Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

KOFFIEKAMER DAGDRAAD 2014

5.855 Posts
Pagina: «« 1 ... 219 220 221 222 223 ... 293 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 zeurpietje 8 augustus 2014 14:01
    quote:

    goof2 schreef op 8 augustus 2014 07:59:

    het hele geklootzak van de EU en de nato heeft ervoor gezorgd dat we diep in de shit komen.
    Ik geef Putin groot gelijk omdat de de gehele wereld zich met Oekranie gaat bemoeien om zich van het Kremlin af te scheiden.
    Putin pakt de krim , wij pakken Oekranie.
    Putin is 10 x slimmer als al die garnalen bij elkaar van de nato en de EU.

    Ik zeg hier al weken , pas op , Putin laat niet met zich sollen.

    Het lijkt wel of ze in het westen oorlog willen om te verbloemen en dat ze met de economie aan een dood paard trekken en dan lekker Putin de schuld kunnen geven.

    Putin is niet 10x slimmer maar heeft vanuit zijn land geen enkele tegenspraak dus kan doen wat hij wil en lijkt hij zo vastbesloten. gelukkig wonen wij nog in een land waar het parlement nog iets te zeggen heeft.
  2. [verwijderd] 8 augustus 2014 18:29
    quote:

    zeurpietje schreef op 8 augustus 2014 14:01:

    [...]
    Putin is niet 10x slimmer maar heeft vanuit zijn land geen enkele tegenspraak dus kan doen wat hij wil en lijkt hij zo vastbesloten. gelukkig wonen wij nog in een land waar het parlement nog iets te zeggen heeft.
    Vind jij de positie van Heer Draghi en Juncker veel anders dan.
    Putin is gekozen door het volk voor wat het waard is.
    De baas van de EU is een zuipschuit en outlul van een Junker en is in een geheime stemming gekozen dus wat is democratie nog waard.

    Wij denken dat we in een democratie leven maar is dat zo. ?
    Wij dansen naar de pijpen van het grootkapitaal en die hebben de politiek in hun zakken in ruil voor mooie baantje na hun loopbaan.

  3. forum rang 10 voda 8 augustus 2014 20:00
    Optimisme krijgt overhand op Wall Street

    VRIJDAG 8 AUGUSTUS 2014, 19:48 uur | 1 keer gelezen

    NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen op Wall Street stonden vrijdag in de middaghandel op winst. Beleggers hielden de ontwikkelingen rond de Amerikaanse aanvallen in Irak scherp in de gaten, maar putten hoop uit berichten over een mogelijke afname van de oorlogsdreiging in Oekraïne.
    Na 4 uur handel stond de Dow-Jonesindex 0,9 procent hoger op 16.520 punten. De brede S&P 500 steeg ook 0,9 procent, tot 1927 punten. Technologiegraadmeter Nasdaq kreeg er 0,7 procent bij en kwam uit op 4364 punten.

    De Verenigde Staten voerden vrijdag luchtaanvallen uit op strijders van Islamitische Staat (IS) in het noorden van Irak. Op de beurs worden de acties vooral scherp in de gaten gehouden vanwege de eventuele invloed op de productie van olie in Irak. Vanuit Rusland kwamen berichten dat de Russische militaire oefeningen bij de grens met Oekraïne zijn beëindigd. De opbouw van Russische troepen voedden de afgelopen dagen de vrees voor een inval in Oekraïne.

    Olieprijs

    De olieprijs kwam vrijdag ondanks de aanvallen in Irak niet sterk in beweging. De prijs van een vat Amerikaanse olie steeg 0,2 procent tot 97,58 dollar, terwijl die van Brentolie met 0,6 procent daalde tot 104,80 dollar. Olieconcerns ExxonMobil en Chevron noteerden 0,9 en 1,3 procent in de plus.

    De maker van internetspelletjes Zynga hoorde bij de grotere verliezers met een min van ruim 5 procent. De resultaten van de maker van Farmville in het vorige kwartaal vielen tegen, terwijl het bedrijf ook de verwachtingen voor de komende tijd temperde. Zynga heeft de introductie van nieuwe spellen op de lange baan geschoven.

    Energiedrankjes

    De producent van energiedrankjes Monster Beverage won ruim 6 procent, na de presentatie van meevallende winstcijfers. Dat gold ook voor chipfabrikant Nvidia, die 7,3 procent meer waard werd.

    De Dow Jones werd aangevoerd door doe-het-zelfketen Home Depot, die er 2,2 procent bijkreeg. Microsoft en telecombedrijf Verizon waren met minnen van 0,3 procent de enige verliezers onder de 30 hoofdfondsen.

    De euro was vrijdag aan het begin van de avond met 1,3415 dollar evenveel waard als bij het slot van de Europese beurzen eerder op de dag.

  4. [verwijderd] 9 augustus 2014 14:51
    Hi BB, dat is ook toeval. Ik heb ook een achilles blessure. Daarna andere been een spierscheuring , zal verband houden denk ik. Zou die zakkende beurs ons nu ook fysiek gaan raken ?
    Er helpt maar 1 ding tegen, gaat je vriendin niet leuk vinden, maar meer rundvlees eten, vlees is kracht . Dat hebben we nodig.
    grt
5.855 Posts
Pagina: «« 1 ... 219 220 221 222 223 ... 293 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.