Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ballast Nedam« Terug naar discussie overzicht

Ballast Nedam benaderd voor overname

2.672 Posts
Pagina: «« 1 ... 24 25 26 27 28 ... 134 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Beurs50Plus 2 maart 2015 16:30
    BN zal een keer Moeten reageren Cash...los van alles (uiterlijk) 27 maart weten we meer (goed of slecht - hangt af van hoe veel 'rust' is geweest :) - om een uitspraak van de CEO te citeren). Dit neemt niet weg dat alles heel vreemd verloopt - ik kan weinig andere bedrijven noemen die zo slecht communiceren over zo'n belangrijk onderwerp - die zichzelf hebben aangekaart - idd.
  2. [verwijderd] 3 maart 2015 22:36
    quote:

    Saralee schreef op 3 maart 2015 21:34:

    verbazingwekkend stil hier ineens...
    Is er slecht nieuws op komst ?
    Vandaag DL gesloten en gisteren ook al bijna...
    Zelf denk ik dat het nu wel een heel snel kan gaan.
    Kijk vooral met welk volume we omhoog zijn gegaan en waarmee we nu dalen.
    Ja, wat zegt dat dan precies?
  3. pardon 4 maart 2015 13:38
    Herstel bouw zet door na hapering eind 2014

    AMSTERDAM (AFN) - De orderportefeuille in de Nederlandse bouwsector is in januari licht gestegen, tot een niveau waarmee bouwers zeven maanden vooruit kunnen. Na een hapering van het herstel in december zet de opgaande lijn in de orderboeken daarmee weer door. Dat stelde het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB) woensdag.

    De orderontwikkeling was het sterkst in de woningbouw, gevolgd door de burgerlijke en utiliteitsbouw. In de grond-, water- en wegenbouw was de toename mondjesmaat. Volgens het EIB gingen de meeste klussen naar grote bouwondernemingen.

    Aan de maandelijkse conjunctuurmeting van het EIB doen ruim 400 hoofdaannemingsbedrijven met meer dan tien personeelsleden mee. Ruim twee derde van die bedriijven gaf aan geen stagnatie in onderhanden werk te ondervinden. Drie op de tien zagen echter wel stagnatie als gevolg van een te laag aantal opdrachten.
  4. [verwijderd] 4 maart 2015 18:08
    vandaag ingestapt met 12300. Op 27 maart kan het mijsinziens twee kanten op, of er wordt positief over de overname gesproken, koers gaat omhoog, of de overname gesprekken zijn afgeketst maar de outlook 2015 is zo goed dat op eigen benen verder gegaan wordt, koers gaat omhoog.

    Ben vandaag uit BAM gestapt,

    Heb onderstaand niet gezien op andere forums,

    www.cobouw.nl/nieuws/blogs/ingrid-koe...

    Ballast Nedam topper in 2014! BAM op 29ste plaats
  5. [verwijderd] 5 maart 2015 12:31
    Ik heb momenteel maar 1 doelstelling en dat is het meerjarig verlies terug te brengen naar € 0,-- (vorig jaar zwaar verlies met imtech geleden)
    Afgelopen 2 maanden ging het wel goed met winst op Heijmans, SBM offshore, Fugro, en nog een paar andere.
    Vorig jaar met de stijging van Ballast veel verkocht en later teruggekocht want als ik 1 ding geleerd heb is dat je ook een keer moet verkopen.
    Break - even op ballast aandeel is momenteel € 3,40.
    Aandelen Ballast Nedam zijn voor mij alleen maar een middel om meerjarig verlies terug te brengen, aangezien ik met dit fonds wel een stijging verwacht op korte termijn, niet dat het nou zo'n geweldige toko is.
    Zo vind ik het heel slecht om 2 maanden niets te laten weten nadat je jezelf in de etalage zet. Heb ze vorige week een mail gestuurd en nog niets gehoord.
    Nou mogen ze ook niets zeggen via mail dat weet ik wel maar een algemeen bericht is wel gepast.

    PB 31-12:

    "Ballast Nedam neemt serieuze strategische opties altijd in overweging in het belang van zijn aandeelhouders en zijn andere stakeholders en zal hierover mededelingen doen als dat vereist of aangewezen is", meldt het concern in het begeleidend persbericht zonder verder in detail te treden"

    Schijnbaar vinden ze het zelf nog niet nodig.
2.672 Posts
Pagina: «« 1 ... 24 25 26 27 28 ... 134 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.