Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Macintosh Retail Group« Terug naar discussie overzicht

Breedinvest vergroot belang in Macintosh

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. TN17 1 juni 2011 09:10
    Breedinvest vergroot belang in Macintosh
    AMSTERDAM (ANP) - Breedinvest heeft zijn belang in Macintosh vergroot naar 20,38 procent. Dat blijkt uit een woensdag gepubliceerde melding bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

    De vorige melding van Breedinvest bij de AFM dateert van november 2006. Toen bedroeg het belang 17,64 procent. Aandeelhouders zijn verplicht hun belang bij de AFM te melden als dit 5 procent, of een veelvoud daarvan, overschrijdt.

    Bron: ANP

    Ter info: Breedinvest B.V. is de holdingmaatschappij van Blokker Holding B.V. Blokker Holding B.V. is de holdingmaatschappij van Blokker en van de winkelketens van Bart Smit, Intertoys, Leen Bakker, Marskramer en Xenos.

    Daar passen best nog wel wat activiteiten bij ;)
  2. [verwijderd] 5 augustus 2011 08:22
    quote:

    83M schreef op 4 augustus 2011 22:58:

    echt te belachelijk voor woorden deze daling, maar ja dan kan ik nog wel 50 aandelen noemen.
    inderdaad, echter als de onrust gekeerd weg is, zet ik het aandeel met sterk werk zo op de 16-17 euro, de laat is namelijk ontzettend karig! Bij de verkoop van hallfords gaan we in ieder geval fors omhoog. De Core business van Macintosh gaat sterke vruchten afwerpen, let maar op! Ken gelukkig een 2 tal insiders waarvan ik wat extra info kan krijgen, dit aandeel heeft de grootste daling gehad, herstel zal sterk en snel gaan. Vandaag maar eens wat dunne laat wegpoetsen en bieden!

    DoC.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.