Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Esperite (voorheen Cryo Save)« Terug naar discussie overzicht

Wanneer wordt Cryo-save overgenomen?

152 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 5 maart 2014 16:42
    Vandaag gaat een grote pluk door de markt!
    Salveo wordt overgenomen door Cryo door betaling van aandelen en contanten. De aandelen die de laatste tijd en vandaag omgaan hebben m.i. te maken met de aandelenbetaling. Amar krijgt de aandelen niet te duur: part of the deal. Tijdens de update en de komende BAVA horen we meer....... Klopt mijn verhaal?
  2. forum rang 8 aextracker 6 maart 2014 22:17
    Gisteren 127.000 stuks, vandaag 98.000 stuks verwisseld binnen de range van 1.62 - 1.71.
    Kan niet anders , dan dat er grote pakketten onderhands al dan niet met aanvullende financiele condities en of voorwaarden onderling uitgewisseld \ afgelost worden.
    Bij Cryo worden in de aanloop naar de cijfertjes en daarna de AvA achter de schermen de kaarten geschud en gerangschikt.
    De kruimeldieven stonden erbij en keken ernaar, zonder er iets aan te kunnen doen wat er straks wordt beslist door de nieuwe stakeholders. De paketten die verwisselen zijn van dien aard, dat de kleine aandeelhouders slechts tot toehoorders zijn verworden.
    De enige vraag die resteert; Houdt Cryo zijn aandelen aan de beurs of wordt er straks op "de low" uitverkocht en geliquideerd , waarna Dhr. Amar voor een prikkie Salveo\Cryo elders (USA) weer naar de beurs kan brengen in een voor bio-medicals veel interessantere capital market die de waarde van risico dragend kapitaal wel op waarde weten te schatten.

    NL is beurstechnisch verworden tot een "kruidenierswinkel met continue aanbiedingen in het schap". Er wordt alleen nog omzet gescoord vanuit afprijzingen , en aanbiedingen gebaseerd op discounts t.g.v.beperkte THT's , danwel uitgerangeerde produktconcepten.

    Best jammer.

    Tracker
  3. pardon 6 maart 2014 23:05
    Na de vergadering gaan heeft ook niet veel zin,de meerderheid beslist en dat is Amar.
    Dadelijk is hij ook nog directeur en kan hij helemaal doen wat hij wil.
    Het ergste is nog dat het bestaande bestuur de zaak niet kan besturen zoals het zou moeten,en zelf als eerste de aandelen gaat verkopen.
    Van 4 euro naar 1,60 euro mag je je hen dus wel aanrekenen,een paar jaar geleden werden er aandelen ingekocht en nu komen ze geld te kort.
  4. forum rang 8 aextracker 7 maart 2014 00:30
    Vraag is i.r.t. het nieuwe bestuur , hoe een gerenommeerde adviseur als GJ van der Marel in de rol van "non-executive director", zijn naam hieraan verbonden wil zien worden.
    Als Bakkenist - representant zal het toch op zijn minst "kosher" moeten zijn. Met zijn MT werkervaring bij Susu Bendera in Djakarta moet hij dat op merites weten te beoordelen en correct weten in te kleden in zijn nieuwe functie.

    Gaan het zien.

    Tracker
152 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.