Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel KPN Koninklijke AEX:KPN.NL, NL0000009082

Laatste koers (eur) Verschil Volume
3,688   -0,030   (-0,81%) Dagrange 3,684 - 3,729 7.016.649   Gem. (3M) 8,1M

KPN Weekdraadje 2 t/m 6 september.

2.592 Posts
Pagina: «« 1 ... 48 49 50 51 52 ... 130 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 september 2013 14:40
    quote:

    krakras schreef op 3 september 2013 14:36:

    Pleidooi om bep functies van kpn niet over te leveren aan slim.
    Dit naar analogie van de romeinse graanschuren in de oudheid.
    Die waren altijd onder controle van de stad Rome.
    Dat soort gezwatel.
    Thanks kras, wat een onzin zeg. Vorig jaar hoorde je ze niet toen het bod 8 euro was.
  2. [verwijderd] 3 september 2013 14:45
    quote:

    pwijsneus schreef op 3 september 2013 14:20:

    [...]

    1 daarvan was Morgan Stanley, die ander was Capital Group International.

    Maar dat maakt voor nu denk ik niets uit. Dit is nu een tactisch spel rondom de overname van KPN door America Movil.

    Deze waarden verschuiven naar mijn idee nu naar de achtergrond, de verkoop van E-Plus en de mogelijke overname door America Movil versluieren deze waarde namelijk.

    Dat KPN in de toekomst € 4.- waard zou kunnen zijn maakt voor nu dus even niet uit lijkt me. Mochten de onderhandelingen slagen tussen America Movil en KPN - en die kans is tamelijk groot - dan zullen wij die waarde nooit terugzien.

    Bovendien zijn bijna alle telco's ondergewaardeerd. Dat komt door angst; de cocktail van hevige concurrentie, zware investeringen en onzekerheid of deze investeringen worden terugverdiend zorgen hiervoor.
    Yes, you remember....

    Then take into account that everyboby knows well that the prob. is extremely high that the reg. would block any 100% take over.... On the other hand, AM can't afford huge real losses by converting its "paper losses" ...

    Shortly speaking, current play is a pure tactical one.....(as improved results could only be expected in H2, or a bit later), while the strategic objectives are certain and are under implementation (do not forget a number of "technical trading" with large volumes, and take a look at their price/volume distributions)
  3. BoboD 3 september 2013 14:45
    Zijn er echt nog mensen die geloven in een hoger bod?

    Er wordt alleen onderhandeld over andere voorwaarden (nationale veiligheid, 1-1-2, werkgelegenheid, locatie hoofdkantoor, merknaam KPN etc.)waar de Stichting zich zorgen over maakt, niet over de prijs.

    Over de prijs heeft de Stichting zich terecht niet uitgelaten, dan hadden ze al eerder aan de bel moeten trekken (bv toen het management in mei aandelen uitgaf tegen €1,06, veel te goedkoop: onze nationale trots werd zo ongeveer voor niets weggegeven, zie de huidige koers van €2,20)
  4. derftrep 3 september 2013 14:54
    quote:

    RAUL schreef op 3 september 2013 14:10:

    [...]

    Beste derftrep,

    Ik zie een interessante opsommingen van punten betreffende jouw visie en beleving. Echter ik wil deze punten een voor een "pareren" met hetgeen ik zo de laatste maanden over deze overname soap heb ervaren.

    Punt 1). Deze uitspraken moet je zien in het licht van" Zo gaan wij AMX de onderhandelingen, die vlgs mij pas gisteren zijn begonnen,met KPN in.

    Punt 2). Ik begrijp dat de nieuwe E-Plus deal mede door of zelfs door heronderhandelingen met Telefonica op verzoek en door de inzet van Carlos tot stand is gekomen. Iedereen dacht dat hij met vrienden in Spanje een spelletje Domino aan het spelen, maar dat blijkt dus achteraf een "spelletje E-Plus" met Telefonica geweest te zijn. En de winnaar was.....

    3). Wellicht een kern van waarheid ( hoewel buiten de beurs om zijn hier ook andere markten voor) dat Carlos zijn vriendjes het een en ander hebben opgekocht, maar vergeet de grote jongens niet. Die zagen in het aandeel natuurlijk op een gegeven moment grote potentiele winsten. (dit kan nog steeds).

    4). Even geduld. De draft van de Bieding ( met vanzelfsprekend de overnameprijs nog niet ingevuld) ligt ter goedkeuring bij de AFM.

    5). Zo werkt het (helaas) niet. Natuurlijk zijn er gisteren direct afspraken gemaakt dat er vanaf dag 1 geen mededelingen meer worden gedaan over de voortgang van de onderhandelingen. Daarom (voorlopig)geen nieuws, anders dan die berichten over KPN/AMX van de media zelf. Daar hebben we hebben het hier vanochtend al over gehad. En ja, ze, de media, moeten toch wat schrijven?
    Ja,helaas het is voor Eelco nu te laat om met nieuws naar buiten komen die de prijs zou opdrijven. Een gemiste kans natuurlijk. Maar ik moet toegeven dat die E-Plus move wel erg goed uitkwam. Maar Blok kan op dit moment niets anders doen dan onderhandelen en dan met het nieuws naar buiten komen van " KPN HEEFT EEN (OVERNAME)OVEREENKOMST MET AMX BEREIKT"
    Beste RAUL,

    Dank je voor je uitgebreide reactie en jouw beleving van deze soap. In ieder geval deel ik de mening met je, dat het een soap is.

    Ik kan je beredeneringen en visie goed volgen, ben het er op sommige punten ook niet mee oneens, maar toch nog een "(tegen)reactie":

    1) Het kan wel zo zijn dat dit de manier van AMX is om te onderhandelen, echter het zaait verwarring, onrust en daarmee verschaft AMX zich naar mijn mening geen goede positie in het spel, sterker nog, het zet zoveel kwaad bloed dat deze werkwijze AMX wel eens voor de voeten kan gaan lopen.

    2) Ja, de winnaar was CS, maar dan wel gezien vanuit de bril van snel geld maken. En dat is nu precies wat ik bedoel.

    3) Eens (kort maar krachtig).

    4)Zeker, maar hij heeft lang gewacht om de stukken naar de AFM te sturen. Het is dus lang bij een intentieverklaring gebleven en zolang het biedingsbericht er niet is blijft het een intentie. Enig idde hoe lang de AFM doet over haar goedkeuring?

    5)Ja, de media gaat wel door met het publiceren van negatieve berichten.
    Ervan uit gaande dat er daadwerkelijk onderhandeld wordt, ben ik benieuwd met welke intentie Carlos en zijn kornuiten aan tafel zit. Maar eens, dat wordt dus afwachten.
  5. [verwijderd] 3 september 2013 15:04
    quote:

    elf schreef op 3 september 2013 12:18:

    Opmerkende dat het gebzigde Engels van SNSN bepaald niet duidt op vertaling door Google of wat dan ook en afziende van de waarde of de betekenis er van worde wel vastgesteld dat zijn ontvangen AB´s de pan uitrijzen terwijl zijnerzijds geen behoefte schijnt te bestaan die te geven en derhalve aangenomen kan worden dat van enige sturing sprake zou kunnen zijn zonder daar overigens verkeerde bedoelingen achter te zoeken.
    Ook al geen interpunctie... :(
    Het lijkt wel alsof mensen steeds slechter gaan schrijven.

    Ik begin trouwens behoorlijk jaloers te worden op die geluksvogels bij Nokia.
    Jammer dat CS zo belachelijk gierig aan het doen is. Het zit nu al maanden niet mee...
  6. taurus86a 3 september 2013 15:10
    Stel je zit in de stoel van Blok en je ziet je geconfronteerd met deze gehaaide mexicaan. Wat doe je; je belt Scheepbouwer, want Ad heeft dit soort situaties volkomen in de vingers, en je gaat een plan maken om ( voor jezelf) en voor alle andere betrokkenen een goed resultaat te behalen. Dan vraag je iemand die goed kan omgaan met ´intrinsieke waarden´ en naast nog een slimme jurist is je team compleet.
    Dit kwartet - met een gigantisch netwerk achter zich-, gaat het spel spelen tegenover AM en zijn hulpjes. En net als de afgelopen tranferperiode in het voetbal, blijft ´radiostilte en kruimeltje voor de pers´, het devies van de dag.

    Ik geloof stellig dat er een oplossing komt die aan alle partijen recht doet - want anders krijgt de stichting een horde advocaten over zich heen-, maar dat we nog wel even kunnen wachten op het ´Eureka moment´ 285-290 is haalbaar zonder interventie van buitenaf. Ik schrijf dus ik blijf !
  7. Parelsnuiver 3 september 2013 15:15
    quote:

    Diegy schreef op 3 september 2013 15:13:

    Als ik jullie een tip mag geven koop Neways. De koers doet het aardig goed vandaag en de bied kant ziet er ook goed uit. Zitten grote bied blokken in de bied. Neways is al een tijd lang een grote overnamekandidaat.

    Nee dank je, ik neem geen adviezen van forumleden aan.
  8. snuf13 3 september 2013 15:27
    Raketaanval van Israël en de Yankees wordt gezien als zeer provocerend, waarbij Rusland over bewijzen beschikt, dat de rebellen gifgas hebben afgeschoten i.p.v. De Syrische overheid.

    Dit gaat niet over kpn, maar wilde dit nieuws jullie niet onthouden.
    Vanavond wordt er door het congres vertelt of er bommetjes gegooid mogen worden.
    Doet men dit, zonder de bewijsvoering af te wachten, dat voorspel ik het allerergste.

    Lgn Snuf13
  9. [verwijderd] 3 september 2013 15:28
    Na reeds maanden dit (en andere onderwerpen op dit forum)te hebben gevolgd toch maar eens besloten om wat actiever mee te praten op dit forum. Voor jullie info, ben een bedrijfskundestudent, met grote interesse in de wereld van het beleggen. Profiel: hoog-risico, intuïtief, voornamelijk korte termijn. Overigens wil ik gelijk maar even het leeuwendeel van jullie bedanken voor de zeer nuttige en informatieve bijdragen op dit forum. Heb hier als beginner zeer veel van opgestoken. Mag ook wel eens gezegd worden lijkt me.
  10. Parelsnuiver 3 september 2013 15:28
    quote:

    snuf13 schreef op 3 september 2013 15:27:

    Raketaanval van Israël en de Yankees wordt gezien als zeer provocerend, waarbij Rusland over bewijzen beschikt, dat de rebellen gifgas hebben afgeschoten i.p.v. De Syrische overheid.

    Dit gaat niet over kpn, maar wilde dit nieuws jullie niet onthouden.
    Vanavond wordt er door het congres vertelt of er bommetjes gegooid mogen worden.
    Doet men dit, zonder de bewijsvoering af te wachten, dat voorspel ik het allerergste.

    Lgn Snuf13
    En de Yankees?
  11. [verwijderd] 3 september 2013 15:32
    @Snuff, bij mijn weten heeft Israel vanmorgen enkel een test gehouden, geen aanval. Daarnaast verwacht ik niet dat de VS daadwerkelijk militaire actie gaan ondernemen, te veel risico's, te weinig voordelen. Tenzij bewust je volk een WO3 insturen om uit de crisis te komen een voordeel is, in mijn ogen is het dat niet.
  12. [verwijderd] 3 september 2013 15:33
    quote:

    The Separator schreef op 3 september 2013 15:28:

    Na reeds maanden dit (en andere onderwerpen op dit forum)te hebben gevolgd toch maar eens besloten om wat actiever mee te praten op dit forum. Voor jullie info, ben een bedrijfskundestudent, met grote interesse in de wereld van het beleggen. Profiel: hoog-risico, intuïtief, voornamelijk korte termijn. Overigens wil ik gelijk maar even het leeuwendeel van jullie bedanken voor de zeer nuttige en informatieve bijdragen op dit forum. Heb hier als beginner zeer veel van opgestoken. Mag ook wel eens gezegd worden lijkt me.
    Wat leuk! Dit heb ik, naast werktuigbouwkunde, ook kort gedaan voordat ik definitief overstapte op financiele dienstverlenening. Mag ik vragen welke minor je kiest/hebt gekozen?
2.592 Posts
Pagina: «« 1 ... 48 49 50 51 52 ... 130 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.