Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Frank van Dongen (Cees Smit) - Helaas verloren

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. PingPong 21 juni 2010 11:45
    De recente koersval van Freddie en Fannie werd veroorzaakt doordat beiden niet langer aan de New York Stock Exchange (NYSE) genoteerd zijn.

    De koersval van BP is nog lang niet ten einde. BP heeft pas bekend gemaakt dat ze nu verwachten al 50 miljard $ (in plaats van die eerdere 20 miljard) nodig te hebben voor schadevergoedingen. En dat getal zal de komende weken nog wel verder stijgen.
  2. @iPlof 21 juni 2010 13:34
    quote:

    ijscoman schreef:

    Dit is in mijn optiek goed te vergelijken met de Nederlandse politiek waar de partij die op 5 euro riep dat je veilig in Fortis kon stappen, dezelfde was die banken genationaliseerd heeft en achteraf bekende dat ze eigenlijk liever alle banken wilde nationaliseren.
    Zo zielig dit. Onlangs werd duidelijk dat het nationalisatie bod nog eens ruim 50% teveel was en de belastingbetaler betaalt de uiteindelijke miljarden rekening. Maar Cees Smit die dus is gered van belastinggeld omdat ie anders helemaal NIETS over had gehad van zijn Fortis aandeeltjes voelt zich nog steeds te kort gedaan. Jammer man, anders had je 2 Ferrari's kunnen rijden right?
  3. [verwijderd] 21 juni 2010 13:40
    Met respect, maar u heeft helemaal niets begrepen van de zorgvuldig geplande strategie van Apple. Apple maakt de hype, en introduceert daarna zorgvuldig jaarlijks software en hardware updates. Zie het als een collectieve verslaving. Iedereen verlangt naar meer en dit wordt zorgvuldig gedoseerd en ieder jaar weer als 'magic etc' gepresenteerd. Apple is hip en iedereen wil het hebben (lees: iedereen trapt er steeds weer in). De nieuwe koersdoelen zijn inmiddels bekend. Binnenkort ook wellicht een 1:4 splitsing. Short gaan in Apple, dit advies begreep ik al eerder niets van. Verder, de koers van Apple heeft zich gedurende beide crises staande weten te houden.
  4. [verwijderd] 22 juni 2010 08:18
    Apple zal met zowel de iPhone als de iPad dezelfde aantallen gaan verkopen als met de iPod. De koers is dus zeer niet onrealistisch. Alleen jammer dat dit soort bedrijven nooit eens een keer dividend gaan betalen!
    webwereld.nl/video/66338/ook-rijen-vo...
    tech.fortune.cnn.com/2010/06/21/the-b...
    tech.fortune.cnn.com/2010/06/21/a-109...

    om er maar een paar te nemen van de afgelopen dagen..
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.