Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

uniQure« Terug naar discussie overzicht

Wat is de waarde van uniQure?

7.819 Posts
Pagina: «« 1 ... 46 47 48 49 50 ... 391 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 DeZwarteRidder 25 februari 2014 09:39
    quote:

    invoorentegenspoed schreef op 25 februari 2014 08:06:

    [...]
    misschien is het wel positief dat de FDA zich er later over buigt...de FDA is geen EMA en wie weet beslissen zij wel anders!
    Het is dan beter om in het verlengde van Glybera's 'proof of concept' andere trials te continueren of op te starten en de technologie te verbeteren/verfijnen.
    Als er in 2017 dan 10 trials lopen en Glybera vangt dàn bot in de USA, dan heeft dat veel minder invloed op UniQure dan dat het nu zou hebben.
    Het komt wel vaker voor de technologie en/of product nog niet is uitgekristalliseerd en dat er niet alleen tijd en geld nodig is om het te verbeteren, maar ook dat het imago en de fantasie levendig blijft (van belang voor het aantrekken van financiële middelen en partijen om mee samen te werken).
    Omwille van risicospreiding kan UniQure nu eerst het beste werken aan verbreding van diens basis, ipv verdieping van Glybera.
    Zelfs de fans beginnen nu te begrijpen dat Glybera een hopeloos 'geneesmiddel' is waar eigenlijk niemand behoefte aan heeft, althans niet in deze vorm.
  2. [verwijderd] 25 februari 2014 16:20
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 25 februari 2014 09:39:

    [...]

    Zelfs de fans beginnen nu te begrijpen dat Glybera een hopeloos 'geneesmiddel' is waar eigenlijk niemand behoefte aan heeft, althans niet in deze vorm.
    spreek liever voor jezelf ridder...ga short, doe je ding, maar laat a.u.b. je vooringenomen comment op mijn bijdragen achterwege... Glybera is minder hopeloos dan je suggereert; het hééft tenminste een goedkeuring...

    en Galapagos? Pharming?
  3. [verwijderd] 26 februari 2014 09:14
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 25 februari 2014 16:50:

    Ja, de feiten zijn hard en dat doet zeer, er zijn gewoon geen patiënten te vinden die Glybera willen gebruiken en ook nog kunnen betalen.

    De zeer moeizame toelating in Europa zegt eigenlijk al genoeg en belooft niet veel goeds voor de USA-goedkeuring.

    kom maar met bewijzen... bronnen? welke feiten? waar doet het zeer? hoeveel patiënten ken jij die Glybera niet willen gebruiken?

    Gaarne toelichting met kansberekening.

    Je bent gewoon aan het zieken Ridder en met meetbaar succes, want mijn lust hier op dit forum vergaat er wel van....mij score is 100% als het gaat om de inschatting dat je het zieken en stalken hier niet kunt laten (nog steeds veel minder dan mijn beleggingsresultaat in UniQure tot dusver).

    Sommigen gaan met engelengeduld om met jouw toon hier, maar als ik de IEXmoderator was had ik je allang uitgebannen...bof jij even dat ik dat niet ben!
  4. forum rang 10 DeZwarteRidder 26 februari 2014 09:25
    quote:

    invoorentegenspoed schreef op 26 februari 2014 09:14:

    [...]

    kom maar met bewijzen... bronnen? welke feiten? waar doet het zeer? hoeveel patiënten ken jij die Glybera niet willen gebruiken?

    Gaarne toelichting met kansberekening.
    Laten we het eens omdraaien, want jij bent de 'expert' hier die alles weet van Glybera en UnQure:

    Vertel eens over tevreden patiënten die Glybera gebruikt hebben of patiënten die dolgraag Glybera willen gebruiken.

    Er zullen wel patiëntenverenigingen zijn, die een mening hebben over Glybera, ik kan ze niet vinden, maar jij vast wel.

    Het enige wat ik weet is dat de behandeling vreselijk naar (en duur) is en dat niemand kan vertellen of het goed werkt en hoe lang het werkt.
  5. Prof. Dollar 26 februari 2014 09:59
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 26 februari 2014 09:25:

    [..]
    Vertel eens over tevreden patiënten die Glybera gebruikt hebben of patiënten die dolgraag Glybera willen gebruiken.
    [..]
    Ah, de 'tortelduifjes' hebben elkaar weer gevonden. ;-)

    Hint:
    www.lpldeficiency.com/patients/patien...
  6. harrysnel 26 februari 2014 13:46
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 26 februari 2014 13:01:

    [...]

    Dan kun je lang wachten bij UniQure.......!! lol
    Raar gevoel voor humor heb je. Btje vervelend zitten doen en gewaardeerd forumlid wegjagen. IVET organiseert zelfs een borrel voor belangstellenden, jij zit hier niet gehinderd door enige kennis de discussie te verzieken. Gênant.

    IVET blijf aub schrijven op dit forum. Ik ben geïnteresseerd in jouw ideeën over het fonds en lees altijd graag je bijdragen. Daarnaast kom je uiterst vriendelijk over, zou menigeen nog wat van kunnen leren. Als we zwarte ridder gewoon negeren dan blijft dit een prima forum.

    Jmho
  7. [verwijderd] 26 februari 2014 13:49
    Best forumleden,
    Met veel plezier lees ik steeds jullie ideeen omtrend de uniQure aandelen. Echter, het is wel duidelijk dat het niveau en de toon flink flink zijn veranderd sinds een paar maanden.

    Is het misschien een idee om vanaf nu gewoon helemaal niet meer te reageren op de bekende trol op dit forum. Het is dan vrij gemakkelijk om zijn reacties vervolgens niet te lezen bij het scannen van nieuwe posts. Daar worden we, denk ik, met z'n allen een stuk blijer van.
  8. [verwijderd] 26 februari 2014 17:26
    Heb geen problemen met onze zwarte ridder en de toon maakt weliswaar de muziek maar daarom hoeft hij niet minder gelijk te hebben en af en toe een andere dan roze bril houdt ons bij de les. nogmaals ik denk dat de technologie en first mover in een inderdaad twijfelachtige toepassingsgebied toch wel enige kanzen kan bieden. Aan de andere kant is dit een riskant terrein waar de sector en verzekeraars nog weinig ervaring meehebben. Maar lets see. alles boven de 5 USD in augustus is ok en voortgang in andere velden moet/kan de waarde toevoegen.
  9. Prof. Dollar 26 februari 2014 23:15
    quote:

    bilbo3 schreef op 26 februari 2014 22:36:

    waarom is 5 USD ok voor jou, dat is een daling van 70%, daar worden er maar heel weinig vrolijk van.
    Ik vermoed dat enkelen hier uitgaan van hun gemiddelde aankoopprijs uit het tijdperk AMT en NPEX. Dat zou in dit voorbeeld neerkomen op 5 USD / 5 (de reverse split factor) en de wisselkoers... maakt ongeveer 0,73 EUR. Kortom, voor de vroege instappers (met een gunstige gemiddelde aankoopprijs; en dat zijn ze niet allemaal) betekent een daling een verkleining van de (virtuele) winst. Voor de nieuwe instappers (Nasdaq tijdperk) ligt dat uiteraard anders.

    Voor je eigen rekenboekje is het altijd verstandig. Wel denk ik dat we uit moeten gaan van de nieuwe werkelijkheid.
  10. [verwijderd] 27 februari 2014 08:51
    Inderdaad baseer ik mijn 5 USD omgerekend op die 0,73 euro cents in mijn eigen rekenboekje en heb gemeend dat Bart Bergstein cs van Forbion niet voor niks AMT van de beurs haalde en geloofde in alsnog goedkuering of technologie dat ik die ingecalculeerde gok ook maar moest doen op 30 cents. Uiteraard ben ik nog blijer als koers van nu blijft of nog hoger wordt -:) Maar moeten zien na lock-up; ben ook benieuwd naar news lock-up maar verwacht geen grootste zaken.
7.819 Posts
Pagina: «« 1 ... 46 47 48 49 50 ... 391 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.