Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Logica« Terug naar discussie overzicht

Verwachtingen Logica 2011

181 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 10 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 5 Porscheknakker 2 augustus 2011 18:21
    quote:

    Explorer schreef:

    Societe Generale komt met een buyadvies en noemt een koersdoel van € 2,15.

    Afwachten wat er in Libie gebeurt en in hoeverre dit invloed heeft op de financiele markten.
    Volgens mij heeft die club wat met de getallen gespeeld.
    Zij zullen wel € 1,25 bedoelen.
    Wat een kutaandeel.

    Groet
  2. forum rang 5 Porscheknakker 3 augustus 2011 00:01
    quote:

    1 2 3 schreef:

    dit is de zoveelste keer dat dat klote Amerika de wereld in de maling neemt, zo kunnen ze daar weer goedkoop van voren af aan beginnen en bljven ze de touwtjes in handen houden , Maffia is het allmeaal, en nog legaal ook ...........
    Vanavond is de DOW meer dan 200 punten gedaald. Dat belooft weer wat voor morgen. Logica zal vermoedelijk morgen om 17.30 uur ongeveer op 1,21 euro noteren.
    Zoals gezegd : een grote kutzooi, pure oplichterij, heeft totaal niets meer te maken met beleggen.

    Groet
  3. GMMRG 4 augustus 2011 13:04
    Dan geef ik zelf maar antwoord.

    Gepubliceerd: Wednesday 3 August 2011 17:16

    AMSTERDAM (AFN) - Automatiseerder Logica heeft de winst in de eerste helft van dit jaar volgens analisten zien dalen. De omzet van het bedrijf kwam waarschijnlijk wel hoger uit dan een jaar eerder.

    Logica presenteert de cijfers over de eerste 6 maanden van 2011 vrijdag om 9.00 uur. Analisten voorzien in doorsnee een daling van de nettowinst met ruim 4 procent ten opzichte van de eerste helft van 2010. De omzet wordt 3,6 procent hoger ingeschat.

    Logica zag de omzet in het eerste kwartaal al met circa 40 miljoen pond stijgen tot 978 miljoen pond. Het bedrijf gaf bij de presentatie van die cijfers, begin mei, al aan dat de resultaten in het tweede kwartaal gedempt zouden worden door vakanties en een trager dan verwacht herstel in de Benelux.
  4. s.lin 4 augustus 2011 15:09

    Logica boekt hogere omzet eerst helft 2011

    4/8 14:02
    Logica gaat vrijdag voorbeurs een hogere omzet bekend maken. De omzetstijging is deels positief beïnvloed door valuta-effecten. Dat is de verwachting van Victor Bareno van SNS Securities. De inkomsten nemen volgens de analist toe met 5 procent tot 1,97 miljard Britse pond (omgerekend 2,26 miljard euro). De EBITDA daalt licht tot 121 miljoen van 125 miljoen Britse pond. Verder rekent Bareno op een 1,0 procent lagere organische groei van 4 procent en op een daling van de operationele marge tot 6,2 (was 6,7%). De analist merkt op dat de operationele marge negatief worden beïnvloed door herstructureringskosten ter waarde van 30 miljoen Britse pond.



    Logica ligt volgens Bareno op schema om verbeteringen in de resultaten te zien over geheel 2011, ondanks de lichte margedruk in de eerste helft van dit jaar. Hij voorziet dan ook vooral verbeteringen te zien in de tweede helft van dit jaar.

    SNS Securities handhaaft een Kopen advies voor het aandeel Logica
  5. s.lin 4 augustus 2011 15:10
    PREVIEW: Logica aangepaste operationele winst daalt in H1
    Gepubliceerd: 15:01
    AMSTERDAM (Dow Jones)--Logica (LOG.LN) maakt vrijdag voorbeurs over het eerste halfjaar een daling van de aangepaste operationele winst bekend van 5,6% tot GBP118 mln, vanwege moeilijke marktomstandigheden, verwachten 12 door Dow Jones geraadpleegde analisten. De omzet stijgt naar verwachting met 4% tot GBP1,95 mrd. De prestaties in het Verenigd Koninkrijk zullen vermoedelijk nauwkeurig worden bestudeerd, gezien de grote blootstelling aan bestedingen van de overheid, die in de kosten snijdt. Analisten denken dat als de Brits-Nederlandse ict-dienstverlener conform verwachting presteert, de aandelen wat kunnen herstellen, ondanks de macro-economische zorgen. Donderdag omstreeks 14.55 uur noteert het aandeel 2,5% lager op euro1,20, terwijl de Midkap met 2,7% daalt. (BTZ)

    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

    (c) 2011 Dow Jones & Company, Inc.
  6. forum rang 5 Porscheknakker 4 augustus 2011 18:17
    Of de cijfers morgen slecht of goed zijn, computers maken deze cijfers niets uit. Deze zijn zo afgesteld dat er een crash moet ontstaan in de aandelenmarkt.
    Vandaag hadden ING en Delta L. perfecte cijfers en beiden zijn flink gedaald in koers.
    Waar praten we dan nog over.
    Schuldencrises in Europa? Dat is een wassen neus.
    Alle landen redden zich zelf wel, behalve die Grieken.
    Dus dit argument is een gezocht argument om de dalingen te kunnen verantwoorden of in touw te kunnen zetten.

    Groet
  7. viermeiden 5 augustus 2011 08:32
    L.s.,

    AMSTERDAM (AFN) - Automatiseerder Logica heeft in de eerste helft van dit jaar 15 procent meer nieuwe orders binnengehaald dan een jaar eerder. De omzet groeide in dezelfde periode met 5 procent tot 2 miljard pond sterling. Dat maakte het bedrijf vrijdag bekend.

    Logica sloot afgelopen halfjaar onder meer grote contracten met Ahold en Shell. Het orderboek groeide daardoor tot de recordomvang van 2,8 miljard pond, stelde topman Andy Green.

    De winstgevendheid van Logica stond in de eerste helft van 2011 onder druk. Vooral in Nederland had het bedrijf last van de bezuinigingen bij de overheid. Het bedrijf zag de aangepaste winst met 10 procent dalen ten opzichte van de eerste helft van 2010, tot 113 miljoen pond.

    viermeiden
  8. viermeiden 5 augustus 2011 08:45
    Logica gaat op de 'kleintjes' letten,

    AMSTERDAM (AFN) - Automatiseerder Logica heeft in het tweede kwartaal een omvangrijk contract gesloten met supermarktketen Ahold. Dat meldde het bedrijf vrijdag bij de publicatie van de resultaten van de eerste helft van het jaar.

    Topman Andy Green sprak met trots. ,,Dit is ons grootste business-proces-outsourcing-contract ooit dat we hebben gesloten.''

    Logica gaat in samenwerking met Oracle en ADP de komende 9 jaar alle diensten op het gebied van personeelsadministratie verzorgen voor Ahold. De opdracht heeft een waarde van 70 miljoen euro.

    viermeiden
181 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 10 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.