Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Binck« Terug naar discussie overzicht

TOM.............

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. diederique 7 oktober 2010 18:30
    AMSTERDAM (Dow Jones)--The Order Machine (TOM) gaat per 8 oktober 2010 beginnen met de handel in Nederlandse aandelen, maakt mede-oprichter Binckbank nv (BINCK.AE) donderdag bekend.

    TOM is een joint-venture van Binckbank, Optiver en ABN Amro Bank nv (ABNBK.YY) en is een Multilateral Trading Facility (MTF) in derivaten.

    Op 6 april 2010 kreeg het bedrijf een MTF-vergunning van de Autoriteit Financiele Markten (AFM).



  2. [verwijderd] 17 oktober 2010 12:59
    Ik ben stevig in Binck gegaan via geschreven deep ITM puts. De koers oogt mij TE gemanipuleerd. Het opstarten van TOM kan de trigger zijn voor een overname of geruchten daarover. Bovendien zullen de cijfers prima zijn. Een herstel naar minstens 11,50 lijkt erg voor de hand te liggen.
  3. Haiko 27 oktober 2010 17:50
    quote:

    xynix schreef:

    Ik ben stevig in Binck gegaan via geschreven deep ITM puts. De koers oogt mij TE gemanipuleerd. Het opstarten van TOM kan de trigger zijn voor een overname of geruchten daarover. Bovendien zullen de cijfers prima zijn. Een herstel naar minstens 11,50 lijkt erg voor de hand te liggen.
    Gefeliciteerd!! Klasse gedaan en goed vooruit gekeken. Dit is hoe je het moet doen.

    Petje af!

    Haiko
  4. [verwijderd] 27 oktober 2010 20:27
    Jammer genoeg heb ik tijdens de stijging uit voorzichtigheidsoverwegingen stapsgewijs weer wat porties gesloten (na vandaag nog 10% over), maar uiteraard heb ik wel prachtige winsten gemaakt. Dat winstnemen kwam omdat ik momenteel op vakantie ben en de zaak gedurende de dag niet in de gaten kan houden.

    Ik regel ook de beleggingen voor mijn ouders en daar is het volle pond nog binnenboord. Dit is sinds begin september hun 4e feestje: eerst Crucell van 15,50 naar 24,50, vervolgens TomTom van 4,50 naar 6,40, daarna ASML van 21 naar 24 en nu Binck. Ze vinden me momenteel best wel een lieve zoon ;-) !
  5. [verwijderd] 27 oktober 2010 22:31
    Dit zijn allemaal fondsen die ik door en door ken. Waardoor ik over het algemeen het nieuws redelijk goed kan plaatsen. Ik luister absoluut NIET naar analisten omdat die alleen bezig zijn met hun eigen belang. Vaak zijn ze eerder "contra-inicators" m.b.t. de koers. Als ze "nieuwe" feitelijke informatie geven houd ik daar wel rekening mee.

    Wanneer ik "verdachte" koersbewegingen zie ben ik extra oplettend, zeker als het strategisch voor de hand ligt dat het bedrijf zou kunnen worden overgenomen.

    Soms heb ik pech, maar de laatste tijd wel heel veel geluk, waarvan ik mezelf wijs maak dat het "wijsheid" is ;-) !

    Mijn volgende gok is overigens KPN. Dat staat belachelijk laag t.o.v. hun LT-performance en strategisch is het erg logisch dat het bedrijf kort voor het vertrek van Scheepsbouwer wordt overgenomen door bijv. France Telecom (>15 Euro?).
  6. [verwijderd] 27 oktober 2010 23:34
    En zo niet dan heb je nog een heel behoorlijk dividend :)

    Volgens mij houd ik er ongeveer dezelfde strategie op na.
    Ik speculeer aleen met aandelen die ik ook voor lange termijn wil hebben en bij voorbaat overnamekandidaat zijn.

    Bij geruchten breid ik meestal mijn positie uit en dat bevalt me tot nu toe zeer goed :)
  7. [verwijderd] 20 november 2010 12:55
    Binck is al sinds 2006 een overnamekandidaat. Ook in 2006 waren er geruchten en gedachten dat Binck zou worden overgenomen. Inmiddels weten we dat Binck zelf op overnamepad ging en nu in 2010 heel wat vriendjes om zich heen verzameld heeft (ALEX, TOM, SYNTEL enz.). Ook doet Binck het met SNS en Frieslandbank en gaat Syntel vreemd met de grootbanken zoals ING waar ze af en toe op bezoek gaan en systemen aan uitlenen. Het lijkt er dus meer op dat Binck de grote man wordt in de Bankenwereld en niet dat Binck zich onder een ander moet scharen. Het is net een soap en je kunt er een roman over schrijven. Ben benieuwd wat 2011 weer voor Binck in petto heeft en hoe groot het vriendenclubje dan zal zijn.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.