijn. Ik ga het (proberen) kort (te) houden: Niets is wat het lijkt!!! Hoe meer er getrokken wordt om de koers naar beneden te duwen of te praten hoe meer zekerheid we hebben dat er iets moois zit aan te komen. Als ik een aandeel te dom vind om te investeren dan verlies ik mijn tijd daar niet aan en dan ga ik zeker niet dag na dag zitten te manipuleren. Vergeet niet dat de verrassing komt als een dief in de nacht. Je kan er op wedden dat -zodra je verkocht hebt- dit aandeel ineens vertrokken is naar onmogelijk geachte hoge regionen. Je kan één keer geluk hebben met uit- en in-stappen maar geen tien keer. Weg is weg!!! Laat je computer een paar dagen staan en kom kijken als de kwartaal-resultaten in het vizier zijn: dan ga je hier vuurwerk zien.
  6. Biofoed 24 maart 2015 11:03
    Ik begrijp bioscience wel, het blijft heel lastig als je zonder aanwijsbare geldige reden je winst ziet verdampen terwijl bij andere fondsen de bomen in de hemel groeien. Ik heb zelf besloten maar wat minder te kijken... Ik heb nog wel een positief argument om nu je aandelen niet te verkopen (natuurlijk onder voorbehoud en zonder garanties..); ik vernam vorige week van een "professional" dat de verwachting is dat heersende professionele verwachting is dat er tot einde eerste kwartaal 2016 geen "bellen zullen knappen" omdat het effect van het opkoopprogramma zo groot is dat dit tot dan zal worden tegenhouden. Vanaf het eerste kwartaal 2016 moet je wel op je hoede zijn, zeker als het economisch effect klimaat op dat moment minder is als verwacht. Als je MDXH wilt verkopen voor het profiteren van de "bubble" heb je nog tijd...
  7. Biofoed 24 maart 2015 12:09
    quote:

    Biofoed schreef op 24 maart 2015 11:03:

    Ik begrijp bioscience wel, het blijft heel lastig als je zonder aanwijsbare geldige reden je winst ziet verdampen terwijl bij andere fondsen de bomen in de hemel groeien. Ik heb zelf besloten maar wat minder te kijken...
    Ik heb nog wel een positief argument om nu je aandelen niet te verkopen (natuurlijk onder voorbehoud en zonder garanties..); ik vernam vorige week van een "professional" dat de heersende professionele verwachting is dat er tot einde eerste kwartaal 2016 geen "bellen zullen knappen" omdat het effect van het opkoopprogramma zo groot is dat dit knappen tot dan zal worden tegenhouden. Vanaf het eerste kwartaal 2016 moet je wel op je hoede zijn, zeker als het effect op de economie op dat moment minder is als verwacht. Als je MDXH wilt verkopen voor het profiteren van de "bubble" heb je dus nog tijd genoeg......
    Las net mijn eigen tekst terug en moest hem zelf ook twee keer lezen...
    Typte niet zo lekker op mijn mobiel, hierboven de juiste versie...
  8. J_2000 24 maart 2015 12:25
    quote:

    bioscience schreef op 24 maart 2015 06:58:

    Toekomstige Exact Sciences concurrentie ? www.telegraaf.nl/gezondheid/23839962/...
    Bizarre post bioscience..
    Normaal zou jij de eerste zijn om erop te wijzen..
    A.. dat deze test 80% van de kankers kan opsporen, en wellicht 0% van poliepen.
    B.. dat de huidige FIT test ook 80% van de kankers kan opsporen + een minderheid poliepen
    C.. dat Cologuard 92% van de kankers kan opsporen en ook beter scoort dan de FIT-test ivm
    opsporen van poliepen..
    Dus als mijn test wordt terugbetaald door het ziekenfonds kies ik voor optie C !!
  9. [verwijderd] 24 maart 2015 13:39
    Beste J2000 . Heb je de ??????? over het hoofd gezien . Het was 06.58 dus nog een beetje slaperig . Het is een interessant verhaal , maar vragend bedoeld (???)
    Verder zou mijn keuze uiteraard op dit moment ook c zijn .

    Overigens kan je niet ontkennen dat er momenteel nieuwe testsystemen beginnen op te duiken . (vorige week ook nog)

    Aan de ene kant heel goed nieuws , want er wordt verwacht dat diagnostics booming wordt .( gezondheidskosten besparing )
    Aan de andere kant zal de taart op een gegeven moment gedeeld moeten worden .
    Dus hopen dat de taart heel groot wordt en het scorings % van Exact en MDX in de top blijven . Wel zaak van blijven opletten , wat er op de markt komt en wannneer
  10. [verwijderd] 24 maart 2015 14:49
    Nou jongens .Ik heb het nu wel een beetje met alle insinuaties gehad . Als ik zeg dat ik nog steeds aandeelhouder ben en volledig MDX aanhanger , dan geloof je het of niet .
    Ik ga er verder niet meer op reageren . Zorg nu maar dat de koers omhoog gaat , want dan heb ik er tenminste ook nog plezier van .

  11. [verwijderd] 24 maart 2015 15:14
    ach voorlopig zijn Confirm en Cologuard de frontrunners die gemaakt, verkocht en vergoed worden. Uiteraard zullen er altijd nieuwe technologieen worden ontwikkeld, maar MDx platform van epigenetische testen biedt nog veel meer kanzen bij andere kankers dus voorlopig zullen zij de markt gaan bepalen en is de waardering nog altijd bescheiden voor een platform bedrijf met meerdere producten op de markt waar op dit moment geen beter alternatief is. Jammer dat Cologuard nog niet in Europa beschikbaar is en wij in Nederland het met ook nog een slechte Italiaanse bloedtest moet doen....
8.763 Posts
Pagina: «« 1 ... 152 153 154 155 156 ... 439 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.