Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

AEX Dec Call 340

14 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 12 december 2003 13:40
    Ik heb ze niet maar ik weet dat Zwolle en ik meen Sixzero ze gisteren hebben gekocht.. die hebben dus een leuke plus. Ik zou vandaag na het consumentenvertrouwen of voor het sluiten van de beurs afscheid nemen..
    Je kunt gokken op weer een spectaculaire maandag (afgelopen maandag was een negatieve uitzondering op de afgelopen weken) maar het risico dat je met lege handen blijft zitten neemt toe !
    Zelf heb ik ASML calls jan. die durf ik nog wel even aan te houden, het grootste (technische) stijgingspotentieel in de US ligt momenteel bij de NAS. vermoed ik...

    suc6,

    Wen.
  2. [verwijderd] 12 december 2003 13:45
    six zit in de 330-ers

    340 , weet het niet , veel indicatoren in de us staan wel aardig hoog dus heel veel stijging zit er volgens mij op korte termijn niet echt in, denk vandaag nog wat hoger, mochten cijfers meevallen kunnnen we misschien wel aardig wat omhoog in de us (2%?) dit zou maandag met groene futures hier een mooie dag naar de 340 + kunnen gaan opleveren , maar denk dat we het dan eerst wel weer even hebben gehad.

    SOX nog wel veel stijgings ruimte net als de nasdaq. Beide hun ma5 is net omgekeerd(naar boven)

    succes six
  3. [verwijderd] 12 december 2003 14:02
    ik denk niet dat er echt winstnemingen zullen komen
    de DJ is niet explosief gestegen, het is een gestage
    beweging geweest met ups en downs.

    Wel valt op dat de nasdaq enorm is achtergebleven
    vorige week tikte de DJ ook tegen de 10.000 aan met
    een nasdaq die even over de 2000 ging, nu zit de DJ over
    de 10.000 met een nasdaq nog onder 1950.
  4. [verwijderd] 12 december 2003 14:21
    Ik had de calls dec 335, vanochtend eruit gedaan en voorzichtig wat puts 335 dec gekocht. Volgens mij is de DOW gisteren wat naar boven gemasseeerd en daar verwacht ik dus geen impuls van.

    Het consumentenvertrouwen was behalve de allerlaatste paar keer een domper op de feestvreugde in de VS. Bij negatieve rapporten werd met name de werkloosheid de schuld gegeven.
    Deze week ook slechte WW cijfers dus ik speculeer ... (ja.. jaa.. dit heeft niets met beleggen te maken) op een matig rapport waardoor de boel wel eens in de verkoop kan gaan. Opwaarts potentieel voor de AEX acht ik ook gezien de stand van de dollar gering.
    Zit nog wel te twijfelen over januari calls, maar dat kan nog wel even wachten.

    Succes U allen !!
  5. [verwijderd] 12 december 2003 19:31
    Zo'n indruk heb ik ook. Zelfs met een Dow Jones van 10.000 staan wij met de AEX op een niveau van 330. Gisteren daalde de euro en dat had ook geen invloed op de AEX. Om nog in de december calls/puts te handelen heeft volgens mij dan ook totaal geen zin.
    Zit zelf nog met een lading 345 december calls maar die heb ik afgeschreven. Het is wel prachtig dat we vandaag met de Dow Jones weer ruim boven de 10000 sluiten(denk zelf aan 10120) maar voor maandag heeft dat toch geen invloed.Ik handel sinds kort in de DAX en bleef ook eindelijk plezier aan de stijging van de Dow, want de DAX reageert er tenminste wel op.In de AEX opties wil ik niet meer handelen.

    Prettig weekend!.

    M.v.g
    Peter
  6. voeah 13 december 2003 00:13
    Heb ze er met verlies uit gegooid en volgens mij deze week geen cent verdiend. Beloofd steeds veel met uitslagen van +/- 1% maar aan het eind van de dag weer niets.

    Kost alleen maar premie. Let op we gaan gewoon op 330 het jaar uit. Ik verwacht niet dat er na de expiratie nog gekke dingen gaan gebeuren.

    Doe even niets meer in de aex, concentreer me lekker op ASML.
14 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.