Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Antonov« Terug naar discussie overzicht

Waar zijn forums voor ?

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 18 juli 2003 20:54
    Van iemand die geen Antonov aandelen heeft, er geen belang bij heeft of het omhoog of omlaag gaat en zich al helemaal niet verdiept heeft in het wel en wee van de Antonov’s.

    Ik beleg nu sinds maart en het enige fonds wat ik lees puur om mezelf te vermaken is dat van Antonov. Het is eigenlijk te treurig voor woorden. Of het nu hier of op DFT is, het enige wat ik in al die maanden gelezen heb zijn enorm grote niet aflatende scheldpartijen heen en weer.
    Heel af en toe zit er een pareltje tussen wat informatie aangaat betreffende het fonds maar voor de rest is het 1 groot debakel.

    Op elk ander forum over welk bedrijf dan ook is wel wat informatie te vergaren, waar men normaal reageert op positieve als ook negatieve uitlatingen. Soms zitten er berichten bij die me aanzetten tot nieuwsgierigheid en waardoor ik me juist wel ga verdiepen in het wel en wee van het betreffende fonds. Jammer dat men die kunst blijkbaar is vergeten bij de Antonov's.

    Zowel de positieve als de negatieve kant in dit forum schreeuwt honderd uit, inhoudelijk is het ver zoek, maar de kunst tot schelden en kleineren is echter wel in dit forum tot een kunst uitgeroepen.

    Geen wonder dat de koers keldert. Wie wil nou beleggen in een fonds waar zulke taferelen aan de orde van de dag zijn? Er zijn failliete bedrijven die qua koers veel beter presteren dan de Antonov's.

    Wellicht dat ooit het inzicht weerkeert en ik me niet inlog puur om me slap te lachen, maar juist inlog om de interessant dialogen te lezen die voortvloeien uit het voor en tegen. Onderbouwt al dan niet met feiten en kleurrijk uitgelegd door de passie van de eventuele schrijver.

    Dat het slecht gaat met Antonov moge duidelijk zijn, gezien de koers. Dat het goed kan komen is ook niet ondenkbaar. Of het een groeidiamant is moet Antonov zelf bewijzen. Richt jullie op zaken die daar over gaan zonder gescheld en geschreeuw en draai de inhoud van het forum om. Negeer elkaar als jullie niet door dezelfde deur passen en blijf je eigen weg varen zonder het gescheld en geschreeuw.
    Succes met het forum, daarnaast ook met de aandeeltjes.

    Lisette
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.