Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Hagemeyer« Terug naar discussie overzicht

de komende 30 uur gaat hgm fors omhoog.

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 14 januari 2004 12:20
    ik durf deze uitspraak wel aan doe ik anders nooit hoor.
    mensen worden nu het slot van morgen nadert zenuwachtig en willen er toch wel zeker van zijn dat ze deze 'goedkope' aandelen voor 1,20 kunnen inslaan

    het lijkt me niet meer dan logisch dat dit tot een stijging zal leiden.
    ik ga eens kijken of ik nog iets kan oppikken. mvg ric.
  2. [verwijderd] 14 januari 2004 12:25
    wie gaat er nu "dure" aandelen kopen als je vanaf vrijdag, of i.i.g. maandag goedkope claims kan kopen?
    Die prijs van de claims gaat direct VET inzakken, dat zag je bij Ahold ook gebeuren. Pas na sluiting van de claimshandel steeg de claimprijs doordat het aandeel steeg!

    Dus: koop nu geen aandelen als je binnenkort gegarandeerd goedkoper kan kopen! Ben geen dief van je eigen portemonnaie!

    Suc6, Klaas
  3. [verwijderd] 14 januari 2004 12:27
    Ik vind dat je nogal zwaar overdrift met je fors.

    Persoonlijk denk ik dat er heel veel mensen hun zenuwen uiteindelijk niet de baas gaan zijn, verwacht nog wel wat flinke uitschieters naar beneden maar tegelijkertijd herstel naar 2.10.

    Grootste probleem zijn diegenen die zich opeens geconfronteerd zien met het dillema om hun portefeuille te zien groeien met 210%. Als voorbeeld: 10000 Euri of meer dan 30000 Euri is voor de gemiddelde prive belegger toch wel even slikken.
  4. [verwijderd] 14 januari 2004 13:03
    Eens die openingskoers van die claim vastgesteld, zal ie vallen als een baksteen. De claim loopt gelijk met het verschil beurskoers- emissiekoers van 1,20. Als we veronderstellen dat de emissie maar een halfbakken succes wordt, dan is de verwatering minder groot en zie ik in plaats van een abrupte val vrijdag eerder een geleidelijk afdaling naar 1,00 euro ergens in maart, maar voor de claim zelf is het verlies dan, net als bij opties, stukken groter.
  5. [verwijderd] 14 januari 2004 13:46
    Kieter,
    Dit gaat ook op voor de claims die te koop worden aangeboden!
    Ik geloof daarom niet dat de koers zal gaan inzakken omdat de banken de eerste 3 maanden deze en de aandelen NIET van de hand mogen doen.

    Als de koers inzakt, wat altijd mogelijk is, dan zal dat waarschijnlijk komen door die externe Zuid Amerikaanse geldschieter (CDR), die op het laatst aan de zijlijn is gezet door de banken.

    De tijd zal het leren.

    Succes.
  6. [verwijderd] 14 januari 2004 14:29
    allemaal leuke bijdragen,verschillende invalshoeken , dat is goed.
    maar even een paar opmerkingen nog van mij, iemand die de aandelen niet kan kopen ,verkoopt de claims. want elke cent die die claim kost is een cent die je betaalt bovenop de 1,20, immers de claim is een soort optie. dus je moet nooit de claims kopen,als je de aandelen hebt, dan heb je immers recht op die 3,5 aandeel per aandeel. maw je bent praktisch het goedkoopst uit met door de aandelen nu te kopen voor zeg 1,90 , of je gelooft dat hgm onder de 1,35 gaat noteren. dan moet je wachten om de aandelen te kopen . niet de claims, ja voor 1 ct of zo. als de banken de emissie niet kunnen plaatsen blijven ze zeker 3 maand met de aandelen zitten maar geloof dat maar niet . die raken ze allemaal kwijt. het zijn immers banken.abn amro kan overigens wel zijn al 15% belang verkopen, maar ook dat zullen ze niet doen om de koersvorming niet te verzieken. mvg ric .
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.