Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Kardan« Terug naar discussie overzicht

Ruil uw hopeloze aandelen om in waardevol KARDAN

4.404 Posts
Pagina: «« 1 ... 166 167 168 169 170 ... 221 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Buts 7 oktober 2013 15:50
    quote:

    businessman1 schreef op 7 oktober 2013 15:26:

    uiterlijk drie dagen dan zal er weer een groote stijging komen
    Jij geloof zeker nog in de sint, als ze niet snel een koper vinden zal de koers weer gaan dalen naar/ rond de 0,30 dus vergeet de weerstanden maar even, en daar zal je het mee moeten doen. Het is zoals het is, En onder de 0,30 zal ik wel een poging wagen wat in te slaan maar op dit moment heb ik er geen vertrouwen in want dat ze wat willen verkopen dat is oud nieuws dus we w8en het maar even af of het geen gebakken lucht is.
  2. [verwijderd] 7 oktober 2013 16:07
    de sint is mijn vriend ,krijg altijd kadootjes van hem
    en daar zal je het mee moeten doen.ben jij soms frank visser de rijdende rechter?:)
    ik begrijp dat je wilt wachten tot wat zekerheid,maar zelf hou ik wel van een gokje
    haast geeneen fonds geeft je zekerheid zelf niet heineken of unilever de stamvastige fondsen van de aex
    kardan gaat bij definitief verkoop van gtc of iets anders ,vliegensvlug omhoog vandaar redbull kardan
  3. surveyor 8 oktober 2013 09:50
    quote:

    ch@rter schreef op 8 oktober 2013 09:16:

    Ah! dus de captain is stiekem van boord gegaan..... .-)

    Maar weer aan boord als ie gaat varen, om je laatste verlies terug te halen...Momenteel ligt de boot in de dode zee, in afwachting van het verlossende woord. Tussentijds schommelt ie wat op de 1 cents golfjes.
    Yep. Maar kardan blijft in de picture voor mij....
  4. forum rang 7 lucas D 8 oktober 2013 10:49
    Kardan wil belang in GTC verkopen
    AMSTERDAM (AFN) - Kardan wil zijn belang van 27,75 procent in Globe Trade Center (GTC) verkopen aan een strategische belegger. Dat maakte de investeringsmaatschappij woensdag bekend. Een aantal geselecteerde partijen doet inmiddels boekenonderzoek met als doel tot een bindend voorstel te komen.

    Kardan verwacht dat het proces kan leiden tot een daadwerkelijke verkoop voor het eind van het jaar. Kardan tekent daarbij wel aan dat niet zeker is dat de beoogde verkoop slaagt. De transactie wordt ingegeven door de liquiditeitsbehoefte van Kardan/GTC om schulden af te kunnen lossen.

    (ANP Redactie AFN/Economie, email economie(at)anp.nl, +31 20 560 6070)

    02-10-2013 08:29:40

    Zie dit bericht als voorbode van herstel Kardan. Het is net als met het naderende einde van de crisis, een belangrijk signaal.
    De een hecht er waarde aan, de ander wil eerst de cijfers zien.
  5. filosoof 8 oktober 2013 11:24
    "Kardan tekent daarbij wel aan dat niet zeker is dat de beoogde verkoop slaagt".

    Precies, Lucas D. De één hecht er waarde aan, de ander wil cijfers zien. Voor mij is dat zinnetje een boodschap van KARDAN aan de mogelijke koper(s): Wij moeten het wel kwijt i.v.m. liquiditeit, maar niet tegen elke prijs. Ik vind het eigenlijk wel positief, dat het er zo staat.
  6. adri67 8 oktober 2013 11:24
    Ik heb net een plukje opgepakt. Gaat de deal door dan kunnen er op korte termijn 2 of 3 duppies bij. Gaat de deal niet door dan gaan we weer naar de lage dertigers. Ik schat de kans op een akkoord op >75%.

    Opvallende stijger: Kardan
    Kardan was deze week een van de grootste stijgers op de beurs, nadat bekend werd dat een Poolse dochteronderneming haar belang in vastgoedbedrijf GTC wil verkopen.

    Woensdagochtend maakte Kardan bekend dat de volledige dochter GTC Real Estate Holding gesprekken voert met een strategische investeerder over de verkoop van het 27,75%-belang in GTC SA. Een aantal investeerders zou daarbij boekenonderzoek uitvoeren dat moet leiden tot een bindend bod. "Het proces zou kunnen leiden tot een mogelijke verkoop voor het einde van het jaar", staat in het begeleidende persbericht.

    Afbouw schuldpositie
    Kardan beoogt met de verkoop aanstaande aflossingen op leningen en obligaties en daarop verschuldigde rente te kunnen voldoen. De obligaties betreffen daarbij verplichtingen met een looptijd tot februari 2014 en 2015. Het afbouwen van de schuldpositie is al langere tijd een van de speerpunten van het bedrijf.

    De mogelijke verkoop kan tevens een einde maken aan de negatieve impact die het belang onlangs heeft gehad op de resultaten van Kardan. Zo voerde het bedrijf nog bij de halfjaarresultaten waardeverminderingen van in totaal 70 miljoen euro bij het op Centraal en Oost-Europa gerichte vastgoedconcern op als een van de belangrijkste redenen voor het nettoverlies van 41 miljoen euro.

    Beurswaarde
    De beurswaarde van GTC SA op de beurs van Warschau bedroeg gisteren ongeveer 2,366 miljard Poolse zloty's, ofwel 563 miljoen euro. Dat betekent dat het belang van Kardan in het bedrijf een beurswaarde vertegenwoordigt van ongeveer 156 miljoen euro.

    De voorgenomen verkoop legde het aandeel Kardan geen windeieren. De koers steeg deze week met 27,8% naar 0,43 euro.

    bron: Alex
4.404 Posts
Pagina: «« 1 ... 166 167 168 169 170 ... 221 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.