Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Nieuws 2015

8.763 Posts
Pagina: «« 1 ... 141 142 143 144 145 ... 439 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 16 maart 2015 11:35
    Ik denk absoluut niet dat MDXH zelf betrokken is bij dit spelletje poker-game. Zij hebben wel andere dingen te doen: laat ze dus best gerust.
    Het komt er voor de aandeelhouders of potentiële aandeelhouders op aan, zich niet te laten beïnvloeden door negatieve stemmingmakerij. Er zitten op elk forum betaalde bashers wiens rol het is op de een of de ander manier dit aandeel te kelder in te praten want hun opdrachtgever(s) willen per sé zoveel mogelijk aandelen verzamelen vooraleer de grote klim begint. Sommige van die bashers profileren zich zelfs een bepaalde tijd als een overtuigde "believer" waardoor ze vertrouwen winnen van vele lezers…maar vroeg of laat werpen ze hun masker af en gaan ze bashen zodat ze een hoop anderen meetrekken in hun negatieve spiraal.
    Hier is niks aan te doen. Het is hun recht…maar het heeft niks met rechtvaardigheid te maken.
    Als wij met z'n allen een paar maanden vooruit kijken dan weten we dat daar onze gouden tijd begint: stop dus met verkoop van aandelen en je helpt daardoor de stijging op gang te trekken
  2. Galajurk 16 maart 2015 11:36
    Mag ik even een tegen geluid laten horen van alle kleine particulieren die de laatste weken verkocht hebben. heb dit aandeel via het Galapagos forum leren kennen en heb er vertrouwen in. Koers zakt wel wat weg maar heb er inmiddels 4 k gekocht . En nu rustig blijven wachten tot we omhoog gaan , ik laat me niet gek maken...
  3. [verwijderd] 16 maart 2015 11:56
    Ik ben het helemaal met je eens Guusje. Ik zit al weer een eind boven de 10k en ik blijf rustig kralen rijgen want het moment dat de koers echt omhoog moet nadert snel.Wij hebben dat gezien bij Besi en dat zal ook hier gebeuren.Eens houdt het op voor de dumpers . En het is nog altijd ,wie het laatst lacht lacht het best.
  4. [verwijderd] 16 maart 2015 13:02
    je ziet hoe snel het ineens naar boven kan schieten. Een paar orders tonen de weg en ineens kan iedereen beginnen te panikeren om er toch nog gauw bij te mogen zijn. Als je dan niet aan boord bent en je zit toevallig niet aan je computer, dan kom je te laat. Dat zou toch wel stom zijn om DE KANS van 2015 te missen. Maar dan heb je het jezelf wel aangedaan door niet standvastig te blijven vertrouwen op dit juweeltje.
    Misschien is dit het jusite moment…misschien komt het pas morgen…maar lang zal het niet meer duren en dan zijn we vertrokken.
  5. [verwijderd] 16 maart 2015 14:28
    Het zou kunnen Harry , maar denk dat het nog wel even aan moddert tenzij we echt een heel goed persbericht krijgen .

    Het technische plaatje is behoorlijk verslechterd (fundamenteel niet zo ver we weten)en daar wordt door bepaalde T.A. marktpartijen naar gekeken .

    Wat heel vreemd vandaag is , dat Esperite een persbericht uitgeeft dat het een stukje techniek koopt(ivm een biomarker test) van een andere partij ( Dat kost Esperite dus geld) en daar gaat de koers 15% op omhoog .

    Begin van het jaar heeft MDX een stukje techniek gelicenseerd aan een Duitse firma .Dit levert MDX tzt geld op en de koers daalde geloof ik op dit bericht .

    Wat ik hier mee wil zeggen is dat bepaalde bedrijven alles goed kunnen doen en anderen niet .

    MDX moet dus echt met feiten komen dat de verkopen exploderen etc , anders gaat het waarschijnlijk op kt omlaag
  6. [verwijderd] 16 maart 2015 14:40
    Bio: ik denk dat er een bepaalde partij bijzonder efficiënt begrepen heeft hoe ze de (kandidaat-) aandeelhouders van MDXH moest brainwashen om op élk mogelijk moment - en zelfs bij positieve berichten- telkens een koersdaling te veroorzaken. Bijna iedereen heeft nu het gevoel dat MDXH behekst is. Er kan niets goeds meer gebeuren…Maar dat is het hem juist: hoe luider die boodschap klinkt hoe begeerlijker MDXH in werkelijkheid is geworden: je moet alleen door het rookgordijn willen zien.
    Ik kan alleen maar in mijn beste frans zeggen: When the going gets tough, the tough get going.
  7. [verwijderd] 16 maart 2015 16:39
    quote:

    Onderbouwer schreef op 13 maart 2015 18:33:

    [...]

    Onder de €4.30 ga ik me er 100% in verdiepen. Nu gaat het mij te makkelijk omlaag. Als de koers 2 weken een bodem vormt tussen € 4 - € 4.40 dan is de kans aanwezig dat ik er misschien over nadenk dat ik wellicht in ga stappen.
    En ? Heb je ze al gekocht ? . Opvallend stil vandaag .
  8. [verwijderd] 16 maart 2015 17:00
    quote:

    bioscience schreef op 16 maart 2015 16:56:

    [...]

    Hoezo ?

    Ik wacht ook nog steeds op een uitleg waarom volgens onderbouwer de koers van MDX veels te hoog staat . Als hij zijn naam veranderd naar onderbouwer mag je toch wel wat onderbouwing verwachten .
    Heeft geen zin. Houd de focus op de inhoud. Blijf allert op markt en ontwikkelingen. Kortom de fundamentals....
    $EXAS Hiring 750 and building. Must be anticipating a lot more business: exactsciences.com/abou exactsciences.com/abou

    Koersdalingen zijn niet leuk en zeker als je koersstijging verwacht: www.iex.nl/Aandeel-Koers/11801/AND-In...
  9. J_2000 16 maart 2015 18:30
    Allez, hopelijk correctie achter de rug. Mogelijk kunnen aankomende events later deze week extra-koersondersteunend werken..
    Heb me trouwens ingeschreven voor Webinar van KBC-Bolero nu donderdagmiddag.. met dus oa toelichting van Bolero-Top-Pick selectie.. waar MDx één van de negen is.. 'k Weet het te zeggen.
  10. Niks is wat het lijkt 16 maart 2015 18:53
    quote:

    Kampie schreef op 16 maart 2015 17:58:

    Hoogste dagkoers € 4,95. Slotkoers € 4.85. Morgen verder omhoog.
    Ik hoop het Kampie, maar ik ben er bang voor. Er kwam mij tussen 17.00 uur en 17.30 al weer te veel verkoop, zowel bestens als in het boek. Dat is overigens een regelmatig weerkerend patroon, dat plotselinge aanbod zo tussen 17.00 uur en 17.30 uur. Naar mijn mening hoofdzakelijk " gestuurde orders". Eigenlijk ook weer te ver onder day high gesloten voor zo'n eerste hersteldag. Ik houd rekening met een dead cat bounce en daarne een hernieuwde test van 4,60.
    Hopelijk heb ik het mis.
8.763 Posts
Pagina: «« 1 ... 141 142 143 144 145 ... 439 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.