Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

AEX DD 02-12

257 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 13 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 2 december 2011 12:40
    Misschien een rare gedachte, maar als je nu geen groot risico wilt lopen, is het dan niet het verstandigst om een long stradle op te zetten voor de aex? (calls kopen en puts kopen). Want als je eerlijk bent weet nietmand wat er gaat gebeuren. Of de beurs stort in elkaar volgend jaar, of de beurs weet te herstellen. Stel dat de beurs in elkaar stort: dan stijgen je puts enorm, maar je calls worden waardeloos. Als de beurs maar hard genoeg daalt haal je hier volgens mij een behoorlijke winst uit. Het is maar een suggestie;).

    Gr. Dirk-Jan
  2. [verwijderd] 2 december 2011 12:43

    LONDON -(Dow Jones)- India-focused Tata Steel Ltd. (500470.BY) said Friday it is temporarily shutting down its hot strip steel mill at the Llanwern site in Newport, South Wales due to poor U.K. steel demand and a deteriorating European economic outlook.
    This marks the second time that the hot strip mill has been mothballed since the onset of the financial crisis in 2008. The facility was shut in January 2009 for nine months as a result of poor market conditions then, the company said.

    Dit is een veeg teken, Thyssenkrupp durfde ook al geen enkele outlook te geven.

  3. Fuego32 2 december 2011 13:43
    ooooh, ik ziet het al, natuurlijk!

    PEKING (AFN) - China wil zijn buitenlandse valutareserves niet aanspreken om Europa te redden. Dat zei de Chinese minister van Buitenlandse Zaken vrijdag.

    ,,Het argument dat China Europa moet redden houdt geen stand'', aldus minister Fu Ying. ,,We kunnen onze reserves niet gebruiken voor het redden van het buitenland.'' China heeft de grootste voorraad buitenlandse valutareserves van de wereld.

    Europese beleidsmakers hebben volgens persbureau AFP de afgelopen tijd een stevige lobby gevoerd in China, om het land over te halen de eurozone te helpen door bij te dragen aan een reddingsfonds. Tot nu toe heeft China wel aangegen investeringsmogelijkheden te zoeken in Europa, maar reageerde het terughoudend op een bijdrage aan een financieel reddingspakket.

    Bron ANP
  4. [verwijderd] 2 december 2011 13:52
    ik verkoop vaak te vroeg, maar maakt niet uit.veel kleine ritjes is ook goed.
    af en toe een uitschieter erbij maakt het compleet.

    had vorige week 10 lot gemiddeld 5400 dax long, allemaal verkocht in de spikes.als ik die had gehouden, kijk waar we nu staan.
    maar ik heb er voor gekozen om te traden en ik pak telkens me winst.
    je instap moment moet goed zijn, daar ligt het geld.
  5. [verwijderd] 2 december 2011 13:53
    Ben net schort gegaan op 302,83. Banen cijfers hebben hoge verwachting maar ik denk dat vooral de werkloosheid tegen gaat vallen. Black friday was in het laatste gedeelte van de maand. Hier denken veel beleggers aan maar in het begin van de maand zijn er diverse saneringen aangekondigd onder andere bij banken die beleggers vergeten zijn. Veel is na mijn mening in geprijsd.
257 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 13 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.