Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel Fugro AEX:FUR.NL, NL00150003E1

Laatste koers (eur) Verschil Volume
24,560   +0,320   (+1,32%) Dagrange 24,000 - 24,560 119.270   Gem. (3M) 276,2K

Nieuws topic Fugro

597 Posts
Pagina: «« 1 ... 16 17 18 19 20 ... 30 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 7 juni 2012 16:12
    Fugro advies omhoog naar hold - Kepler


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Kepler heeft het advies op Fugro (FUR.AE) verhoogd naar hold van reduce, omdat de koers van het aandeel inmiddels dichtbij het koersdoel van EUR43,00 komt. Kepler stelt aan dat het nog onduidelijk is of het bedrijf uit de seismische activiteiten zal stappen. Analist Andre Mulder van Kepler is van mening dat een dergelijke exit op het moment te vroeg zou zijn en een negatief effect zal hebben op de winstgroei. Omstreeks 9.10 uur noteert het aandeel 0,1% hoger op EUR46,05, terwijl de AEX met 0,1% daalt. (EVG)


    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com
  2. forum rang 10 voda 15 juni 2012 16:18
    Fugro in uitstekende positie, orderboek groeit - ING


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Fugro (FUR.AE) kondigde vrijdag voorbeurs aan dat onderdeel Fugro-TSM Asia Pacific een vijfjarig contract heeft ontvangen van Murphy Oil ter waarde van $149 miljoen. Analist Quirijn Mulder van ING stelt dat het concern in een uitstekende positie verkeert om te kunnen profiteren van de toenemende activiteiten in de gas- en oliesector de komende jaren. Het contract bevestigt volgens de analist een verbetering in het aantal opdrachten dat het concern binnenhaalt. Vanwege de groei van het orderboek handhaaft de analist zijn buy-advies en koersdoel van EUR60,00. Omstreeks 10.55 uur noteert het aandeel 2,7% hoger op EUR46,09, terwijl de AEX met 1,2% stijgt. (PBU)


    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com
  3. forum rang 10 voda 15 juni 2012 16:21
    Fugro contract indrukwekkend - SNS


    AMSTERDAM (Dow Jones)-- Fugro (FUR.AE) kondigde vrijdag voorbeurs aan dat onderdeel Fugro-TSM Asia Pacific een vijfjarig contract heeft ontvangen van Murphy Oil ter waarde van $149 miljoen. SNS analist Martijn den Drijver spreekt van een indrukwekkend contract. De opdracht toont volgens de analist aan dat de geintegreerde combinatie van Fugro en TS Marin in staat is grote contracten binnen te slepen en tevens Fugro's positie in Azie-Pacific versterkt. SNS hanteert een accumulate-advies en koersdoel van EUR63,50. Omstreeks 9.10 uur noteert het aandeel 1,0% hoger op EUR45,37, terwijl de AEX met 0,6% stijgt. (PBU)


    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com
  4. forum rang 10 voda 15 juni 2012 16:22
    Fugro krijgt 5-jarig contract van Murphy Oil twv $140 mln


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Fugro nv (FUR.AE) onderdeel Fugro-TSM Asia Pacific heeft een vijfjarig contract ontvangen van Murphy Oil Ltd in Maleisie voor $140 miljoen, meldt de dienstverlener aan de olie- en gassector vrijdag.

    De werkzaamheden zijn reeds in mei 2012 gestart en betreffen zogenaamde 'Life of Field' werkzaamheden, meldt het concern in het begeleidend persbericht.

    Het concern voegt eraan toe verantwoordelijk te zijn voor het projectmanagement, de engineering van diverse werkzaamheden en veldwerk activiteiten, waaronder de installatie van infrastructuur op de zeebodem.

    Tot slot meldt het concern dat het projectmanagement en de engineeringwerkzaamheden vanuit de Fugro-TSM-vestigingen in Maleisie en Singapore plaats vinden en dat het bedrijf voor de offshore werkzaamheden het multi purpose support schip Havila Harmony zal inzetten.


    Door Patrick Buis; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 52 00; patrick.buis@dowjones.com


  5. forum rang 10 voda 3 juli 2012 16:17
    Fugro van favorietenlijst ING


    AMSTERDAM (Dow Jones)--ING haalt Fugro (FUR.AE) van zijn Benelux-favorietenlijst. ING-analist Quirijn Mulder geeft aan dat na gesprekken met industrieparticipanten en investeerders duidelijk is geworden dat het afstoten van de seismische activiteiten niet gemakkelijk zal zijn. Daarnaast geeft de analist aan dat de aandelenkoers al bijna 20% is hersteld van het dieptepunt dat een aantal weken geleden werd bereikt. ING handhaaft desalniettemin het buy-advies en het koersdoel op EUR60,00, omdat Fugro meer is dan alleen de seismische activiteiten en omdat de markten in de komende jaren zullen herstellen. Omstreeks 11.00 uur noteert het aandeel 1,9% hoger op EUR50,19, terwijl de AEX met 0,4% stijgt. (EVG)


    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com


  6. [verwijderd] 4 juli 2012 12:02
    Bartjens - fd.nl 04 juli 2012

    quote:

    schreef:

    Dieptemeting

    Eind mei gooiden de ingenieurs van Fugro, van wie je doorgaans weinig hoort, een steen in het water.

    Ceo Arnold Steenbakker, nog maar enkele maanden eerder op de troon, maakte bekend dat voor de seismische dataverzamelingsactiviteiten op zee ‘alle opties’ worden onderzocht. In beleggersjargon betekent dit dat het onderdeel in de etalage staat. Analisten sloegen aan het rekenen en arriveerden op een opbrengst die het miljard kan ontstijgen. Ze stelden ook lijstjes met potentiële kopers op.

    Sindsdien komt het nieuws niet van Fugro, maar van de buitenwereld. De zorgen over de wereldeconomie zijn gegroeid sinds de aankondiging van Fugro, wat de olieprijs heeft gedrukt. Is dit wel een goed tijdstip om naar een koper te zoeken voor een onderdeel dat zwaar leunt op ontwikkelingen in de olie- en gasindustrie?

    Het antwoord op die vraag hangt mede af van de slagkracht bij de potentiële kopers. Als zij genoeg middelen ter beschikking hebben, kan het nu immers wel eens een mooi moment zijn om toe te slaan.

    Riante positie

    Marktleider WesternGeco zit in de meest riante positie. Het bedrijf is onderdeel van het Amerikaanse Schlumberger, dat beschikt over een aanzienlijke oorlogskas. Alleen al de kaspositie bedraagt een slordige $4 mrd aan het einde van het eerste kwartaal van 2012. Als daarnaast nog de leencapaciteit van het conservatief gefinancierde bedrijf wordt meegenomen, dan ontstaat een veelvoud van dit bedrag. Stel dat Schlumberger maximaal 2,5 keer het brutobedrijfsresultaat (ebitda) wil lenen, dan kan nog steeds voor een kleine $20 mrd aan schulden worden aangegaan. Hiermee ontstaat een oorlogskas van $24 mrd (€19 mrd).

    De nummer twee, het Franse CGG-Veritas, ontbeert zo’n kapitaalkrachtige moeder en moet een mogelijke overname uit eigen middelen betalen. Naast de kaspositie van $0,5 mrd kan er nog $0,5 mrd worden bijgeleend. Bij het laatste getal wordt er, net als bij Schlumberger, van uitgegaan dat ook dit bedrijf maximaal 2,5 keer de ebtida leent. De totale financiële slagkracht komt uit op $1 mrd (circa €0,8 mrd).

    Meeprofiteren van herstel

    Ook het iets kleinere Noorse PGS is zelfstandig. Eind maart 2012 had PGS $0,3 mrd in kas, maar door een lagere schuldenlast kan het bedrijf — uitgaande van de eerder genoemde stelregel van maximaal 2,5 keer de ebitda — meer bijlenen. Dit bedrijf kan voor $0,9 mrd aankloppen bij de bank, waardoor er sprake kan zijn van een oorlogskas van $1,2 mrd (€0,9 mrd).

    WesternGeco is dus de enige die het onderdeel van Fugro kan opslokken zonder daarvoor zijn balans tot ongemakkelijke lengtes op te rekken. Een van de alternatieven is het laten fuseren van de activiteiten met die van een concurrent, waarna Fugro een belang houdt in het fusiebedrijf. Dat kan aantrekkelijk zijn. Fugro stoot het onderdeel af op — wat de analisten verwachten — het dieptepunt van de markt. De overcapaciteit neemt volgens de marktvorsers af, aangezien de capaciteitstoename snel afneemt en de vraag blijft doorgroeien. Zo kan Fugro meeprofiteren van eventueel herstel.

    Bartjens@fd.nl
    Interessante gedachten... Strategische koper die daarmee marktpositie verstevigd, toch een joint venture? Of zit Bartjens er naast en komt een investeringsmaatschappij langs die een koopje denkt te slaan. Capitaal-intensieve business, die zich goed leent voor een hoge leverage.

    Time will tell, zal bij publicatie halfjaarcijfers (10 augustus) hét topic zijn waar pers en analisten meer over willen weten!
  7. [verwijderd] 4 juli 2012 16:47
    quote:

    Beperktedijkbewaking schreef op 4 juli 2012 16:23:

    Ja, Fugro is natuurlijk een mooi bedrijf, maar op dit moment zit e.e.a. wel zo'n beetje in de koers verwerkt?

    Op dit moment k/w-verhouding ong 14 (2012), denk dat het inderdaad wel reëel is op basis van doorlopende activiteiten en dividendbeleid.

    De vraag is wat er aan potentieel is (en hoe dat in waardering meegenomen moet worden) als de seismische aktiviteiten voor EUR 1 mrd verkocht zouden worden. Fugro zal heus al wel een idee hebben wat er met dat geld moet gaan gebeuren en dat zal waarschijnlijk beter renderen dan de huidige seismische activiteiten?

    Of..... Zandeman heeft ooit eens geopperd dat Fugro in de toekomst overnameprooi zou kunnen zijn. Wordt met de verkoop van de seismische activiteiten de weg ingeslagen om een vrijage met anderen te starten?

    Time will tell!
  8. [verwijderd] 6 juli 2012 08:29
    Fugro Offshore Geotechnics and Gregg Marine form joint venture

    Fugro Offshore Geotechnics, specialists in marine site investigation and geo-consulting, and Gregg Marine, Inc., specialists in seabed robotic drilling, announce the formation of a new Joint Venture company: Seafloor Geotec, LLC (SGL). SGL will be headquartered in Moss Landing, California, United States, and will operate globally through member companies.

    SGL will combine the extensive offshore drilling and testing expertise of both parent companies, with the robotic seabed systems developed by Gregg Marine, providing an enhanced seabed-based drilling and soil investigation capability to 3,000m water depth.

    For Fugro, this signals its entrance into the seabed drill marketplace, to complement its extensive fleet of conventional geotechnical drilling platforms, providing a compelling option for oil and gas companies, mineral and mining companies and the scientific community. The company plans a new build program, which will include several technical enhancements and drilling upgrades to the first system.

    bron: www.fugro.com
  9. [verwijderd] 17 juli 2012 11:37
    quote:

    schreef:

    di 17 jul 2012, 09:40

    SNS verhoogt advies Fugro

    AMSTERDAM (AFN) - SNS Securities heeft het beleggingsadvies voor bodemonderzoeker Fugro verhoogd naar 'buy' van 'accumulate'. De opwaardering volgt op een positieve prognose die de Noorse branchegenoot Petroleum Geo-Services (PGS) dinsdag uitsprak in een tussentijds handelsbericht.

    PGS gaf aan dat de resultaten in de eerste helft van dit jaar aanzienlijk hoger uit zullen vallen dan analisten verwachten. Ook de winstverwachting voor heel 2012 werd verhoogd.

    Volgens SNS geeft dit aan dat de markt voor bodemonderzoek snel verbetert en dat bedrijven zoals Fugro daarvan zullen profiteren en hogere winsten zullen boeken.

    Dinsdag om 9.25 uur noteerde het aandeel Fugro 3,5 procent hoger op 52,27 euro.

    Ook prettig met in het achterhoofd de strategische opties die voor de seismische activiteiten opengehouden worden...
  10. [verwijderd] 18 juli 2012 09:26
    Fugro bring offshore survey experience to first offshore windfarm in US
    Projects and Operations - July 18, 2012

    Fugro has commenced a major geotechnical and geophysical survey operation for America’s first offshore windfarm, Cape Wind.

    The windfarm will be situated on Horseshoe Shoal in Nantucket Sound and once operational is predicted to provide three quarters of the Cape and Islands electricity needs.

    Cape Wind President Jim Gordon said: “Our geotechnical programme this summer on Horseshoe Shoal begins our detailed design engineering and construction phase, and with Fugro’s help will allow us to optimize our project to ensure that Cape Wind will deliver its important clean energy benefits over its design life.”

    The offshore programme will involve up to 50 scientists, engineers, archeologists and geologists using specialized vessels.

    Fugro, as the lead Cape Wind contractor for the project, brings to the table an impressive offshore wind site investigation track record, having performed similar work for a majority of the offshore wind farms built in European waters.

    When asked how many wind farms Fugro has been involved with, Fugro’s Global Renewable Energy Business Development Manager Tony Hodgson answered: “In Europe we have now studied projects in 11 countries and are beginning to looking at one or two new geographic areas this year.”

    www.oilpubs.com

  11. forum rang 10 voda 3 augustus 2012 16:00
    ‘Spookrapport’ over Fugro rept niet over fraude

    UPDATE - Het mysterieuze analistenrapport dat het aandeel van bodemonderzoeker Fugro donderdag zwaar onder druk zette, is boven tafel. Het woord fraude, dat voor zoveel onrust onder beleggers zorgde, komt er niet in voor.

    In het rapport, dat in bezit is van het FD, uiten Jean-Louis Thiémélé en Anubhav Saini van het bureau CFRA Research hun zorgen over ‘de houdbaarheid van de inkomsten’ van Fugro, aangezien er in 2010 en 2011 in toenemende mate kosten geactiveerd zijn voor het opzetten van zijn bibliotheek met seismische data.

    ‘We waarschuwen beleggers dat, tenzij de omzet in de toekomst stijgt, de marges onder druk komen te staan doordat de geactiveerde onderzoekskosten geamortiseerd moeten worden’, schrijven de analisten. Ze denken dat het bedrijf de analistenverwachting voor 2012, van een winst per aandeel van € 4, niet gaat halen en wijzen in dat verband ook op toenemende belastingdruk.

    'Onafhankelijk onderzoeksbureau'

    CFRA Research omschrijft zichzelf als ‘een onafhankelijk onderzoeksbureau’ dat institutionele beleggers bedient. Het bedrijf is gespecialiseerd in forensisch onderzoek naar boekhoudrisico’s. Eind 2011 nam het technisch dienstverlener Imtech uit Gouda op de korrel.

    Op donderdag zorgde het rapport over Fugro voor grote onrust onder beleggers in deze onderneming. Fugro, zo ging het verhaal, zou door CFRA in verband gebracht zijn met fraude. In het rapport, dat donderdag onvindbaar leek, komt dat woord echter niet voor.

    Gesloten periode

    Fugro liet donderdag weten het rapport niet te kennen. Inmiddels is de onderneming wel in bezit van het stuk. Topman Arnold Steenbakker kan er echter niet op reageren, aangezien zijn bedrijf op 10 augustus met halfjaarcijfers komt. 'We zitten in de gesloten periode en kunnen in dit stadium dus geen commentaar geven.'

    Op donderdag zei Fugro nog geen contact te hebben gehad met CFRA. Steenbakker stelt dat beeld nu enigszins bij door te zeggen dat Fugro onlangs wel is benaderd door het bureau met het verzoek om informatie. 'Maar ook hier konden we, zo kort op de halfjaarcijfers, geen gehoor aan geven. We hadden overigens geen enkele indicatie dat er een rapport aan zat te komen.'

    Bron:

    Mathijs Schiffers

    vrijdag 03 augustus 2012, 15:15

    FD.nl
  12. forum rang 10 voda 3 augustus 2012 16:16
    Fugro: inzage gehad in rapport CFRA
    Gepubliceerd op 3 aug 2012 om 16:09 | Views: 1


    Fugro 15:55
    EUR 52,18 +0,82 (+1,60%)


    LEIDSCHENDAM (AFN) - Bodemonderzoeker Fugro heeft inzage gehad in het rapport van het Center for Financial Research & Analysis (CFRA), een forensisch accountant. Dat meldde topman Arnold Steenbakker vrijdag aan het ANP.

    Fugro kreeg het rapport donderdag ,,laat op de dag'' in handen van een ,,externe partij'', aldus Steenbakker. Fugro is door het CFRA op de 'risk list' gezet vanwege zorgen over 'accounting issues'. Volgens Steenbakker is er echter geen sprake van boekhoudkundige problemen bij zijn bedrijf.

    De topman gaf aan vanwege de gesloten periode niet inhoudelijk op het rapport in te kunnen gaan. Bij de bekendmaking van de halfjaarcijfers van Fugro, volgende week, zal meer specifiek op het rapport worden ingegaan, aldus Steenbakker.
  13. [verwijderd] 3 augustus 2012 17:08
    quote:

    voda schreef op 3 augustus 2012 16:00:

    ‘Spookrapport’ over Fugro rept niet over fraude
    ...

    In het rapport, dat in bezit is van het FD, uiten Jean-Louis Thiémélé en Anubhav Saini van het bureau CFRA Research hun zorgen over ‘de houdbaarheid van de inkomsten’ van Fugro, aangezien er in 2010 en 2011 in toenemende mate kosten geactiveerd zijn voor het opzetten van zijn bibliotheek met seismische data.

    ‘We waarschuwen beleggers dat, tenzij de omzet in de toekomst stijgt, de marges onder druk komen te staan doordat de geactiveerde onderzoekskosten geamortiseerd moeten worden’, schrijven de analisten. Ze denken dat het bedrijf de analistenverwachting voor 2012, van een winst per aandeel van € 4, niet gaat halen en wijzen in dat verband ook op toenemende belastingdruk.

    Nu is Fugro wel van plan om die seismische data te verkopen. Misschien is dit een manier om de kostprijs ervan wat naar beneden te krijgen?

    Edit:
    Maar aan de andere kant. Ik weet niet wat boekhoudkundig wel of niet mag. En misschien zit er verschil tussen de VS en Europa?
    Wel nog steeds nieuwsgierig naar de opdrachtgever.
  14. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 3 augustus 2012 17:31
    quote:

    merron schreef op 3 augustus 2012 16:06:

    Bij ons thuis heet dat gewoon liegen! Ik ben eruit , zal heus wel rottigheid in dat rapport staan!
    Kom nou!!

    De enigen die een kwalijke winst met dat rapport willen halen is die Franse club!

    Tijd voor NMA- of VEB-actie..
  15. white bull 3 augustus 2012 17:52
    Ja deze aktie ruikt niet helemaal fris, zo vlak voor de half jaar cijfers, het bedrijf kan er niet niet eens goed op reageren door de gesloten periode en dat weten ze donders goed.
    Iemand die short is gegaan vlak voordat dit rapport opgesteld is heeft er ook heel veel profijt van gehad.
    Of iemand die de aandelen goedkoop in handen wil krijgen.

    We zullen moeten afwachten of hier nog iets mee gaat gebeuren en of er wel een onderzoek komt.
  16. forum rang 4 s.lin 7 augustus 2012 15:16
    Verwachtingen hoog gespannen voor Fugro halfjaarcijfers

    7/8 13:22
    Fugro boekt over de eerste zes maanden van dit jaar betere resultaten dankzij betere marktomstandigheden. De vraag is volgens Quirijn Mulder of dit voldoende is om aandeelhouders tevreden te stemmen. Analisten zijn in hun verwachtingen beduidend positiever dan de bodemonderzoeker zelf.

    In de eerste jaarhelft liep de omzet op van 1.175 naar 1.332 miljoen euro, een stijging van ruim 13 procent. Dit resulteert in een EBITDA die met 298,3 miljoen euro bijna 50 miljoen boven dat van een jaar eerder ligt. Het bedrijfsresultaat (EBIT) stijgt met 30 miljoen euro tot 175,6 miljoen en onder de streep rest een nettowinst van 122,8 miljoen euro. De nettowinst ligt daarmee 22 procent hoger dan de 100,4 miljoen euro vorig jaar.

    De consensus die ABM Financial News samenstelde met behulp van analisten is daarmee positiever dan de outlook die de bodemonderzoeker zelf afgaf. Michael Roeg van KBC Securities spreekt zelfs van een "piece of cake" en meent dat de nettowinst op 140 miljoen euro moet uitkomen om niet teleur te stellen. Roeg wijst op verschillende (semi-)sectorgenoten die reeds met sterke cijfers kwamen en hun outlook verhoogden.

    De koers van Fugro kwam recent onder druk te staan vanwege een eventuele opname van het bedrijf op een zogenoemde 'high risk' lijst van het Center for Financial Research & Analysis. Dit onderzoeksbureau kwam eerder al op de radar in Nederland toen Imtech op een zelfde lijst werd geplaatst.

    Fugro liet weten geen aanleiding te zien om op een dergelijke lijst te worden geplaatst. Meer informatie volgt hoogstwaarschijnlijk in de toelichting op de cijfers die aanstaande vrijdag bekend worden gemaakt.

    Verder hopen analisten meer duidelijkheid te krijgen over de seismische activiteiten. Fugro bekijkt de strategische alternatieven voor deze divisie waarbij een verkoop een serieuze optie is. Verschillende analisten wijzen er op dat de vraag naar deze activiteiten op korte termijn sterk stijgen. Desalniettemin bestempelt Nomura een verkoop als positief.

    ING betwijfelt evenwel of een verkoop wel zo eenvoudig is. Volgens analist Quirijn Mulder van ING zijn de grote drie spelers CGG Veritas, Western Geco en PGS niet geïnteresseerd in Fugro's seismische vloot. Ook zouden Chinese bedrijven niet happig zijn om in de onvoorspelbare seismische markt te stappen, stelt Mulder.

    Outlook
    Voor het eerste halfjaar voorziet Fugro een omzet van rond de 1.300 miljoen euro en een nettowinst van ongeveer 115 miljoen euro. Analisten zijn benieuwd naar de vooruitzichten voor de tweede jaarhelft.

    In de afgelopen weken verhoogden verschillende analisten hun advies voor Fugro naar Kopen en liet Nomura weten het fonds een initieel Koopadvies te geven.

    Fugro noteert dinsdagmiddag ruim een procent hoger op 53,65 euro.

    Door: ABM Financial News
  17. forum rang 10 voda 9 augustus 2012 15:59
    PREVIEW: Fugro winst stijgt 25,5% in H1 2012


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Fugro (FUR.AE) heeft naar verwachting over de eerste helft van 2012 een nettowinst geboekt van EUR126,03 miljoen, een stijging met 25,5% ten opzichte van een jaar eerder, toen het concern een nettowinst rapporteerde van EUR100,4 miljoen. Dat is de gemiddelde verwachting van drie door Dow Jones Nieuwsdienst geraadpleegde analisten. Tijdens een trading update halverwege mei sprak het concern reeds van een verbetering van de marktomstandigheden, waarbij de orderportefeuille een gezonde groei liet zien. De analisten gaan gemiddeld uit van een omzet van EUR1,316 miljard en een operationeel resultaat (EBIT) van EUR172,9 miljoen, tegen achtereenvolgens EUR1,175 miljard en EUR141,2 miljoen. Analisten zijn met name benieuwd naar de ontwikkelingen omtrent de eerdere aankondiging dat de dienstverlener aan de olie- en gassector alle opties onderzoekt voor zijn seismische dataverzameling activiteiten, waarbij de verkoop van de divisie of een partnership met e e n of meerdere partijen tot de mogelijkheden behoort. Daarnaast hopen analisten meer details te krijgen over de visie van het bedrijf op een onlangs gepubliceerd rapport van het Center for Financial Research & Analysis (CFRA), waarin Fugro vanwege boekhoudkundige kwesties op de risico lijst is gezet. Fugro publiceert zijn halfjaarcijfers vrijdag rond 8.00 uur. Donderdag omstreeks 11.15 uur noteert het aandeel 0,4% lager EUR52,42. (PBU)


    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com
597 Posts
Pagina: «« 1 ... 16 17 18 19 20 ... 30 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.