Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Crucell« Terug naar discussie overzicht

Overname bod 24.75 J&J

153 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 8 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 17 september 2010 08:35
    Er zullen nog genoeg kansen komen want het genoemde bod is een richtprijs een openingsbod een try-out en een marktverkenning. Er zijn onderhandelingen gaande en dit is nog maar het begin. Het boekenonderzoek is zo goed als klaar. Nu de grote vraag komen er meer liefhebbers die bereid zijn meer als 1.75 miljard te schokken. Het hopen van mijn kant is een biedingsoorlog want voor mij is 40 euro een riele prijs (echt wel.) Na de beursintroductie van 17 euro is CRXL dood geld gebleken en heeft een hoop beleggers alleen verlies opgeleverd als belegging terwijl het bedrijf tegen de klippen op expandeerde. Het bedrijf heeft nooit haar beurswaarde gekregen. Ik heb geen enkel gevoel bij het vertrek of verlies voor Nederland van CRXL. Ik had de aandelen gelukkig nog en voorlopig komt er voor vandaag 9,18 euro per stuk bij. Nu de rest nog.
  2. maxen 17 september 2010 08:40
    quote:

    Dirk R. Wijnen schreef:

    Ben ook blij dat Viehbacher het nakijken heeft.

    Of niet............

    Laat de biedingsoorlog maar beginnen.

    Dirk
    Ik denk zelf heel erg dat die biedingsoorlog er NIET komt.
    In de biotech zijn volgens mij veruit de meeste overnames vriendschappelijk, vanwege de ingewikkeldheid ervan, vanwege alle vertakkingen/samenwerkingen met anderen. Dat is toch anders dan een fabriek in ontbijtkoeken.

    Onderhand heeft JnJ veel meer onderzoeks/ontwikkelings banden met Crucell dan Sanofi (alleen nog maar Rabies). Sterker nog, ik denk dat er met het bod dat nu is uitgebracht, gewacht is op de formele CRXL/Sanofi ontvlechting van het Flucell-gebeuren EN het Shantha/Sanofi/licentie gebeuren. Een tussentijds JnJ bod zou die beide ontvlechtingen nodeloos ingewikkeld maken.

    Als er IEMAND nog een potentieel tegenoffer zou doen, zou het Pfizer/Wyeth of Novartis moeten zijn. Ik vermoedt echter dat Novartis de huidige regeling prima vindt, en wellicht bij een overname van Crucell te sterk vertegenwoordigd zou zijn in de pentavalent markt, en dan daar iets zou moeten afstoten van de kartel-politie (dit zou dan uiteraard ook gelden voor overname door Sanofi).

    Pfizer/Wyeth heeft zo'n probleem niet, en zou wellicht alsnog ge-interesseerd kunnen zijn in overname. Al acht ik die kans ook niet zo groot.
  3. [verwijderd] 17 september 2010 08:46
    Ik bied bij deze mijn oprechte excuses aan voor de prikkelende kritiek die ik de afgelopen tijd heb geleverd op het management. Gelukkig ben ik wel diep in mijn hart steeds blijven geloven in de potentie van Crucell waardoor ik zowel zelf als voor mijn ouders mooie posities heb op dit moment. En momenteel zelfs een keer in aandelen i.p.v. geschreven puts.

    Ook aan alle die-hards welgemeende felicitaties! Ik heb al heel lang niet meer een overname gezien met zo weinig gelekte voorkennis.

    Nu hopen dat deze overname zich net zo goed voor Nederland ontwikkeld als de overname van DAF destijds door een Amerikaans bedrijf. Diep in mijn hart had ik liever gezien dat Europese bedrijven de krachten zouden hebben gebundeld. Maar een cluster met Galapagos is natuurlijk ook helemaal niet fout. Daarmee krijgt de toekomst van Groot-Vlaanderen (na annexatie van Nederland) toch extra glans.

    Zum Wohl!!!
  4. forum rang 9 josti5 17 september 2010 08:49
    Zo, de eerste voorspelling van al weer enkele jaren geleden is uitgekomen: overname.
    En de 2e voorspelling van al weer enkele jaren geleden is óók uitgekomen: overname voor een fooi.
    Evenals de 3e voorspelling van al weer enkele jaren geleden is uitgekomen: naar het echte Grote Geld kan Piet de Aandeelhouder fluiten...

    'Gefeliciteerd', zittenblijvers...

    Josti klaagt niet hoor: Crucell bleek een handelsgoudmijn.
153 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 8 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.