Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel HEIJMANS KON AEX:HEIJM.NL, NL0009269109

Laatste koers (eur) Verschil Volume
26,750   +0,300   (+1,13%) Dagrange 25,650 - 27,150 176.250   Gem. (3M) 121,3K

Heijmans - Januari 2014

714 Posts
Pagina: «« 1 ... 11 12 13 14 15 ... 36 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Pelikapuntzak 14 januari 2014 14:26
    Heijmans scoort maincontract Belastingdienst

    Datum: 14-01-2014

    Heijmans voert vanaf heden in opdracht van de Rijksgebouwendienst (RGD) het integraal beheer en onderhoud van de Belastingdienst, regio Rotterdam/Rijnmond, uit. Het betreft een achtjarig maincontract voor zes gebouwen met in totaal een bruto vloeroppervlakte van circa 60.000 m2. Met de opdracht is een aanneemsom van circa € 2.3 miljoen gemoeid.

    De Belastingdienst
    De zes gebouwen worden voornamelijk gebruikt door de douane en zijn in zowel omvang als gebruik divers. Zo worden er panden gebruikt voor kantoordoeleinden van de douane en worden containers gescand. In twee monumentale panden is het Belasting & Douane museum gevestigd.

    Het facilitair beheer van de gebouwen vindt plaats door het Centrum voor Facilitaire Dienstverlening (facilitair bedrijf Belastingdienst (B/CFD). B/CFD is op locatieniveau het aanspreekpunt voor Heijmans.De opdracht
    De inschrijving van Heijmans is beoordeeld op basis van economisch meest voordelige inschrijving (EMVI). Naast “prijs” is de opdracht gegund op “kwaliteit”. Het kwaliteits-/ projectmanagementplan is beoordeeld op de onderdelen technisch management (onderhoudsstrategie, beheer en instandhoudingproces, wet- en regelgeving en periodieke metingen), projectmanagement (projectdoelstelling en systemen), risicomanagement en projectspecifiek kwaliteitsmanagement.

    De opdracht bestaat uit drie fasen: de transitiefase, fase I en fase II. Tijdens de transitiefase van 3 maanden start Heijmans vanaf 6 januari haar dienstverlening op. Ook wordt in deze periode de feitelijke situatie gecontroleerd. In fase I beginnen de beheeractiviteiten en krijgt Heijmans de gelegenheid om de prestatie-eisen te controleren. Deze fase duurt maximaal 2 jaar. In fase II worden de beheeractiviteiten en periodieke metingen uitgevoerd.
  2. [verwijderd] 14 januari 2014 16:51
    Nu de huizenmarkt een duidelijke kentering doormaakt vind ik de intrinsieke waarde van € 18 een eerlijke uitvalsbasis voor hogere koersen. Vooralsnog waardeert men Heijmans op de huidige koers (6 euro onder het eigen vermogen) nog sterk op het downrisk potential ipv de vele UP potentie. Maar de tijd zal dit goed gaan maken. Daar ben ik van overtuigd. Heb nog even gekeken naar de vorige stijging. Die ging met slechts minimale correcties gepaard. Te lang wachten met instappen en je mist een grote rit.
    Ik verwacht overigens wel een melding van het shortsell register. Blackrock zou wel dom zijn om hun verliezen te laten blijven oplopen.
714 Posts
Pagina: «« 1 ... 11 12 13 14 15 ... 36 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.