Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Logica« Terug naar discussie overzicht

Verwachtingen Logica 2011

181 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 10 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Beursgoeroe 5 augustus 2011 08:53
    wat er nu aan de gang is is weer het zoveelste bewijs dat de koers van een aandeel helemaal los staat van hoe een bedrijf er voor staat, de Beurs is 1 grote Farce en wordt gedomineerd en gemanipuleerd door partijen met heel veel geld, de particuliertjes hebben weer het nakijken, en zijn zoals gewoonlijk altijd te laat met verkopen ..........
  2. Explorer 5 augustus 2011 09:11
    quote:

    1 2 3 schreef:

    wat er nu aan de gang is is weer het zoveelste bewijs dat de koers van een aandeel helemaal los staat van hoe een bedrijf er voor staat, de Beurs is 1 grote Farce en wordt gedomineerd en gemanipuleerd door partijen met heel veel geld, de particuliertjes hebben weer het nakijken, en zijn zoals gewoonlijk altijd te laat met verkopen ..........
    Dit is echt complete onzin wat er nu gebeurt, computersystemen die de boel 17% lager zetten.
  3. MG TF 5 augustus 2011 10:42
    quote:

    Adek 2001 schreef:

    Wie op dat advies kocht is 50 % armer nu...?
    NOOIT op adviezen kopen van analisten.
    grootste nitwitten die er rondlopen.
    Als zij zeggen KOPEN, verkoop de boel dan maar.
    Ik ben er in het verleden al diverse malen ingetrapt.

    Als Logica echt zegt wat ze het komend jaar gaan presteren is dit waarschijnlijk een koopje van 1 euro :)
  4. [verwijderd] 5 augustus 2011 12:44
    Wie belegt op advies van advieseurs of analisten kan beter dus niet beleggen. Het draait allemaal over de psychologie van de mensen. Logica kreeg hoge verwachtingen zie de lijst boven. Maar de koers bleef dalen. gelukkig verkocht op 1.27 en hoeft de daling van 16% niet mee te maken.

    Onthoud altijd de markt houdt niet van onzekerheid en dan nog een dalende trend Logica en nog angst italie en verenigde staten, zakken was een verwachte uitkomst
  5. [verwijderd] 5 augustus 2011 20:40
    Zou het zo zijn dat er veel beleggers nu uit zijn gestapt nadat ze eerder alleen zijn ingestapt op overnamenberichten? Wie verkoopt er nu???

    Snap niet echt waarom koers daalt. Nieuwe klanten binnengehaald. Juist erg knap +15% in deze tijd!! Nog even en dan komt de tijd van oogsten.

    Ik heb vertrouwen en daarom voor 3e keer bijgekocht. Over een maandje gaan ze gewoon ex-div voor +/- 2,4 euorcent per aandeel. Dan kan ik wat bier halen om mijn papieren verlies te verdrinken... :D

  6. [verwijderd] 6 augustus 2011 15:33
    quote:

    DirkH schreef op 5 augustus 2011 22:06:

    Logica komt vanzelf weer op de bekende koers van 1,44 euro uit. Ik heb vandaag ook als koopmoment gezien. Het aandeel koerst nu nog niet eens 8 keer de verwachte winst over 2011.
    Mee eens!
    Daar geloof ik helemaal in, binnen een paar maanden, als het al zo lang zal duren, staan we daar weer op. Kopen, kopen kopen!
  7. [verwijderd] 6 augustus 2011 16:00
    quote:

    DirkH schreef op 6 augustus 2011 15:42:

    Hopelijk gaat de downgrade van de VS ons nu geen parten spelen. Zal maandag wel spannend worden. De schuldenproblematiek van de VS is natuurlijk oud nieuws, maar ik heb geen idee wat het technisch financiele effect zal zijn op de markt.
    Eigenlijk gun ik de amerikanen wel een downgrade! Zoals dat zooitje daar politiek bedrijft is werkelijk schandalig en laag bij de grond.
    Sociaal gezien leeft dat land nog in de jaren 20 van de vorige eeuw.
    Met een verhoging van de belastingen voor de "riant" verdieners zouden we nu zeker niet deze koersen op de borden hebben gehad. Een staat mag zijn inwoners goed laten verdienen, maar als de staat er zelf schade door gaat lijden, dan doet de staat iets verkeerd. De rijke aandeel- of obligatiehouder heeft daar inmiddels zelf al de rekening voor gepresenteerd gekregen. Door aan de onderkant meer geld in omloop te brengen stimuleer je juist de economie, de winst die daarmee geboekt wordt komt vervolgens ook weer de rijkere burger ten goede. Wat een kortzichtigheid in dit land.
  8. [verwijderd] 6 augustus 2011 21:10
    Geheel mee eens Leidenaar. Wil nog eraan toevoegen dat ik het nu in en in triest vind dat Amerika steeds de aandacht van hun eigen problemen aan het afleiden is. En daarbij ook nog eens met tal van excuses op de proppen komt als het slecht gaat. Maar zelf voeren ze natuurlijk 'fantastische beleid'. Hoorde dat china en andere landen en instellingen nu hun usa staatsobligaties willen verkopen. Vraag me af waar die partijen hun geld gaan herbeleggen...

    Maar terug op Logica, zou het zo kunnen zijn dat een partij een overname aan het plannen was, steeds stukjes ingekocht, maar de overname door gebrek aan financien ofzo niet doorging waarna ze afgelopen weeg ineens alles van de hand deden?
  9. [verwijderd] 7 augustus 2011 11:20
    Goed gezegd. Een overnemende partij zou juist nu moeten kopen om dit bedrijf voor een prikkie binnen te kunnen harken. Er zijn best wel kapers op de kust voor Logica. De orderportefeuille is zeer goed gevuld, echter de marges staan wat onder druk (zoals bij zoveel internationale bedrijven).
    Als de paniek van de downgrade van Amerika verwerkt is op de beurzen, zal Logica echt wel wat herstellen.
  10. mr.Franz 7 augustus 2011 12:24
    Er zijn op dit moment enorm veel bedrijven relatief ondergewaardeerd. Eveneens is het momenteel voor bedrijven veel moeilijk om geld te lenen om een overname te kunnen doen. Al te veel hopen op een overname van logica zou ik op dit moment dan ook niet doen. Benieuwd waar we eind komende week staan, hopelijk nog boven de euro, en erna weer langzaam up.

    Misschien dat de EU-leiders eens met maatregelen komen die een algehele instorting van de markt morgen, kunnen voorkomen. We gaan het zien, spannend wordt het in ieder geval wel. Een groene week toegewenst!
181 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 10 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.