Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel HEIJMANS KON AEX:HEIJM.NL, NL0009269109

Laatste koers (eur) Verschil Volume
24,250   0,000   (0,00%) Dagrange 24,100 - 25,200 159.466   Gem. (3M) 110,4K

Heijmans - Januari 2014

714 Posts
Pagina: «« 1 ... 7 8 9 10 11 ... 36 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. sandman70 10 januari 2014 11:01

    @bartvde

    Ook heb ik net een nieuw huis gekocht en heb daar veel geld in zitten dus heb ik te weinig cash om mee te beleggen. Dus mijn nieuwe belegging is mijn huis. Ik heb het huis niet gekocht omdat het in waarde zal gaan stijgen maar om het woongenot ik denk dat de waarde zo rond de 210000 gemiddeld enige tijd zal aanhouden. Misschien eerst nog een stijging maar daarna weer een daling.

  2. forum rang 4 bartvde 10 januari 2014 11:07
    quote:

    sandman70 schreef op 10 januari 2014 11:01:

    @bartvde

    Ook heb ik net een nieuw huis gekocht en heb daar veel geld in zitten dus heb ik te weinig cash om mee te beleggen. Dus mijn nieuwe belegging is mijn huis. Ik heb het huis niet gekocht omdat het in waarde zal gaan stijgen maar om het woongenot ik denk dat de waarde zo rond de 210000 gemiddeld enige tijd zal aanhouden. Misschien eerst nog een stijging maar daarna weer een daling.
    Ik ken dat, heb helaas 3 jaar geleden een erg duur huis gekocht (half miljoen von).
    Daarvoor had ik veel cash, maar alles is nu zo'n beetje opgegaan in het huis.
    Ik beleg nog maar met 10k
  3. Brokie Even 10 januari 2014 11:44
    Ik krijg een déjà vu. Ik sta nu zo goed als quitte. Een paar jaar terug stond ik dat ook rond dezelfde tijd met Heijmans (overigens met veel minder aandelen). Een aantal maanden later, in mei van dat jaar stond ik ineens op een dikke winst. Die ik overigens toen niet verzilverd heb. Deze keer laat ik het niet meer schieten.

    Ik heb nog geen huis gekocht, zit dik in aandelen. Ik ga het geld daar straks wel voor gebruiken. Wanneer ik winst neem is de markt waarschijnlijk ook ideaal. Ja, daar is over nagedacht...
  4. Guus_Geluk 10 januari 2014 11:54
    quote:

    Broke-even (Warm Buffet) schreef op 10 januari 2014 11:44:

    Ik krijg een déjà vu. Ik sta nu zo goed als quitte. Een paar jaar terug stond ik dat ook rond dezelfde tijd met Heijmans (met veel minder aandelen). Een aantal maanden later, in mei van dat jaar stond ik ineens op een dikke winst. Die ik overigens toen niet verzilverd heb. Deze keer laat ik het niet meer schieten.

    Ik heb nog geen huis gekocht, zit dik in aandelen. Ik ga het geld straks wel gebruiken om een huis te kopen. Wanneer ik winst neem is de markt waarschijnlijk ook ideaal. Ja, daar is over nagedacht...
    Ik heb ook een aardige hypotheek. Ik zou een flink deel kunnen aflossen maar ik zit op het moment toch liever in (bouw)aandelen! Overigens goed volgehouden Broke-even. Velen hebben hun stukken de laatste jaren met verlies verkocht. Nu komt de tijd om (flink) te verdienen. Succes!
  5. sandman70 10 januari 2014 12:58
    quote:

    bartvde schreef op 10 januari 2014 11:07:

    [...]
    Ik ken dat, heb helaas 3 jaar geleden een erg duur huis gekocht (half miljoen von).
    Daarvoor had ik veel cash, maar alles is nu zo'n beetje opgegaan in het huis.
    Ik beleg nog maar met 10k
    Spijtig is dat hopen dat het goed komt.

    En het is ook nog zo dat ik nog nauwelijks tijd heb om te beleggen.
    Wel jammer want het is iets wat ik met heel veel plezier doe maar ik moet keuzes maken.
    Veel succes en ik blijf het forum af en toe volgen.
  6. Pelikapuntzak 10 januari 2014 14:43
    The balance sheets of companies have improved, says Marco Gulpers of ING. "Combined with historically low interest rates and a possible economic recovery in sight in 2014-2015, we expect a recovery in takeover activity.”

    As candidate takeover targets, Gulpers names BAM, Unit4, BESI, Heijmans, Wessanen, Imtech, TKH Group, Nutreco, Kendrion, Delhaize, CSM, DE Masterblenders, Nyrstar, Wolters Kluwer, Beter Bed, EVS, TNT Express, Ten Cate, Umicore, Ziggo and Agfa Gevaert.
  7. [verwijderd] 10 januari 2014 15:25
    Heijmans stapt in project 3D geprint grachtenpand
    Economie
    | Laatst gewijzigd:10-01-2014 15:18 | Joost Zwaga |

    Rosmalen - Heijmans stapt in het project van DUS Architects om in Amsterdam met behulp van een 3D-printer een grachtenpand te bouwen.

    Ook lijmproducent Henkel en de gemeente Amsterdam hebben zich als partner aan het project verbonden. Samen willen zij “serieus werk maken van het eerste 3D geprinte pand ter wereld en de mogelijkheden van deze techniek voor de woningmarkt en bouw onderzoeken”.

    De bijdrage van Heijmans bestaat uit bouwkundige kennis en de inrichting en logistiek van de bouwplaats. “Onze overtuiging is dat 3D-printen enorme veranderingen teweeg gaat brengen, zoals je nu al ziet in bijvoorbeeld de metaalsector en de medische wereld”, aldus Heijmans-directeur Math Domen. “Wij geloven dat ook de woningmarkt en bouw meer toe gaan naar on demand oplossingen.”

    --------------------
  8. Pelikapuntzak 10 januari 2014 15:30
    Heijmans genomineerd voor de Nederlandse Duurzaam Bouwen Award 2014

    Datum: 10-01-2014

    Heijmans is genomineerd voor de Nederlandse Duurzaam Bouwen Award in de categorie Duurzaamste Bouwpartij van Nederland.

    We hebben de nominatie te danken aan ons intensief gebruik van en hoge ambities met GPR. GPR is een methode waarmee zowel de duurzaamheid van gebouwen gemeten kan worden, als een ontwikkelinstrument voor nieuwe gebouwen.

    De prijs is onderverdeeld in zes categorieën. Binnen de categorie Duurzaamste Bouwpartij zijn de overige genomineerden: Kuipers- en Koers Bouw, Giesbers Wijchen en Nieuwenhuizen Daandels Bouw.

    De jury, onder leiding van René Schellekens, senior adviseur Lokale Klimaat Agenda bij het ministerie van I&M, beoordeelde in totaal 37 inzendingen. De inzendingen worden vertegenwoordigd door 206 gemeenten, corporaties en marktpartijen in de bouwsector.

    De bekendmaking van de winnaars vindt plaatst op maandag 3 februari in de voormalige stoomketelfabriek Deprez fabriek in Tilburg.
  9. [verwijderd] 10 januari 2014 15:31

    BAM naar rechter na kaping Heijmans van Westfrisiaweg

    Den Haag - Het blijft voorlopig onzeker wie de Westfrisiaweg mag gaan bouwen. De rechter moet gaan beslissen of BAM/Van Oord of juist Heijmans de 42 kilometer lange weg mag aanleggen.

    De aanbesteding van het Best Value Procurement-project had het paradepaardje van de provincie Noord-Holland moeten zijn. De start is in elk geval rommelig en wordt gedomineerd door juridische touwtrekkerij. De planning om het project eind vorig jaar definitief te gunnen, is onhaalbaar gebleken.

    ----------------------------------------------------------------

    Eerder verschenen:

    Bij nader onderzoek is volgens een woordvoerster van de provincie gebleken dat de aanbieding van BAM ongeldig is, dat wil zeggen: niet voldoet aan alle aanbestedingsregels. Ze wil daar niet in detail op ingaan.
  10. Guus_Geluk 10 januari 2014 15:54
    quote:

    shutterspeed schreef op 10 januari 2014 15:08:

    Niet te hopen dat Heijmans wordt overgenomen voor laten we zeggen 25 euro. Oke zou een supermooie winst zijn, maar ze kunnen op eigen kracht zeker te weten binnen 5jaar terug naar 50 euro.

    Het is hier al zo vaak aangehaald: Heijmans wordt niet overgenomen!
    Dat is met de certificatenconstructie ook niet mogelijk.
    www.hacweekblad.eu/page6/files/5e52ff...
714 Posts
Pagina: «« 1 ... 7 8 9 10 11 ... 36 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.