Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Logica« Terug naar discussie overzicht

Verwachtingen Logica 2011

181 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 10 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 19 februari 2011 11:59
    We listen so we can speak your language
    Logica 2010 Preliminary Results
    Share

    Logica will be announcing its 2010 preliminary results at 07:00 GMT on Wednesday 23 February. We will be broadcasting the results presentation live via webcast at 09:30 GMT. To pre-register for the webcast please click here.

    If you do not get chance to join the webcast on Wednesday, you will have the opportunity to view it afterwards as it will be posted on the investor relations site along with the press release and the management presentation.
  2. [verwijderd] 22 februari 2011 09:04
    Zorgen voor Logica over waterschappen door Jarco de Swart
    AMSTERDAM - Automatiseerder Logica lijkt zich flink te vertillen aan de bouw van een groot gezamenlijk belastingsysteem voor de Nederlandse waterschappen. Opdrachtgever Het Waterschapshuis is de jarenlange vertraging beu en heeft de landsadvocaat opdracht gegeven een kort geding aan te spannen tegen de Nederlands-Britse automatiseerder om medewerking af te dwingen aan onafhankelijke audits naar de toekomst van het systeem.

    Logica 22-02-2011 (09:01)
    1,738 EUR +0,52% +0,009

    Naar Logica detailpagina Het systeem dat Logica voor de waterschappen moet bouwen, heet Tax-i en had volgens de originele planning in 2009 in gebruik genomen moeten worden. Inmiddels, zo schrijft directeur Joris van Enst van het Waterschapshuis in een brief aan de waterschappen, heeft Logica gemeld dat het niet gaat lukken om het systeem voor 1 januari 2012 ’live’ te hebben. Maar zelfs 1 januari 2013 begint, volgens Van Enst ’gezien de huidige opstelling van Logica onwaarschijnlijk (te) worden’.
    Tax-i is een verzamelnaam voor drie systeemonderdelen: een overheidsdatabase, belastingsoftware en een digitale postbus. Het systeem moet zowel gemeentelijke belastingen als waterschapsbelastingen kunnen faciliteren en klaar zijn voor allerlei landelijke registraties. Tax-i moet allerlei deelsystemen die nu onafhankelijk van elkaar functioneren als één systeem vervangen.

  3. [verwijderd] 22 februari 2011 09:05
    Ik heb 2 kooporders vanochtend geanuleerd wegens onderstaand bericht:
    di 22 feb 2011, 08:02
    Zorgen voor Logica over waterschappen
    door Jarco de Swart
    AMSTERDAM - Automatiseerder Logica lijkt zich flink te vertillen aan de bouw van een groot gezamenlijk belastingsysteem voor de Nederlandse waterschappen. Opdrachtgever Het Waterschapshuis is de jarenlange vertraging beu en heeft de landsadvocaat opdracht gegeven een kort geding aan te spannen tegen de Nederlands-Britse automatiseerder om medewerking af te dwingen aan onafhankelijke audits naar de toekomst van het systeem.
  4. forum rang 8 aextracker 18 maart 2011 00:21
    Nee vandaar dat ik er vandaag ben ingestapt met een stevige bijkoop.
    Na bijna 20% correctie om niets (m.b.t. de fundamenten van LCMG) vond ik de tijd rijp om de bijkoopregel toe te passen.

    Mijn aankoopgemiddelde leuk kunnen verlagen en nu weer rustig in de wacht op een normaliserende neurotische beurs\financiele wereld.

    't is een gekkenhuis ! ..............maar wel leuk deze achtbaanrides.

    Tracker
  5. forum rang 8 aextracker 18 maart 2011 22:16
    Ik zie dat LcmG al jaren de ICT backbone en afhandeling van de volledige salarisverwerking probleemloos managed bij onze onderneming en vind het idd een prima bedrijf.

    De stabiele dividendstroom , de acquisities en mega opdrachten die LcmG van tijd tot tijd weet binnen te slepen gaan echt weer renderen. Het smetje dat LcMg financieel kent tref je in NL aan.
    De engelse baas is daarom in NL gezet om "schoon schip" te maken.

    Komt tijd komt raad, komt goed.

    Tracker
  6. forum rang 5 Porscheknakker 18 maart 2011 22:26
    quote:

    maurice 1971 schreef:

    Ben vandaag ook weer ingestapt in het aandeel logica CMG
    waarom nou ik heb er vijf jaar gewerkt in maastricht een supper bedrijf maar ik kon me verbeteren dan is de stap makkelijk gemaakt om weg te gaan.
    Als je het dividend ziet van ruim 20% verwacht je toch meer instappers.
    20% ???
  7. [verwijderd] 18 maart 2011 23:43
    Het Rendement, in acht nemende de huidige koers, bijkomende kosten en de nog onbekende wisselkoers as oktober zal ongeveer 3% bedragen.

    Niet al te veel dus. Aan andere kant zijn er genoeg bedrijven die geen dividend uitkeren. Sommige beleggers, zoals ik, stappen nu in, omdat ze signalen zien dat het dividend in 2012 naar 10 euro cent zou kunnen gaan. Logica is op dit moment veel personeel aan het aannemen, orderboek ziet er aardig uit, en ict markt kan niet anders dan verder groeien de komende jaren. Een andere voordeel van nu veel personeel vastleggen is de voorspelde krapte in de ICT markt. Daar kan Logica later van profiteren. Op korte termijn kost nieuw personeel aardig veel geld.

    Heb eergister bijgekocht op 1,444.
181 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 10 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.