Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Daytraders« Terug naar discussie overzicht

Collega's worden?

13 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 16 augustus 2013 08:15
    Goedemorgen,

    Omdat het mij leuk lijkt om collega's te hebben in plaats van alleen achter mn schermen te zitten vroeg ik mij af of meerdere mensen misschien met hetzelfde zitten.

    We zouden met z'n allen een kantoor kunnen huren en verder niet samen handelen, maar kunnen uiteraard wel het een en ander bespreken om zo discussies op te roepen en er samen van te leren.

    Het zou gaan om een kantoor in Amsterdam. (nader te bespreken waar etc)

    Ik laat het even kort voor nu, wacht wel even af of er sowieso reactie komt.

    Ikzelf, 30 jaar en handel op de SP500 future, de ES.

    Groet

  2. [verwijderd] 18 augustus 2013 15:26
    Een reactie op bovenstaande postings:

    De hele dag achter een scherm zitten vind ik niet ideaal. Ik heb het zelf een jaar of twee gedaan. Handmatig orders op de Binck website klaar zetten en dan als die met die indicator kruistte op 'kopen' of 'verkopen' drukken... Als je discreet handelt dan kan het niet anders vrees ik en dan lijkt me een 'collega' wel leuk om ervaringen, frustratie etc te delen.

    Sinds 2008 handel ik wat betreft de 'daghandel' (en nachthandel) automatisch met NinjaTrader en Interactive Brokers. Werkt op een enkele keer per jaar na vlekkeloos. De uren die je dan aan deze 'hobby' wilt besteden kun je gebruiken om te werken aan nieuwe strategien. Of je gaat iets anders doen. Het lijkt me wel fijn om af en toe van gedachten te kunnen wisselen met andere traders. Maar daar heb je dan zoiets als deze website voor. Probleem is dat niemand zich natuurlijk in zijn kaarten laat kijken.
  3. [verwijderd] 20 augustus 2013 22:17
    Ik doel ook meer op mensen die al winstgevend zijn, maar gewoon wat behoefte hebben aan mensen om zich heen. Het is ook niet de bedoeling om strategieen etc te delen, als je winstgevend bent, hoef je die namelijk niet te veranderen. Anyways, er lijkt niet erg veel interesse... Helaas :)
  4. hans 41 28 augustus 2013 16:04
    Kantoor huren zie ik niet zitten,maar het is best wel eens prettig om voor elkaar een hand en een voet te zijn,je zit wel eens in een dipje en dan heb je een zetje nodig. Systemen uitwisselen daar heb ik totaal geen problemen mee,maar niet via het forum. Mijn ervaring is wel dat wanneer iemand een systeem hanteert ze daar toch niet vanaf stappen.Ik handel in F-cac met prorealtime.
    gr.Hans
  5. Bund&Blauw 3 september 2013 21:28
    NK,

    handel jij de S&P ook in de ochtend (volumes zijn dan weliswaar relatief laag maar altijd nog >> dan europese indices) of in middag, avond, andere tijden?
    Mij is altijd opgevallen dat de relatieve ranges in de ochtend wat lager zijn, maar slippage iha vele malen minder dan bijv FDAX, FTSE etc

    BB
  6. [verwijderd] 14 september 2013 13:26
    NKspx,

    Ik heb er in beginsel wel interesse in om een vaste plek te hebben om te traden met collega traders.
    In ieder geval starten met kennis maken. In later instantie kijken hoe het e.e.a. te organiseren.
    Ik handel op de FOREX gericht op de London sessie.

    Laat even weten hoe en wat.

    Gr, Hans
  7. Bund&Blauw 15 oktober 2013 13:11
    quote:

    @NKspx schreef op 26 september 2013 20:19:

    Hi Hans,

    Bedankt voor je reactie. Ik ben echter wel op zoek naar mensen die handelen op Amerikaanse tijden, want anders lopen we elkaar toch elke keer mis.

    Gr, Niels
    Niels,

    waarom zou je een kantoor willen huren? Je kunt best virtueel samenwerken bijv. met een skypeline open.
    Dat zou met mijn systeem op de S&P betekenen "attentietijden" van Data of US open - 18:00 ff eten en dan als je de avond wilt rond 19:00-22:00 en zeker tussen 21:30 en 22:00 als de posities worden gesloten. Eerder handelen heeft alleen zin als hij uit een volume consolidatie springt.

    Kijkend naar de S&P zijn de netto werktijden max 6,5 uur per dag en daadwerkelijk rond 5 uur gemiddeld

    BB
13 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.