Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

verwijderd bericht

14 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 29 juli 2003 01:25
    beste collega scherpschutters,

    Laatst stond hier een bericht van iemand, ik dacht gert dorant, die een uitbraak verwachtte van de AEX op basis van de steeds aggressiever wordende toon over en weer. Die uitbraak duurt niet lang meer zo lijkt het.

    Zelf heb ik me ook schuldig gemaakt aan foute postingS dus ik zal de laatste zijn die anderen de schuld geeft.
    Discussiëren is heel leuk, of kan heel leuk zijn. Hoe scherper hoe beter. Maar dan wel boven de gordel. Als iemand met een bepaald item komt, haal hem dan onderuit met argumenten, niet met minachting. Ik kom vanavond thuis en zie bijna alleen nog maar "verwijderd bericht"

    Zelf heb ik hier ook mensen zitten met wie ik niet op één lijn zit.
    Het liefst zou ik ze ook onderuit halen met argumenten, ook ik vergeet het dus weleens, net zoals anderen dt ook vergeten.
    Zullen we daar gewoon eens mee ophouden?

    Dit is zo ongeveer het mooiste forum wat er op internet te vinden is, met een diversiteit aan karakters en meningen, moeten we vooral zo houden.

    groet, jeroen
  2. [verwijderd] 29 juli 2003 02:17
    Nou, kingie kan zich soms ook wel mee laten slepen hoor. Waar ik wel van baal, is dat een posting verwijderd is, waarin ik als ik me goed herinner helemaal niemand aanval, die juist over het onderwerp ging en waarin ik iets rechtzette wat ik eerder beweerde. En als ik dan zie welke postings er wel blijven staan.....

    Maar goed, Koos (de verwijderaar) doet zijn best.

    mvg
  3. Jos Koets 29 juli 2003 14:30
    Iex trekt weer even hard aan de touwtjes. Gezien de laatste week terecht. Iedereen weet weer waar aan hij toe is. Gewoon even eerst tot 10 tellen alvorens direct te gaan rammen op die computer.

    Scheelt de iex een hoop tijd. Koos is 26 juli teruggekomen van vakantie dus zodoende wordt er nu weer dagelijks goed gecontroleerd. Velen hebben even kunnen profiteren van zijn afwezigheid. Toch blijft het qru dat je iemand nodig moet hebben om alles door te lezen.

    Jos
14 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.