Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel Lavide Holding AEX:LVIDE.NL, NL0010545679

Laatste koers (eur) Verschil Volume
0,274   +0,016   (+6,20%) Dagrange 0,000 - 0,000 0   Gem. (3M) 11,2K

woensdag 17 Februari

96 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 17 februari 2011 15:20
    En weer een klant erbij....

    Thanks Marcello, kreeg hem ook net :-)

    Persbericht
    Qurius realiseert internationaal software platform voor Provimi Pet Food Zaltbommel, 17 februari 2011 – Provimi Pet Food is één van de toonaangevende internationale bedrijven in de private label pet food industrie in Europa. Provimi Pet Food realiseert vanuit 9 vestigingen en ongeveer 1000 medewerkers in heel Europa een jaaromzet van +/- EUR 240 mio in 28 landen. Qurius heeft samen met zijn partner 2-Controlware een op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde oplossing ontwikkeld voor het managen van alle bedrijfsprocessen bij Provimi Pet Food.
    Qurius bouwde in eerste instantie de kernel-applicatie, oftewel de juiste standaardapplicatie, op basis van Microsoft Dynamics NAV met specifieke functionaliteit voor de Food-industrie. Nadat deze door Provimi was geaccepteerd is deze uitgerold naar 6 internationale vestigingen voor in totaal 300 gebruikers.
    Samen met 2-Controlware is vervolgens de applicatie uitgebreid met functionaliteit voor autorisaties, veldbeveiliging en voorraadaansluiting. Met de add-on’s van 2-Controlware kan Provimi onder meer autorisaties eenvoudig beheren, is de beveiliging op veldniveau ingericht en heeft Provimi continu inzicht in de kwaliteit van de autorisaties en de aansluiting tussen de financiële grootboekadministratie en subadministraties.
    Arno Mouwen, 2-Controlware: “Wij hebben als IT-audit partij het streven om de interne controle te versterken bij gebruikers van Dynamics NAV. Met behulp van onze add-on’s op het door Qurius ontwikkelde systeem, is het beheer van de autorisaties sterk vereenvoudigd, maar hebben de controllers bovenal eenvoudig de mogelijkheid om grip op de geautomatiseerde gegevensverwerking te houden. De add-on’s besparen Provimi veel tijd aan beheer en controle.”
    Thijs Adriaans, Provimi: “Sinds 2007 werken we met Qurius. We zijn erg tevreden over de manier waarop ons IT-platform gefaseerd ontwikkeld is en internationaal uitgerold. We hebben destijds bewust voor Microsoft Dynamics NAV gekozen vanwege de mogelijkheid aanvullende technologie en software te integreren. Met de integratie van 2-Controlware voldoet het systeem nu echt aan onze eisen.”
    [Einde bericht]
  2. [verwijderd] 17 februari 2011 15:31
    Kijk eens aan, weer een afgeronde order! Ziet er goed uit en ik ben blij te zien dat het een duurzaam contact is, gezien de start van de samenwerking (4 jaar geleden).

    Alleen hou ik nog altijd de vraag waarom qurius deze persberichten niet naar de buitenwereld brengt, zodat het te lezen valt op Binck, Alex etc. Op die manier trek je de aandacht van beleggers.

    2 dagen geleden was er ook een order van een Engels bedrijf dacht ik, ook deze is nergens te lezen geweest, behalve op qurius.de maar dus niet eens op qurius.nl

    Roberto
  3. [verwijderd] 17 februari 2011 15:36
    quote:

    robertopingu schreef op 17 februari 2011 15:31:

    Kijk eens aan, weer een afgeronde order! Ziet er goed uit en ik ben blij te zien dat het een duurzaam contact is, gezien de start van de samenwerking (4 jaar geleden).

    Alleen hou ik nog altijd de vraag waarom qurius deze persberichten niet naar de buitenwereld brengt, zodat het te lezen valt op Binck, Alex etc. Op die manier trek je de aandacht van beleggers.

    2 dagen geleden was er ook een order van een Engels bedrijf dacht ik, ook deze is nergens te lezen geweest, behalve op qurius.de maar dus niet eens op qurius.nl

    Roberto
    ff het laatste punt van je...

    Ja ieder land afzonderlijk geeft z'n, nwe klanten door..
    Je kan ook niet alles onder Qurius.nl onder brengen...
    Dus je moet wel ff verder kijken als alleen Qurius.nl...:-)

    Denk uit oogpunt van concurentie wordt niet alles direkt aan de grote klok gehangen....

    Beleid is al jaren zo....
  4. [verwijderd] 17 februari 2011 15:40
    quote:

    RusNetCom schreef op 17 februari 2011 15:36:

    [...]
    ff het laatste punt van je...

    Ja ieder land afzonderlijk geeft z'n, nwe klanten door..
    Je kan ook niet alles onder Qurius.nl onder brengen...
    Dus je moet wel ff verder kijken als alleen Qurius.nl...:-)

    Denk uit oogpunt van concurentie wordt niet alles direkt aan de grote klok gehangen....

    Beleid is al jaren zo....

    Ik snap het principe van jou wel, maar de realiteit is anders.

    Hiermee doel ik te zeggen, dat op qurius.de (dus de Duitse) te lezen was dat er op 15-02-2011 een order binnen is gehaald in de UK. Uit jou principe zou dat dus niet op de duits, maar op de UK site moeten verschijnen. Echter, het staat dus wel op .de en niet op .nl terwijl het een order betreft uit de UK. Dit is dus datgene wat mij zo verbaasd.

    Los daarvan, waarom zou je niet aan de grote klok willen hangen dat je een order binnen hebt, tenslotte geef je er een persbericht over uit.

    Roberto
  5. [verwijderd] 17 februari 2011 15:41
    Microsoft Dynamics CRM 2011 beschikbaar
    Nieuwe versie maakt klanten productiever

    Van Microsoft - Schiphol, 16 februari 2011 – Vanaf vandaag is Microsoft Dynamics CRM 2011 beschikbaar als ‘on premise’ software en voor hosting door partners. Hiermee is Microsofts CRM-aanbod, dat verder bestaat uit het vorige maand geïntroduceerde Dynamics CRM online, nu compleet. Microsoft Dynamics CRM 2011 is wereldwijd beschikbaar en klanten met een Microsoft Software Assurance-overeenkomst voor CRM kunnen de nieuwe versie per direct downloaden via het Microsoft Download Center.

    Verder kan de nieuwe CRM-versie nu worden opgeschaald naar 150.000 gebruikers voor één enkele ‘instance’ van de software, terwijl de responstijden onder een seconde blijven. Dit betekent een nieuw prestatie- en schaalbaarheidsniveau binnen de CRM-branche. De nieuwe benchmarkresultaten zullen beschreven worden in een white paper over de prestaties en schaalbaarheid van Microsoft Dynamics CRM.

    In Nederland zijn al veel bedrijven bezig met de overstap op Microsoft Dynamics CRM 2011 of zullen dat op korte termijn gaan doen. Ook voor het symposium ‘De Nieuwe Klant’, ter gelegenheid van de introductie, was met ruim 600 deelnemers ongekende belangstelling.

    Vanzelfsprekend was Qurius aanwezig bij dit Seminar en kunnen onze experts je alles vertellen over de toegevoegde waarde voor uw organisatie. Meer weten over CRM 2011? Klik hier of neem direct contact met ons op.



    Eerste onderwijsinstelling met Dynamics CRM 2011
    ROC Rivor is de eerste onderwijsinstelling in Nederland die gebruik maakt van de nieuwe ‘clouddienst’ Microsoft Dynamics CRM 2011. Deze software voor klant- en relatiebeheer is sinds medio januari ook online beschikbaar en bij ROC Rivor door CRM Resultants geïmplementeerd. Het is voor het regionale opleidingscentrum uit Rivierenland een ondersteunend instrument bij de studentenwerving en het onderhouden van externe relaties.

    Jeroen van den Berg, voorzitter College van Bestuur van ROC Rivor: “Informatietechnologie is een onlosmakelijk deel van ons leven en daarom ook van het onderwijs. Onze studenten bieden we dan ook graag professionele en flexibele ICT-ondersteuning bij het doorlopen van hun opleiding. En daarmee kunnen we ons blijven focussen op onze belangrijkste maatschappelijke opdracht: het leersucces van onze deelnemers.”

    Trouw Nutrition International is onderdeel van Nutreco en wereldwijd toonaangevend leverancier van innovatieve premix- en speciaalvoerproducten voor de diervoedingsindustrie. Het bedrijf heeft vestigingen in 25 landen en heeft ongeveer 3000 werknemers. Na de keuze voor Dynamics CRM als standaard binnen alle divisies van Nutreco staat Trouw Nutrition International aan de vooravond van een migratie naar Dynamics CRM 2011.

    Willard van der Leest, CRM Program Manager van Nutreco: “Belangrijke overweging om over te stappen naar CRM 2011 is een aantal voor ons belangrijke functionaliteiten op het gebied van beheer, waaronder TeamSharing, waardoor we gemakkelijker om kunnen gaan met relaties die bij verschillende vestigingen klant zijn en de integratie met SharePoint. Bovendien is de keuze voor CRM 2011 geheel in lijn met de keuze om over te stappen naar Office 2010. In september vorig jaar zijn we met zeven vestigingen in vier landen overgestapt naar CRM 4.0. Die gaan eind april eerst over naar de nieuwe CRM-versie en daarna volgen alle overige vestigingen.”

    Neomax biedt bedrijven een professionele invulling van IT-vacatures. Na een persoonlijke intake met de opdrachtgever gaat Neomax op zoek naar de beste match. Neomax richt zich met name op young professionals met een MBO/HBO-IT opleiding en minimaal 1,5 jaar relevante werkervaring voor bedrijven in een breed scala van branches.

    “Neomax heeft gekozen voor Microsoft Dynamics CRM 2011 vanwege de ongeëvenaarde userinterface met integratie in Outlook, de flexibiliteit in aanpassing aan de eigen processen en de mogelijkheid via Dashboards alle informatie inzichtelijk te krijgen,” aldus Stephan Bosman, Algemeen Directeur van Neomax.

  6. [verwijderd] 17 februari 2011 16:02
    quote:

    RusNetCom schreef:

    Hee das mooi Girakian,

    In princiepe ook 2 nwe klanten.... met Clouddienst :-)

    RobertOpingu, er wordt een concurentie oorlog onder deze diensten vandaar denk ik....

    cloud is de toekomst, en hierin ligt Qurius een eind voor op vele bedrijven, ik denk zelfs op meer dan 2 klanten.................eronder worden meerdere bedrijven genoemd, misschien wel klanten van Qurius..........
  7. [verwijderd] 17 februari 2011 17:21
    quote:

    Girakian schreef op 17 februari 2011 17:16:

    met alle potentie die dit aandeel heeft, snap ik niet dat het nog steeds zo laag staat...............komt goed natuurlijk, maar toch vreemd........
    Vertrouwen is weg...
    En daar wordt dankbaar gebruikt van gemaakt door bep. figuren...

    Vertrekt te paard maar komt te voet terug :-)
  8. Argus 17 februari 2011 18:42
    quote:

    RusNetCom schreef:

    [...]

    Vertrouwen is weg...
    En daar wordt dankbaar gebruikt van gemaakt door bep. figuren...

    Vertrekt te paard maar komt te voet terug :-)
    Onthoud dat de mooiste bloemen groeien langs de rand van de afgrond. Dat maakt Qurius tot een perfect aandeel. Je moet alleen het geld kunnen missen en niet elke keer een hartverzakking krijgen wanneer de koers de verkeerde kant op gaat. Het is leuk om te zien dat Qurius steeds nieuwe opdrachten krijgt die niet de minste zijn en dat geeft vertrouwen. Althans dat is mijn mening!
  9. Argus 17 februari 2011 18:47
    Op de site van Binckbank N.V.

    Uitleg Vlug, Davids & van Mourik
    Update: 17-2-2011

    Het advies voor de kortetermijn van Qurius is Neutraal. Woensdag bedroeg de slotkoers EUR 0.317 ( 2.3%). Over de afgelopen 5 dagen bedraagt de stijging 1.6%.
    Het huidige neutrale advies werd geïnitieerd door de doorbraak van het stop loss niveau op EUR 0.31.
    Een mogelijke symmetrische driehoek formatie wordt gevormd. Bij een doorbraak van de bovenkant van het patroon , dat momenteel wordt getest, op EUR 0.325 wordt het advies verhoogd.
    De indicatoren voor de korte termijn (MACD, Stochastics, MA50) van Qurius zijn unaniem en wijzen op een opwaartse trend met een positief momentum.

    De indicatoren geven een mogelijke adviesverhoging aan.

    Met een RXL Rapportcijfer van 4 scoort Qurius iets zwakker dan een gemiddeld fonds en ook zwakker dan de AEX-index.

    Tekst en advies zijn gebaseerd op de slotkoers van woensdag 16 februari 2011.

    Bron: www.researchxl.nl
    ResearchXL is een handelsnaam van VDVM Research & Investment Consultancy.

96 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.