Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Kardan« Terug naar discussie overzicht

Ruil uw hopeloze aandelen om in waardevol KARDAN

4.404 Posts
Pagina: «« 1 ... 168 169 170 171 172 ... 221 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. ch@rter 9 oktober 2013 09:24
    @sib heeft gelijk, en is al weer oud nieuws, en heeft IMO weinig toegevoegde waarde bij verkoop. Het is een allom bekende trukendoos, om een eventuele verkoop te kunnen realiseren (note: noodzaak). Als je je nou bedenkt dat Sjouky ook de directeur is van GTC sa dan krijg ik een gevoel van belangenverstrengeling.

    Wat ik echt niet begrijp, is dat ik regelmatig zie dat er mensen blind instappen, zonder echt de achtergrond van de toko te kennen, of uberhaupt weten wat er speelt.

    succes.
  2. ch@rter 9 oktober 2013 09:47
    quote:

    ch@rter schreef op 9 oktober 2013 09:24:

    @sib heeft gelijk, en is al weer oud nieuws, en heeft IMO weinig toegevoegde waarde bij verkoop. Het is een allom bekende trukendoos, om een eventuele verkoop te kunnen realiseren (note: noodzaak). Als je je nou bedenkt dat Sjouky ook de chairman van de supervisory board is van GTC sa dan krijg ik een gevoel van belangenverstrengeling.

    Wat ik echt niet begrijp, is dat ik regelmatig zie dat er mensen blind instappen, zonder echt de achtergrond van de toko te kennen, of uberhaupt weten wat er speelt.

    succes.

    quote: Mr. Shouky Oren was appointed Chairman of the Supervisory Board of Globe Trade Centre SA as of June 1 2013. He has served as Member of the Supervisory Board of Globe Trade Centre SA since April 6 2012

  3. forum rang 7 lucas D 9 oktober 2013 13:54
    Er word wat laatdunkend gedaan over het gisteren voor het éérst (op het forum) geplaatste bericht.
    Terwijl het juist laat zien dat Kardan er alles aan doet om de convenanten te kunnen betalen en daarmee het vertrouwen van aandeelhouders/beleggers.
    Stoor me daarom aan uitlatingen als oud nieuws en trukendoos, die daar aan voorbijgaan.
  4. [verwijderd] 9 oktober 2013 19:32

    kardan heeft nu een Driehoeksformatie

    Categorieën Analyse, Koers-patronen, Technische analyse

    De driehoeksformatie komt vrij veel voor. Het zijn in principe koerspatronen die gebruikt worden voor de korte- of middenlange termijn. In principe dus voor een periode van 1 tot ongeveer 3 maanden. Er worden daarbij een aantal verschillende formaties herkent:

    A. De symmetrische driehoek

    Deze driehoek wordt gevormd door twee trendlijnen die in ongeveer dezelfde mate naar elkaar toelopen. Opvallend is dat de toppen steeds lager komen te liggen, terwijl de bodems steeds hoger komen te liggen. De koersbewegingen worden dus steeds minder en terwijl dat gebeurt, nemen ook de volumes af. Het betekent dat vraag en aanbod ongeveer in evenwicht zijn en dat zeer moeilijk aan te geven is aan welke kant er een uitbraak zal komen.



    Op het moment dat de koers wel boven een trendlijn uitbreekt, is de kans echter groot dat de koers (zeker voor wat betreft de korte termijn) in de richting van de uitbraak verder zal gaan, zeker als de genoemde uitbraak gepaard gaat met toenemende volumes.

  5. forum rang 7 lucas D 9 oktober 2013 20:35
    Een simpel berichtje waar in staat dat GTC verkocht is en er staat dezelfde dag een koers van minimaal 0,50, en een koers van 0,60 sluit ik niet uit.
    Is dat het waard om even geduld te hebben? Zelf heb ik die keuze al gemaakt, velen wachten en wachten en wachten, en ineens staat het bericht en die koers er. Ja die staat er, want dat het bericht voor of nabeurs komt is wel zeker.
    Dat zijn toch zaken die je zwaar mee moet laten wegen bij een eventuele beslissing.
  6. forum rang 7 lucas D 10 oktober 2013 09:58
    Vandaag weer een stapje dichterbij nieuws over verkoop van (beperk me even )GTC.
    Boekenonderzoek zal deze week wel afgerond worden, dan weten investeerders/mogelijke kopers wat het waard is, en kunnen ze een prijs aanbieden. Daarbij geld wel dat het een bindende prijs is. Wat volgens mij inhoud dat wat er uit de boeken blijkt geboden gaat worden.
    Maar dat weet ik niet zeker. Dat haal ik slechts uit het gegeven dat de geboden prijs bindend is, en ik neem aan voor beide partijen?
4.404 Posts
Pagina: «« 1 ... 168 169 170 171 172 ... 221 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.