Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Spyker N.V.« Terug naar discussie overzicht

Spyker: handel in aandeel Spyker beeindigd per 13 september 2013

7.376 Posts
Pagina: «« 1 ... 33 34 35 36 37 ... 369 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 egeltjemetstekel 13 september 2013 17:38
    quote:

    AX lover schreef op 13 september 2013 17:34:

    [...]

    En dan laten we de enorme verwatering voor het gemak nog maar even buiten beschouwing.
    ja maar als je denkt dat dit soort "details" buiten beschouwing kunnen blijven
    dan voldoe je perfect aan alle criteria van de doorsnee spyker aandeelhouder!!!
  2. [verwijderd] 13 september 2013 17:40
    Henk was altijd de lolbroek van het gezelschap. Vooral de manier waarop hij altijd wijdbeens uit het toilet terugkwam deed iedereen schateren van het lachen. Was de dombo weer eens vergeten eerst zijn onderbroek uit te trekken.

    Ja die Henk, daar kon je mee lachen. Alleen als hij ging vertellen over zijn megawinsten kon je beter maken dat je wegkwam want dan had Henk bij het afrekenen weer eens vergeten geld mee te nemen en toevallig deed z'n bankpasje het net eventjes niet.

  3. greenspanalan 13 september 2013 18:14
    quote:

    henk spijker schreef op 13 september 2013 17:30:

    Dank je VICTOR, zelfs vandaag kleine 8000 euro verdient,proost en doei,naar de horeca gelegenheden.
    Dat is knap Henk. De koers is 2 cent gestegen. Als jij 8000 euro in de zak hebt gestoken dan heb jij vandaag 400.000 aandelen verkocht. Zoveel zijn er niet eens over de toonbank gegaan, en zeker niet allemaal op 25 cent. Dus licht het eens toe.
  4. greenspanalan 13 september 2013 18:21
    Afijn, ik denk dat Youngman en of Muller inmiddels het merendeel van de aandelen hebben gekocht. Heb de laatste weken de afm meldingen in de gaten gehouden maar niets gezien. Zal we via stromannen zijn ingekocht. Spyker van de beurs, aandelen bij Muller, kunnen ze weer ongestoord de boel belazeren.
  5. forum rang 4 egeltjemetstekel 13 september 2013 18:32
    quote:

    greenspanalan schreef op 13 september 2013 18:14:

    [...]
    Dat is knap Henk. De koers is 2 cent gestegen. Als jij 8000 euro in de zak hebt gestoken dan heb jij vandaag 400.000 aandelen verkocht. Zoveel zijn er niet eens over de toonbank gegaan, en zeker niet allemaal op 25 cent. Dus licht het eens toe.
    ik denk dat henk vandaag rente kreeg op zijn spaar rekening/ ouwe sok
  6. [verwijderd] 13 september 2013 18:42
    Ach, Muller heeft z'n krediet allang verspeelt en gaat nu lopen zuigen bij YM totdat ie ook daar wordt uitgekotst, als dat al niet is gebeurd. Daarna nog een laatste tik uit de US en is het over. 'k Neem aan dat ook dit forum in de ellende wordt meegezogen en gaat sluiten, dus daarom nu m'n waardering en dank nogmaals uitgesproken voor de uitstekende commentaren en verwijzingen van AX en Green, en zo nog wel een paar, en succes aan de medewerkers in Almere bij het vinden van een nieuwe baan.
  7. forum rang 4 egeltjemetstekel 13 september 2013 18:53
    beste forumbezoekers...

    na veel te lang

    is de beursnotering van spyker eindelijk beeindigt

    tevens was het vandaag de verjaardag van ceo victor muller

    ik hoop maar dat niemand zich bezeert heeft

    everybody happy???

    bedankt voor de mooie leuke gezellige maar soms ook verhitte momenten hier op dit forum!!!!!!

    SPYKER GEDISKWALIFICEERD
    "Handel in aandeel Spyker beeindigd per 13 september 2013", luidde de niet mis te verstane headline van Dow Jones Nieuwsdienst medio augustus. Vanaf het einde van deze handelsweek, als Spyker nv (SPYKR.AE) twee jaar op het strafbankje van NYSE Euronext Amsterdam heeft gebivakkeerd, weigert de beursorganisatie de handel in de aandelen van de geroemde en verguisde autobouwer uit Zeewolde nog langer te faciliteren.
    Spyker kreeg in 2011 de noteringsmaatregel opgelegd nadat het bedrijf niet kon aantonen een positief eigen vermogen te hebben. Dit vermogen werd rond die tijd hard geraakt door het faillissement van toenmalige dochter Saab.
    Een jaar eerder werd Saab door Spyker overgenomen van General Motors (GM), dat toen zelf op de rand van een faillissement verkeerde en dreigde het verliesgevende Zweedse onderdeel te sluiten. Spyker doopte zich hierop om tot Swedish Automobile.
    Achteraf kan de overname gezien worden als een vlucht naar voren van de toen al geplaagde Nederlandse autobouwer. Net als de productieaantallen bij Spyker, die de eigen prognoses van enkele honderden nooit hebben gehaald, bereikten die van de Saab-fabrieken in het Zweedse Trollhattan nooit de voorgespiegelde duizenden, laat staan tienduizenden.
    In de jaren sinds de beursgang van Spyker in 2004, klom het aantal in Zeewolde geassembleerde sportwagens van enkele tot over de honderd. Na een koersdip die volgde op de introductie tegen EUR15,40 per aandeel, klom de koers tot rond de EUR22,00 in 2006.
    Net op het moment dat de productie stokte, toverde Spyker het plan uit de hoge hoed om een Formule 1-team te kopen. Midland F1, het voormalige team van racelegende Eddie Jordan, stond te koop. Lang heeft Spyker echter niet plezier gehad van de overname.
    Waar chief executive Victor Muller verwachtte enorm aan het Formule 1-circus te verdienen in de vorm van extra merchandising, trok het rijdend houden van de raceauto's een enorme wissel op de beperkte reserves van de automaker. In grote haast verkocht Spyker het Formule 1-team, dat nu door het leven gaat als Force India.
    Het kwaad bleek reeds geschied. De productie raakte in het slop. En daarmee de koers van het aandeel. Van een top van EUR22,40 in 2007 raakte het aandeel in een lange glijvlucht.
    Een opleving rond de overname van Saab ten spijt, verwerd het fonds tot pennystock. Ook het samenvoegen van aandelen in een 1-voor-100 reverse stocksplit kon het tij niet keren.
    Vrijdag was de laatste koers van het aandeel EUR0,25.
    Vereniging voor beleggersbelangen VEB, in aandeelhoudersvergaderingen altijd criticaster van Spyker, sprak van een ongekende waardevernietiging voor beleggers in de negen jaren dat het fonds aan het Damrak genoteerd was. CEO Muller deed de exit af als "jammer voor de pers".
    Door Ellen Proper en Anton Reijinga; Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; ellen.proper@wsj.com, anton.reijinga@wsj.com
    (END) Dow Jones Newswires
    September 13, 2013 12:03 ET (16:03 GMT)
    © 2013 Dow Jones & Company, Inc.

    AAND SPYKER @ EUR 1.3
    NL0010363529
  8. greenspanalan 13 september 2013 20:45
    INVESTORS Thank you for your interest in Spyker. As per 16 September 2013 the shares in Spyker N.V. are no longer traded over the stock exchange. In the near future only shareholders of Spyker N.V. will have access to this investor page via a user account. Shareholders are encouraged to sign up for an account here: investor@spykercars.com

    www.spykercars.com/company/investors

    Lol
  9. [verwijderd] 13 september 2013 22:15
    Pfff... We moeten ook weer niet op alles negatief gaan reageren. Al doe je dat al automatisch als je het woord Spyker hoort. Maar nu hij van de beurs af is, heeft hij verder geen enkele verplichting om elke keer met updates en weet ik het niet meer te komen, niet dat een aandeelhouder daar wat aan had maar voor het idee.

    Dus als hij toch inside information wil delen met aandeelhouders (we maken volgend jaar 10.000 wagens ect) dan vind ik het niet eens zo dom die appart te informeren.

    Echter kun je het nut er van een beetje afvragen. Alles wat er op komt te staan weet de pers ook. Dus ik denk eerder dat het wellicht meer te maken heeft met hoe Henk zijn stukken bij Euroclear moet lozen ect.
7.376 Posts
Pagina: «« 1 ... 33 34 35 36 37 ... 369 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.