Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Imtech« Terug naar discussie overzicht

Imtech weekdraadje 9 t/m 16 november 2013

2.186 Posts
Pagina: «« 1 ... 51 52 53 54 55 ... 110 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 12 november 2013 19:53
    quote:

    €ric schreef op 12 november 2013 19:50:

    Transactie van miljoen stuks bij sluiting.

    De meningen over Imtech lopen in de forum nogal uiteen. Waar de forum leden het over eens kunnen zijn dat het aandeel speelbal is van hedgefunds, shortsellers en daytraders. Voor diegene die het spel van de markt niet geheel doorgronden beveel ik de uitzending in tegenlicht van maandag 4 november jl. aan.

    Ten opzichte van een week terug zijn de risico´s voor de korte termijn sterk verminderd. Opschorting van de periode om aan het convenant te voldoen is zes maanden uitgesteld. Dat dit door velen als negatief wordt ingeschat staat haaks op het positieve sentiment van begin vorige week.

    Imtech zal uiterlijk 18 maart met een update van de lopende gesprekken met de banken moeten komen. Dit is door dhr. Aast aangegeven tijdens de publicatie van de kwartaalcijfers. De gesprekken met de banken zijn volop gaande en Imtech heeft voldoende ruimte voor het opstellen van financiering scenario's.

    Na de BAVA van 17 oktober en de publicatie van 7 november heeft Imtech nu 4 maanden waarin men weer met bedrijfsvoering bezig kan zijn en niets hoeft te publiceren.

    Deze periode zal voldoende zijn om de markt even te laten uitrazen en de volatiliteit uit het de koers te halen. Hierna zal een koers op de borden kopen die bij het potentieel van het bedrijf hoort.

    Imtech gaat niet opplitsen, geen onderdelen afstoten en geleidelijk naar de ratio van het bankenconvenant voldoen.

    bij correctie van aex, gaat imtech ook gewoon down
  2. [verwijderd] 12 november 2013 21:23
    quote:

    Eurowin schreef op 12 november 2013 18:28:

    [...]

    Maar ik heb het ook over bij ZEER SLECHT NIEUWS, zoals toen HCS, in de morgen, net voor beurs open kwam het bericht dat HCS er aan zou gaan... beurs gaat open (toen nog 9.30 uur) en koers donderde van 12,60 gelijk naar 9. Heb je dan geen bestens tot je beschikking kom je er nooit meer tussen met op limiet doorgeven, dan moet je weer cancelen, opnieuw limiet en ondertussen is koers al 5. Dankzij mijn bestens ging het nog weg op 8,25. Even later deed koers 1,25........ dat bedoel ik...
    Klopt en ook pijnlijke momenten. Had ik vorige week met IM, opening 9% lager = 200.000 *9% =rondom de 40K. Echt balen en je kunt er niets tegen doen!
  3. [verwijderd] 12 november 2013 21:26
    quote:

    pbr schreef op 12 november 2013 18:30:

    kon alleen eerste half uur wat doen
    gisteren gekocht op 4,23 (beetje risicovol)
    vanochtend op 2,24 alles eruit gegooid

    als je goed gekeken had zag je dat na 15 minuten de orders in de laat steeds groter werden
    op basis van gistermiddag; zelfde patroon, besloten eruit te gaan

    het is voor mij duidelijk dat de shorters alsnog weer hun momentum kiezen
    waar hun doelstelling ligt is natuurlijk een raadsel maar denk rond de 2

    hoewel het niet op DL geëindigd is denk ik dat het morgen verder omlaag gaat.
    het moet ook niet te snel gaan want ze willen ook wat instappers blijven lokken (daarom gaat het soms een paar cent omhoog) en kunnen ze hun aandelen zo duur mogelijk verkopen.

    Ik overschat de invloed van short-partijen niet maar nu bij IMTECH zijn zij bijna dagelijks leidend in het koersverloop.

    Als je een positie inneemt bedenk dan goed dat dat niet de dip hoeft te zijn en zet op tijd een SL
    beter weinig verlies of geen winst dan dik verlies

    Ik zelf stap misschien tussentijds nog in maar hoop dat ik me kan beheersen tot rond de 2 euro om er weer vol in te gaan en de squeeze vanaf daar mee te maken
    Grote partijnen onderscheppen SL, ook lastig!
  4. Nie Weling 12 november 2013 21:33
    quote:

    wiesje 9333 schreef op 12 november 2013 17:52:

    [...]

    sorry dat ben ik helemaal niet met je eens, IM heeft mega problemen , het verschil is dat IM wel onderdelen bezit binnen haar conglomeraat die de company kunnen doen draaien, mits a) de lekken gedicht zijn en b) er een grondige sanering plaats gaat vinden, wat niet kan zonder of afstoten van onderdelen of een samengaan met een strategische partner, als IM blijft zoals is dan zit je met een sterfhuis constructie.

    het Bestuur is thans bezig met eerst de lekken dicht te spijkeren, dan tijd te kopen om haar Bancaire situatie het hoofd te bieden, dat is nu volop in werking en gedeeltelijk gelukt en dan hebben ze nu 9 maand de tijd IM op de rails te zetten, dat is niet erg lang en daarom zal er gehakt moeten worden en/of een Alliance met iemand aangaan, er is geen optie wat dat betreft, IM als is, is verloren.

    ik denk dat het goed komt, maar er is serieus werk aan de winkel.
    step by step dat is de missie.
    mvg W
    Daar ben ik het helemaal mee eens Wies,

    IM heeft een slechte beurt gemaakt en is daardoor ook flink afgestraft en naar de o-lijn teruggebracht. Sterfhuisconstructie gold voor het bestuur als mis-management en is vervangen. Nu aan de weg timmeren om het vertrouwen terug te winnen en weer aan de toekomst werken.Misschien ope eigen kracht of samenwerking/overname.

    Ik heb er alle vertrouwen in. Komt tijd, komt raad.
  5. Guus_Geluk 12 november 2013 21:38
    quote:

    Liromijo schreef op 12 november 2013 21:33:

    Imtech heeft op dinsdag 12 november 2013 13:37 met een koers van 2,1520 het VG20 neerwaarts doorbroken, in het algemeen wordt dit opgevat als een negatief trendsignaal. (quoteweb)
    En morgen wordt ie weer opwaarts doorbroken. Imtech is nu echt een gokfonds, er is totaal geen richting te vinden.
  6. FWGRACE 12 november 2013 21:54
    quote:

    Hedgeluk schreef op 12 november 2013 11:49:

    Dankjewel RusNetCom voor het eerste advies. Niet erg bemoedigend, maar heb altijd op eigen kompas gevaren. Koers van het IM-schip laveert nogal. Dus ga op de deiningen mee en zoek gewoon aankoop/verkoopkostenvrije nieuwe koersen op, want wachten op de grote klappers is nutteloos. Beter 1000 klanten van 1 euro dan een van 1000.
    Met deze insteek zit je bij IM precies goed
2.186 Posts
Pagina: «« 1 ... 51 52 53 54 55 ... 110 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.