Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

Laatste koers (eur) Verschil Volume
0,704   -0,029   (-3,96%) Dagrange 0,695 - 0,740 7.503.362   Gem. (3M) 4,1M

dinsdag 27-09-2011

33 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Hammer 26 september 2011 20:44
    Lang gelden dat ik hier een dagdraadje heb geopend. Maar, ik ben er nog steeds! :D

    Tsja, wat zal het worden. Vandaag leek het of de stemming op de beursen om aan het slaan is. Dat kan natuurlijk een positief effect hebben. Zorgen blijven er natuurlijk over het feit dat niet Rhucin maar het uitgeven van aandelen de core business is van deze onderneming. Ik vraag me wel eens af in hoeverre de afgelopen jaren de juiste mensen wel op de juiste plaats hebben gezeten. Als ik hier en daar eens een publicatie lees dan denk ik als leek dat we te doen hebben met techneuten die echt wel weten waar ze mee bezig zijn. Maar daar zit hem meteen de crux: zoek maar eens een techneut die ook op een fatsoenlijke wijze (lees rendabele wijze) een tent weet te runnen.

    Je kunt nog zo’n baanbrekend onderzoek doen, als (beursgenoteerde) onderneming met je gewoon rendabel zijn. Als de CFO meldt dat hij er alles aan zal doen om verwatering voor de aandeelhouder te voorkomen breekt bij mij het angstzweet uit. Dit heb ik hem vaker horen zeggen en dat heeft in de regel tot een halvering van de koers geleid. Echt iedere keer.

    Dus ja, gaan we mee in de positieve stemming of blijft het trekken aan een dood phaard?
  2. [verwijderd] 27 september 2011 09:08
    Ik hoop op het positieve, ik heb namelijk nog nooit zoveel verlies gemaakt op een aandeel en hoop het terug te krijgen;) dat dat vervolgens een jaartje duurt vind ik niet zo erg. Ik hoop wel dat dit niet zo'n aandeel wordt als spyker, op de afgrond van het faillisement, want dan stap ik er snel uit, ook al zijn juist dan grote winsten te behalen. Iig fijne dag toegewenst allen!
  3. [verwijderd] 27 september 2011 09:48
    ZOlang die grote partij niet is uitverkocht blijven we dalen naar beneden. ZOals gezegd, je kan er je meetlat naast leggen, zo mooi is de diagonaal naar beneden. Ze wachten tot een paar zotten genoeg kopen om dan weer mooi iets meer te verkopen, net genoeg om de daling verder te zetten en mensen te bewegen hun aandeel te verkopen.
  4. pm 1 27 september 2011 13:24
    Topman MDxHealth praat aandeel omhoog MDXH : 12,32% Biotechbedrijf MDxHealth springt dinsdagmiddag plots ruim 12 procent omhoog op Euronext Brussel. Aanleiding is een interview van CEO Jan Groen met persagentschap Reuters. Daarin zegt Groen dat er een deal met een 'topbedrijf uit de farmasector' zit aan te komen.
    www.tijd.be/
  5. Tizo 27 september 2011 13:48
    [quote=pm 1]
    Topman MDxHealth praat aandeel omhoog MDXH : 12,32% Biotechbedrijf MDxHealth springt dinsdagmiddag plots ruim 12 procent omhoog op Euronext Brussel. Aanleiding is een interview van CEO Jan Groen met persagentschap Reuters. Daarin zegt Groen dat er een deal met een 'topbedrijf uit de farmasector' zit aan te komen.
    www.tijd.be/
    [/quote

    Nou laten ze Pharming maar overnemen!! Zijn we van dit klote aandeel af!!!
33 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.