Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

TURBO'S OP DE AEX

203 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 11 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 29 oktober 2012 09:59
    Door al mijn “trades” op dit forum te posten, wil ik aantoonbaar maken dat mijn handelssyteem met Turbo's op de AEX Index, succesvol en winstgevend is. Als ik op deze manier in de praktijk duidelijk kan maken dat mijn handelssyteem werkt,dan wil ik er wel wat meer mee.

    Geïnteresserd: je kunt mijn trades “real-time” volgen op twitter:
    twitter.com/turbo_signalen

    Posities week 44:

    Mijn koersdoel van 328 werd vanmorgen vlak na opening gehaald, dus heb de TS 341 van vrijdag weer gesloten. Is altijd fijn begin van de week.

    VR 26-10 O.K. TS 341 op AEX 330 á €1,78 (Small Short)
    MA 29-10 S.V. TS 341 op AEX 328 á €1,98 (Netto winst € 0,18)

    Rob

  2. [verwijderd] 30 oktober 2012 09:23
    Goedemorgen
    Beurs bij opening even flink door de 329,5 wat bij mij een Short-signaal opleverde. Beurs is inmiddels zelfs een heel punt verder omhoog en had dus nog veel gunstiger kunnen instappen, maar ja "had" geldt niet in deze business. Evt. uitbreiden naar een Medium positie doe ik pas bij een 2e Shortsignaal en die is er nog niet.

    Dus nieuwe positie week 44

    Di 30-10 _ O.K. TS 341 op AEX 329,5 á € 1,83 (SMALL)
    Verwacht koersdoel 328 - 327

    Rob
  3. [verwijderd] 31 oktober 2012 11:04
    Mijn Handelssysteem werkt met op basis van zowel korte termijn indicatoren (1 á 2 dagen; die kunnen bv. LONG zijn) als langere termijn indicatoren (week; en die kunnen SHORT zijn) en ik verwacht van daaruit dus nog een correctie op deze stijging terug naar (inmiddels)de zone 329 - 329,5. Maar dat is een momentopname; afhankelijk van de actuele ontwikkelingen, dus op basis van de beurs zal mijn verwacht koersdoel zonodig worden aangepast. Of het zou ook kunnen dat mijn systeem een signaal geeft om de positie te sluiten, wat zou betekenen dat ik deze positie met verlies zou moeten verkopen. Kijk je naar de trdes van de afgelopen weken (zie twitter), dan blijkt het verwachte koersdoel vaak gehaald te worden en moest het soms "bijgesteld" worden. Overigens zijn al de trades uiteindelijk met winst afgesloten.

    Volgens mij weet per saldo uiteindelijk niemand precies wat de beurs de komende dagen/weken gaat doen.

    Met mijn systeem kan ik : met die mix. van korte en lange indicatoren ; zien of de beurs relatief te snel stijgt/daalt en er dus zeer waarschijnlijk nog een correctie komt voordat de beweging voortgezet wordt. Maar dat zal moeten blijken per trade.
    Terugkijkend weet ik dat het zeer vaak klopt en dat (+ een flink portie geduld + Discipline) maakt het systeem maandelijks winstgevend.

    Wil je weten of bovenstaande daadwerkelijk zo is en of mijn Handelssyteem winstgevend is, volg mij dan op dit forum of op twitter.

    twitter.com/turbo_signalen

    Rob

  4. [verwijderd] 31 oktober 2012 11:22
    AEX heeft er nog steeds veel zin in en we stonden vanmorgen al weer bijna 2 punten hoger.

    Totnutoe geen ander signalen van mijn systeem, dus Positie is TS 341 Medium en wacht de verder ontwikkelingen af.

    Ben de rest van de dag niet in de gelegenheid om verder nog op het forum te komen of te reageren , maar zal uiteraard zonodig mijn akties op twitter vermelden en vanavond op dit forum.

    Succes
    Rob

    twitter.com/turbo_signalen
  5. [verwijderd] 2 november 2012 09:50
    Goedemorgen
    Was gisteren de hele dag niet in de gelegenheid om op het forum te komen en zal ook vandaag maar zeer beperkt op het forum kunnen zijn of reageren. Alleen nu even snel en misschien in het weekend.
    Vanaf maandag gelukkig wel weer meer tijd.

    Even wat de huidige lopende positie betreft:
    In het systeem werk ikzelf al geruime tijd met twee soorten signalen, die beiden gebasseerd zijn op een andere mix. van indicatoren.
    Ten eerste;de zgn. reguliere signalen, dáár heb ik de afgelopen weken mijn trades van gepost.
    Het andere is veel Speculatiever ingesteld en de Signalen daarvan had ik in 1e instantie ook niet gepost. Deze "speculatieve Trades" horen overigens ook niet bij het abonnement.
    Bij de huidige positie had ik dat wel gedaan en dit is dus een "Speculatieve Positie". Door het verloop en de timing van deze positie is voor mezelf nu in ieder geval het volgende duidelijk:
    - Ik ga de "speculatieve posities" niet meer vermelden op het Forum en Twitteer.
    - Ik ga deze posities voorlopig alleen als "paper Trades" doen, totdat ik er een Stabiel, Blijvend en Winstgevend resultaat weet te behalen.
    - In dat geval zal ik vooraf erbij vermelden dat het om een "Speculatieve Positie" gaat.

    Wat jou vraag beterft, ja ik zit nu Large met de TS341 en ben dus niet zo blij met die positie. Zal proberen BE te sluiten rond de 332 - 333 en daarna eerst maar een tijdje Paper Traden met deze Signalen.
    Ben in ieder geval wel wat wijzer geworden hiermee.

    Wat de reguliere trades betreft, het resultaat daarvan is dus wel Stabiel, Blijvend en Winstgevend, dus die trades zal ik gewoon blijven posten en twitteren.

    Mijn huiodige posities Week 44:
    Heb daarin momenteel géén positie.
    Wacht op een opnieuw doorbreken van de 336 en zal dan instappen met een TS 347. Verwacht KD is dan in 1e instantie de AEX zone 331.5 - 332.5

    Rob
  6. [verwijderd] 5 november 2012 14:49
    Een zeer druk en enerverend weekend achter de rug, met én het verhuizen van dochter én een nachtelijke klipper-waddenrace.

    Vrijdagmiddag werd opnieuw de 336 doorbroken en ben ik ingestapt met een TS 347 Small.
    Verwacht koersdoel was in 1e instantie 332, maar na het topje als reaktie op de US-cijfers, is dat nu 333,5. Komt de koers daaronder dan sluit ik deze positie.
    Vanmorgen al wel een 2,5 punten eraf, maar dus nog geen sluit-signaal.

    Ben zeer benieuwd wat de verkiezingen in Amerika gaan brengen deze week, zowel wat de AEX betreft alsook "wié" het gaat worden.

    Rob
203 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 11 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.