Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel HEIJMANS KON AEX:HEIJM.NL, NL0009269109

Laatste koers (eur) Verschil Volume
26,750   +0,300   (+1,13%) Dagrange 25,650 - 27,150 176.250   Gem. (3M) 121,3K

Heijmans - Januari 2014

714 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 ... 36 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Guus_Geluk 9 januari 2014 13:21
    quote:

    bartvde schreef op 9 januari 2014 13:18:

    [...]
    die weten dat jij al genoeg verdient bij BAM Guus ;-)
    Ik mag inderdaad niet klagen. ;-)
    Ik gun iedereen zijn winst, ook hier bij Heijmans. Het is jaren alleen maar ellende geweest. Het wordt weer tijd om wat te gaan verdienen! Succes iedereen.
  2. Pelikapuntzak 9 januari 2014 14:24
    Hoogleraar financiële economie: 'Keerpunt woningmarkt nabij'

    Het keerpunt in de woningmarkt lijkt nu nabij of is mogelijk al bereikt. Dit constateert hoogleraar financiële economie Sylvester Eijffinger van de Universiteit Tilburg in reactie op de jongste woningmarktcijfers van de NVM.
    De hoogleraar is het met de makelaarsclub eens dat het herstel nog heel fragiel is, maar wijst erop dat nu toch voor het eerst sprake is van prijsstijgingen op kwartaalbasis en er opnieuw meer woningen zijn verkocht. Wat nu heel belangrijk is volgens Eijffinger is dat er rust komt op de woningmarkt. 'De politiek moet nu vooral niet weer met allerlei proefballonnetjes komen.'

    Duidelijkheid is er nu over de renteaftrek voor nieuwe hypotheken. Voor bestaande hypotheken is die er nog niet. Volgens Eijffinger is het uiteindelijk onontkoombaar dat daar ook iets gaat veranderen, 'want de regeling is onbetaalbaar'. Alleen weet niemand hoe dat zal uitpakken, want de politiek denkt daar verschillend over.
  3. forum rang 4 bartvde 9 januari 2014 15:50
    heijmans.nl/Heijmans_ontvangt_definit...

    Heijmans bouwt Rondweg Reeuwijk-Brug

    Datum: 09-01-2014

    De Gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft Heijmans opdracht verleend voor de aanleg van de Rondweg in Reeuwijk-Brug. De opdracht omvat het maken van het ontwerp en de bouw van de Rondweg volgens een zgn. Design & Construct contract. Het project is gegund op basis van de laagste prijs. De inschrijfsom bedraagt circa € 8,7 miljoen euro.

    Wethouder Goudbeek:
    “Ik ben verheugd met deze uitkomsten. Het brengt ons weer een stap dichterbij de rondweg. Geweldig om te werken aan een lang gekoesterde wens van onze inwoners om iets te doen aan de verkeersoverlast in Reeuwijk-Brug en te werken aan een beter woon- en leefgebied”.

    De afgelopen jaren is de verkeersintensiteit door het centrum van Reeuwijk-Brug sterk toegenomen. Dit heeft een negatief effect gehad op de leefbaarheid en op de afwikkeling van lokaal verkeer. Om de leefbaarheid te verhogen en de ontwikkeling van het dorpshart een impuls te geven heeft de gemeente Bodegraven-Reeuwijk gekozen voor de aanleg van de Rondweg om Reeuwijk-Brug. Door de realisatie van de Rondweg zal doorgaand verkeer om Reeuwijk-Brug worden geleid en wordt een verkeersluw dorpshart gecreëerd. De Rondweg heeft een lengte van circa 3,4 km en loopt vanaf de Zoutmansweg tot aan de aansluiting met de N459 op de Fortuijnrotonde.

    Naast het aanleggen van de Rondweg bestaat het contract verder uit het realiseren van twee nieuwe rotondes binnen het tracé, de bouw van een aantal nieuwe geluidsschermen, het aanbrengen van een drietal overkluizingen voor kruisende K&L, het gedeeltelijk vervangen van de riolering en diverse voorzieningen in het kader van flora en fauna.

    Paalmatrassysteem
    Uniek aan de Rondweg is het feit dat de weg volledig op een paalmatrassysteem wordt aangebracht. Dit vanwege de zeer slappe ondergrond in het projectgebied. Een paalmatras bestaat uit een fundering van palen met daarop een gewapende aardebaan, het matras.

    De aanbieding is tot stand gekomen door een integrale benadering van de klantvraag en heeft geresulteerd in een slimme, geïntegreerde aanpak met inbreng van meerdere disciplines binnen Heijmans.

    Medio juni 2014 wordt gestart met de uitvoering. De oplevering wordt verwacht in het tweede kwartaal van 2015.
714 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 ... 36 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.