Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Daytraders« Terug naar discussie overzicht

(pro) traders handelshuis in amsterdam

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 11 februari 2011 22:12
    ik wilde voor de gein solliciteren bij een van de handelshuizen. tot mijn verbazing kom ik achter dat je een universitaire achtergrond met cijfers moet hebben.
    en dan niet te spreken over de zware procedure die volgt. ik mag dan wel aannemen dat de topkader beleggers hier werkzaam zijn met uitstekende resultaten.
    enfijn, ik vroeg me af als iemand bekend is met de systemen die zij hanteren. zijn de systemen gebasseerd op in/uitstappen exacte high en low levels? wat zijn de rendementen jaarbasis?
    zou leuk zijn als iemand hier meer over kan vertellen.

  2. forum rang 4 bearishbull 18 mei 2011 08:53
    heb zelf als trader gewerkt. Als je pairs handelt (bijv schatz vs euribor) moet je wel de verhoudingen weten die tegenover elkaar staan en snel kunnen reageren als deze niet in verhouding is. Daar zul je snel voor moeten hoofdrekenen. Dit is een pair van 1 op 1, maar het kan natuurlijk veel ingewikkelder als je eurobonds vs us bonds handelt met een valutahedge ertussen.

    Ik ben voor mijn huidige baan ook op bezoek geweest bij enkele hedgefunds en banken. Hier wordt weer gehandeld in produkten als (AB)CDS, tranches op vanalles en uiteindelijk is het als je weinig inzicht hebt lastig om te bepalen waar je nou eigenlijk een positie in hebt als je een volle porto hebt. Wat zijn de rendementsverwachtingen bij verschillende scenario's?

    Ik ben het ermee eens dat als je proffesionele handel doet je echt wel brains en bepaalde skills nodig hebt.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.