Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

SNS Reaal« Terug naar discussie overzicht

Nederlandse Staat voor de RECHTBANK dagen

88 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. MartijnN1932 1 februari 2013 17:25
    quote:

    Adek 2001 schreef op 1 februari 2013 17:18:

    Aan alle huilebalken, neem het als een kerel. Jullie hebben gegokt en verloren!
    doe je mond spoelen
    velen hebben niet gegokt, maar geinvesteerd.
    let wel ook de mensen met hypotheek en pensioen bij SNS zaten in obligaties en aandelen SNS..
  2. [verwijderd] 1 februari 2013 17:27
    Aandeelhouders SNS afhankelijk van rechter
    AMSTERDAM (AFN) - Aandeelhouders van SNS Reaal zijn voor een eventuele compensatie voor de nationalisering van de bank en verzekeraar afhankelijk van het oordeel van de Ondernemingskamer. Als het aan het ministerie van Financiën ligt krijgen de beleggers niets.



    Mail Print DFT Nieuwsbrief
    SNS Reaal 31-01-2013 (17:36)
    0,841EUR+% +

    In zijn onteigeningsbesluit stelde minister Jeroen Dijsselbloem vrijdag dat de compensatie voor aandeelhouders op 0 euro moet worden gesteld. Hij voegde eraan toe dat hij zo snel mogelijk met een officieel aanbod tot schadeloosstelling zal komen. Vervolgens wordt de Ondernemingskamer van de rechtbank in Amsterdam gevraagd de schadeloosstelling definitief vast te stellen.
    Als aandeelhouders bezwaren hebben tegen het aanbod van de minister moeten zij zich eveneens tot de Ondernemingskamer richten. De Stichting Beheer SNS Reaal beraadt zich nog over een beroep. Eerder op de dag liet de Vereniging van Effectenbezitters (VEB) weten dat het overweegt twee juridische procedures aan te spannen.
    Door de nationalisatie zijn alle aandelen SNS onteigend. Donderdag waren zij bij het sluiten van de beurshandel nog 0,84 euro per stuk waard
  3. JarekS 1 februari 2013 17:30
    als ondernemer betaal ik mijn loonheffingen voor personeel. Een klein beetje van deze centjes gaat naar dit mislukte stelletje managers die zover hebben laten komen, die nu met gevulde handjes thuis zitten, gezien de staat nu zoveel geld in moet steken. Nu heb ik ook nog eens in aandelen geïnvesteerd juist met de gedachte dat een bank gesteund moet worden en de staat reageert op deze manier. Je wordt dubbel gepakt. Als er een rechtszaak komt, steun ik deze ook.
  4. [verwijderd] 1 februari 2013 17:48
    quote:

    geen pechvogel schreef op 1 februari 2013 17:33:

    klopt het nou dat als je aandelen sns hebt je alles kwijt bent..er wordt dus nooit meer in gehandeld?
    Hopelijk gaat de handel toch weer beginnen, maar het zal een pennystock worden. Ik ben pas dinsdag met 5.000 stukken ingestapt.
    Ontzettend balen dit. Hopelijk worden de particulieren gecompenseerd.
  5. [verwijderd] 1 februari 2013 17:49
    Nogmaals ik vind het belachelijk dat er nu beleggers roepen dat ze het niet wisten.Ik roep al 2 dagen toen de koers zo steeg van neem afscheid dit gaat naar het kwartje van kok.Het kwartje was nog teveel het is 00000.Iedereen wist dat het Russische roulette was,en dan moet je niet zeuren als je op je achterste valt.Beleggen is risico nemen,maar dit was geen risico iedereen wist het.Ik hoorde niemand roepen en gillen toen de koers 2 daagjes geleden 20 procent sprong.Ik ben zelf ook flink gevallen met lph,en dat was zogenaamd een bedrijf met grote winsten,het bleken fraudeurs tezijn.Die moeten ze wel leeg zuigen en ophangen,maar dit wist men
  6. [verwijderd] 1 februari 2013 19:32
    VANDAAG 15:25( LAATSTE UPDATE: VANDAAG 15:25 )
    Aandeelhouders van SNS Reaal zijn voor een eventuele compensatie voor de nationalisering van de bank en verzekeraar afhankelijk van het oordeel van de Ondernemingskamer. Als het aan het ministerie van Financiën ligt krijgen de beleggers niets.
    In zijn onteigeningsbesluit stelde minister Jeroen Dijsselbloem vrijdag dat de compensatie voor aandeelhouders op 0 euro moet worden gesteld. Hij voegde eraan toe dat hij zo snel mogelijk met een officieel aanbod tot schadeloosstelling zal komen. Vervolgens wordt de Ondernemingskamer van de rechtbank in Amsterdam gevraagd de schadeloosstelling definitief vast te stellen.

    Mijn hoop is gevestigd op de ondernemingskamer.
  7. [verwijderd] 1 februari 2013 19:42
    quote:

    DimL02 schreef op 1 februari 2013 19:38:

    Na dinsdag had je moeten uitstappen private investeerders willen SNS Reaal overnemen voor 1,8 miljard zonder Property Finance, terwijl op dat moment de spaarrekeningen boven de 100K werden leeg gehaald, maar die dag was 15 tot 20 % winst nog niet genoeg voor sommige.
    Onzin er zou worden gezocht naar een oplossing dit weekend
    En nu gooien ze snel de deuren dicht voordat de aandeelhouders het door hebben dat het echt mis is
88 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.