Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Delta Lloyd« Terug naar discussie overzicht

Delta Loyd een pareltje?

520 Posts
Pagina: «« 1 ... 19 20 21 22 23 ... 26 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. filosoof 24 juli 2012 11:54
    Op 10 mei stond dit berichtje op IEX te lezen:
    AMSTERDAM (AFN) - Delta Lloyd heeft zijn posities in overheidsobligaties in Griekenland, Italië, Portugal en Spanje in het eerste kwartaal verder afgebouwd. Dat meldde de verzekeraar donderdag in een kwartaalupdate.
    Ook de blootstelling aan Ierse staatsleningen werd teruggebracht. In totaal nam de positie in al deze landen af van 178 miljoen euro ultimo 2011 naar 87 miljoen euro aan het eind van het eerste kwartaal.
    Delta Lloyd zag de bruto premie-inkomsten stabiliseren op 1,4 miljard euro, ondanks moeilijke marktomstandigheden. De hypotheekproductie daalde naar 245 miljoen euro, van 857 miljoen euro een jaar terug. Die forse daling was volgens Delta Lloyd in lijn met de marktontwikkelingen. Het marktaandeel van Delta Lloyd in nieuwe hypotheken in Nederland bedraagt ongeveer 2 procent.
  2. [verwijderd] 24 juli 2012 20:50
    oh nee, vaker aan DL gedacht en ook ingestapt, maar telkens weer uitgestapt i.t.t helaas andere fondsen die ik wel steeds in mijn portefeuille heb (gehouden). Maar i.d.d de koers van DL nou komt weer mooi uit om in te stappen, althans bij te kopen. Dat wisselen zou je eigenlijk met alle fondsen moeten doen. Maar ja een vervelend soort koppigheid weerhoudt me daarvan, niet dus bij DL.
  3. [verwijderd] 26 juli 2012 14:15
    Het is weer een belachelijke reactie geweest van de beurs de afgelopen week. Van rond de 11,30 naar beneden knallen naar nog effe negen euro, om vervolgens weer omhoog te spuiten, omdat mijnheer Draghi weer eens wat heeft gezegd. Je kunt net zo goed blijven zitten, het is allemaal emotie. Alhoewel bijtijds in- en uit natuurlijk leuk is, als het tenminste goed gaat.
    Wat mij betreft kunnen we nu door naar de 15 euro, en daarna richting de 20. Het fonds is er goed genoeg voor, maar ja die onrustige buitenwereld....
520 Posts
Pagina: «« 1 ... 19 20 21 22 23 ... 26 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.